Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-25-17, 11:20 PM   #8101
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
個時唔係都有件超合金?
咁又唔係話100%都有玩具,
但係一出唔多唔少都有笨大份
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-17, 11:32 PM   #8102
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: yorkyork 查看文章
個時唔係都有件超合金?
咁又唔係話100%都有玩具,
但係一出唔多唔少都有笨大份
小新係同電影連動,重好似係小新提出想合作
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 10:34 PM   #8103
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
無啦啦又中左紫泰坦 @@ 終於有部勁番D XD 凸然間好多機要升

應該可以放心食盾泰坦凸爆佢啦﹖XD
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-17, 11:20 PM   #8104
Crazy Gamer

引用:
作者: ShinDou 查看文章
無啦啦又中左紫泰坦 @@ 終於有部勁番D XD 凸然間好多機要升

應該可以放心食盾泰坦凸爆佢啦﹖XD
係,值得突爆
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-17, 09:54 AM   #8105
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
花米通

https://app.famitsu.com/20170425_1025658/
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-17, 10:31 PM   #8106
ShinDou

極飛中左盾天意,盾指黎講好似都OK喎
舊 04-27-17, 10:39 PM   #8107
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
係,盾指ok的...不過都比隻射大器食左

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-17, 11:26 PM   #8108
Crazy Gamer

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
係,盾指ok的...不過都比隻射大器食左
咁射版又真係op太多嘅
舊 04-28-17, 06:17 AM   #8109
張飛後代
Ultimate Gamer
V-MAX

註冊日期: Jan 2002
引用:
咁同電影連動都唔少,而且都叫有驚喜...你之前有冇諗過小新都入到機戰丫?
以往我最難以想像既參戰作品係疾風無敵銀堡壘,
直到蠟筆小新參戰後,記錄就變左呢個合家歡作品囉.

舊 04-28-17, 07:56 AM   #8110
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
咁今年有望刷新新紀錄啦, 果套真係完全估唔到
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-17, 10:16 PM   #8111
Crazy Gamer

突爆咗隻大器大神,真係過到vs25。
再執下parts又比我過埋vs26~~
舊 04-28-17, 10:25 PM   #8112
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

暫時都放棄了...點解肥安娜唔夠力....

冇多餘突肥突佢

=====

剛剛對左隊全拳指+新大器拳梟博士....我用全射指差D奶野.......殺剩隻梟博士個迴避力高到連射天帝冇落感應下都5成miss...其他毛都掂唔到.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 04-28-17, 10:26 PM   #8113
ShinDou

大神有咁勁咩﹖靠佢打大佬扣多好多﹖不過唔易死咩又冇罩冇剩﹖

我之前都冇睇大馬沙D技,殺剩佢1隻之後冇人打得中無啦啦炒左 @@
舊 04-29-17, 12:14 AM   #8114
Crazy Gamer

引用:
作者: ShinDou 查看文章
大神有咁勁咩﹖靠佢打大佬扣多好多﹖不過唔易死咩又冇罩冇剩﹖

我之前都冇睇大馬沙D技,殺剩佢1隻之後冇人打得中無啦啦炒左 @@
大大神2珠打古仔或cit減傷以外嘅即使唔尅屬都下下25k喎,重要防禦不能嘅,同埋大器先有得加3000hp,vpart就變咗更多變化唔使一定硬要雙life。
尤其打積塵只要中到一下就攪掂晒
舊 04-29-17, 07:15 AM   #8115
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
大大神2珠打古仔或cit減傷以外嘅即使唔尅屬都下下25k喎,重要防禦不能嘅,同埋大器先有得加3000hp,vpart就變咗更多變化唔使一定硬要雙life。
尤其打積塵只要中到一下就攪掂晒
bonus +血唔係加攻??

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 04-29-17, 07:22 AM   #8116
Crazy Gamer

引用:
bonus +血唔係加攻??
我揀加血,始終低防低血,但攻有個cit傷up已經好op。

試過比人隻加血嘅突爆大大神一刀劈死咗隻滿血突爆大初...
7千甲都一下25k
舊 04-29-17, 07:41 AM   #8117
ShinDou

有D後悔果陣特登唔打隻大神番黎,冇諗過大力成咁 XD 不過大神俾GGGG克死,2隻我都冇,得小器,不過小器加CRI DAM50%都好正

此篇文章於 04-29-17 07:44 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 04-29-17, 01:49 PM   #8118
J+1
望過黎呀!!!!!!

今個禮拜d分再易上了?? 100 位已經接近1700......
由手機版發出
舊 04-29-17, 02:26 PM   #8119
ShinDou

而家先刷夠2千隻,60張活動飛全垃圾,降臨應該換拳奶黃﹖自帶2個行動UP,1個全場命CRI行動UP,1珠直線打分身

成個活動打得十張肉飛,又係全垃圾
舊 04-29-17, 02:30 PM   #8120
J+1
望過黎呀!!!!!!

收工都冇數有冇10張...大約7,8張吧....理所當然的全r....青飛一樣....

黄奶我覺得盾>射>拳....拳本身已經弱,再落一隻0突奶真係同送死冇分別...

由手機版發出
舊 04-29-17, 02:38 PM   #8121
ShinDou

但盾奶黃淨係加頭2TURN行動,好快過左,射奶黃我本身都凸3
舊 04-29-17, 02:45 PM   #8122
J+1
望過黎呀!!!!!!

咁不如突爆隻射
由手機版發出
舊 04-29-17, 02:47 PM   #8123
ShinDou

隻射我覺得而家出唔到場 XD 而家都唔見晒D拳分身機,成街唔係胸鳥射回就係GGGG愁哥雙子呢D

諗諗下都係換隻盾奶黃番黎用凸移植食爆佢算 XD 試下先手感應黑妹直感屈胸鳥先,平時打胸鳥最煩就係盲左驚打唔中狂送珠之後即炒
舊 04-29-17, 02:48 PM   #8124
yorkyork

註冊日期: May 2010
其實你不如凸爆積塵同愁哥是但一部先啦...
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-17, 02:51 PM   #8125
ShinDou

我諗住凸多1下積塵開左分身就算,之後再睇下抽到咩大器 XD

@@原來盾奶黃食唔到射奶黃﹖

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 09:47 PM

手機版 | APP版