Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-30-18, 03:09 PM   #11726
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
下輪omg會唔會係uc....?

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-18, 03:25 PM   #11727
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
派新自護星喎,正常都會出隻大巴辣雞啦,本身已經有隻拳水晶uc,可能真係出omg版都唔奇

都冇石射啦得40幾,不過真係要開始每月留150俾new comer先得,有淨先試爬山,1來成日跌死2來成日中唔到想中果隻,而且new comer d機實係用好耐

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-18, 04:21 PM   #11728
dragonar226
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2007
OMG好似係F斷空
dragonar226 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-18, 06:47 PM   #11729
ShinDou

今日D高分人已經識打我個陣,不過多數都係反我,好少主動打我,已經用6SS換多粒限凸凸爆埋號,而家攻人係好正,但冇其他勁機我都係冇得守

SS 2月尾RESET了,而家可以用8SS換多粒限凸番黎,唔知換唔換好 @@

又清完珠1447排135

此篇文章於 01-30-18 07:58 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-30-18, 09:55 PM   #11730
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
你有幾多ss飛倉存先,冇幾多就等2月reset啦

=====================================================

拳boss而家有咩陣好用??

而家用打中boss陣200萬,不過lvl 8以後上排兩隻要向後移,dmg都得番170萬最多.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 01-30-18 10:08 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-18, 10:18 PM   #11731
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

https://twitter.com/srw_xomg/status/958327637398581248

今次玩黑吃黑咁????全部敵boss,...

https://twitter.com/srw_xomg/status/958328980599226368

https://twitter.com/srw_xomg/status/958328666026475520

https://twitter.com/srw_xomg/status/958328145605681152

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 01-30-18, 10:54 PM   #11732
ShinDou

SS未賣,應該賣既話可以有十幾張SS既

黎緊6隻新機咁多﹖

獎品新自護

F忍OMG

仲有4隻喎,D POOL點搞﹖山齊士30石﹖淨番3隻同F忍4大器POOL﹖

此篇文章於 01-30-18 10:59 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-31-18, 05:47 PM   #11733
ShinDou

留左6張sp1次過射,中2大器不過都係全垃圾,而家先中大刀初號機,仲中多隻大明日香3號機

舊 01-31-18, 07:08 PM   #11734
J+1
望過黎呀!!!!!!

痴線,除左天帝全部都係大器
由手機版發出
舊 01-31-18, 07:12 PM   #11735
ShinDou

反而LEGEND係30石﹖因為唔算大佬級﹖XD
舊 01-31-18, 07:13 PM   #11736
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
爬山已跌死....活動突爆隻新自護就可以冇視了....

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-18, 07:27 PM   #11737
ShinDou

REBORNS係咪精26B通行證﹖見佢平時已經攻特大,又有貫﹖

嘩隻REBORNS又係鬥雞神機,而家鬥雞真係愈出愈顛,應該冇陣守得到REBORNS了

此篇文章於 01-31-18 07:30 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-31-18, 07:28 PM   #11738
J+1
望過黎呀!!!!!!

隻斷空我值唔值追呢?仲有另外幾隻個評價如何....
由手機版發出
舊 01-31-18, 07:30 PM   #11739
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
阿修羅加號加焰龍號我唔識打
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-18, 07:32 PM   #11740
ShinDou

未睇晒,修羅男雀又係屈到顛 @@ 咁出法鬥雞真係唔知點打 XD

山齊士又係堅屈 @@

隻拳F忍又係神

痴線架4隻都大器仲要隻隻都咁勁,有鬼石射呀﹖個個射晒號啦 @@ 真係想屈人課喎

佢咁出法分分鐘唔夠1陣又打人面

連隻LEGEND都正,有射版支援,仲要唔駛LV開晒技喎,30石換隻番黎先 @@

此篇文章於 01-31-18 07:37 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-31-18, 07:40 PM   #11741
dragonar226

阿修羅睇落拎部大積加頂住佢,之後電神 號->阿修羅順住劈就ok,真係唔得可以用萬能盾牌ks擋

真係遊戲王式平衡而家呢4部煩到嘔
下一個新世代環境級應該就快黎了
舊 01-31-18, 07:42 PM   #11742
ShinDou

不過大毒池應該就算課長都好難抽得齊﹖唔會要同時打呢4天王掛﹖XD
舊 01-31-18, 07:50 PM   #11743
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: ShinDou 查看文章
不過大毒池應該就算課長都好難抽得齊﹖唔會要同時打呢4天王掛﹖XD
同時擺晒反而唔難打,互相buff嘅野唔多
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-18, 07:54 PM   #11744
ShinDou

都未必,山齊士殺你又BUFF,其他又咁多死BUFF,你殺邊隻先都死,出埋號拍住兩隻,你唔殺號先又殺唔到周圍兩隻,1殺又開死BUFF,好難同時殺得晒咁多隻

此篇文章於 01-31-18 07:56 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 01-31-18, 07:54 PM   #11745
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
阿修羅加號加焰龍號我唔識打
咁快有人打爆左???

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 01-31-18, 07:59 PM   #11746
dragonar226

引用:
都未必,山齊士殺你又BUFF,其他又咁多死BUFF,你殺邊隻先都死,出埋號拍住兩隻,你唔殺號先又殺唔到周圍兩隻,1殺又開死BUFF,好難同時殺得晒咁多隻
呢4隻+號既話,最優先要處理係reborn先之嘛,阿修羅無焰龍號就唔識回血,擺第2殺,權天理得佢
舊 01-31-18, 08:03 PM   #11747
ShinDou

佢擺T陣呢﹖號擺最尾,拍住你最想先殺果兩隻,號前面擺兩隻你最唔想理既 XD

修羅男雀應該好易秒到人,咁多珠又帶直擊仲要大力,就算唔回血應該都好難打
舊 01-31-18, 08:07 PM   #11748
dragonar226

總之記住個大原則最優先殺reborn之嘛,佢擺reborn係最入面咪逐層斬入去,由得reborn疊2次死buff
舊 01-31-18, 09:47 PM   #11749
ShinDou

射錯左LEGEND,以為果招係白NU果招自己打完周圍4隻1齊打,原來只係周圍打完自己援普攻,即係只係送1射珠,唔怪得唔駛人凸,好彩只係蝕左30石 @@
舊 01-31-18, 09:58 PM   #11750
clie

引用:
留左6張sp1次過射,中2大器不過都係全垃圾,而家先中大刀初號機,仲中多隻大明日香3號機

我7抽中4大器,你嗰兩隻+盾GOD+拳NONO,基本上都係無用
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 01:48 PM

手機版 | APP版