Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 49 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 69  ... 最後
日本動漫畫討論版>川原礫「ソードアート・オンラインII」総合THREAD丨A-1 Pictures制作 Vol.3
Leaf 02:31 PM 11-16-14
作者: casio:
如果之前D戰鬥場面有依場一半,成套都好好多
我只能懷疑制作組D錢留返晒去做呢幾集
就連OP都好過聖劍篇
希望做好做到底啦

因為仲有次打BOSS
mkmonkey 04:09 PM 11-16-14
跳晒之前既全 GGO,聖劍,終於開始有返 d 睇頭 ...
神秘過客 06:07 AM 11-17-14
Asuna 做主角終於唔使三分鐘睇一集
money 12:57 AM 11-18-14
OP2大圖

courage(期間生産限定アニメ盤)(DVD付)

GUSTAV 10:49 AM 11-18-14
睇完聖劍 呢篇感覺非常好看 終於了解匯聖劍篇作用
細路翔 11:28 AM 11-18-14
因為絕劍打就打唔會每次打王打到滅團咁際最後先黎個憂鬱小生樣+"我本來不想用這招"既套路,仲有無死屁孩性格,溝女先黎ptsd發作,贏左都唔會出嘴炮黎個不下哥哥大人既專業解說

相信打輸都唔會有作者不斷係後面加插"絕劍是因為沒用XXX才輸"依種好似機舖魚腩比人炒粉先會講既搞笑解釋
sunhikari 11:37 PM 11-22-14
今日無線做ggo的最後一集,但無線無做14.5(總集編)直接做聖劍編
小嘉 01:23 AM 11-23-14
呢篇好睇好多..
Lamsze 09:44 AM 11-23-14
最後果下都真係幾緊張,諗緊係咪真係7挑廿幾都嬴到,之後成班增援應該輸既時候,英雄出現左,又諗佢想1挑廿幾?

有無人可以透下嬴定輸?
希望點都好,唔好跳左8挑五十幾呢場
casio 09:54 AM 11-23-14
作者: Lamsze:
最後果下都真係幾緊張,諗緊係咪真係7挑廿幾都嬴到,之後成班增援應該輸既時候,英雄出現左,又諗佢想1挑廿幾?

有無人可以透下嬴定輸?
希望點都好,唔好跳左8挑五十幾呢場
最後
桐子拖到有紀七個入咗去,關門後冇下文,理論上外面應該散咗水

kaimankg 10:06 AM 11-23-14
咁一個打廿幾個,有無用聖劍秒住打?
casio 10:21 AM 11-23-14
作者: kaimankg:
咁一個打廿幾個,有無用聖劍秒住打?
詳細
桐子一開波就用二刀流,之後同嚟幫拖嘅克萊因打倒咗十幾人左右,亞絲娜關門前兩個HP見红,反而亞絲娜同有紀秒住打,兩分鐘清前面廿幾人

mkmonkey 11:50 AM 11-23-14
終於可以認認真真去睇 SAO ...
天河名人 12:06 PM 11-23-14
今集桐人真係型到呢...
harakuma 01:47 PM 11-23-14
sorry del
Leaf 02:12 PM 11-23-14
作者: casio:
詳細
桐子一開波就用二刀流,之後同嚟幫拖嘅克萊因打倒咗十幾人左右,亞絲娜關門前兩個HP見红,反而亞絲娜同有紀秒住打,兩分鐘清前面廿幾人
應該有暗示

返回儲存點; 暗示HP0了

佐佐木莊尼 03:05 PM 11-23-14
ALO 設定係死左會跌野吧?
想知桐人把聖劍有冇 d "點都唔會跌"o既設定
KENSNAKE 03:22 PM 11-23-14
桐人呢個跟蹤狂……
根據fighting climax桐人冇用二刀流好癈。
細路翔 05:45 PM 11-23-14
點解轉左絕劍做主角即刻似打緊機...

老母拔線果段果D野真係好鬼中肯W

不過一直好想知點解依家爬果個爛鬼塔時D BOSS仲係唔識重生?

仲有兩邊都阻住其他玩家參與唔會比第三方勢力向營運投訴咩?
harakuma 06:36 PM 11-23-14
作者: 佐佐木莊尼:
ALO 設定係死左會跌野吧?
想知桐人把聖劍有冇 d "點都唔會跌"o既設定
把劍應該係收藏用居多
細路翔 06:44 PM 11-23-14
作者: harakuma:
把劍應該係收藏用居多
攻擊力15000,耐久值15/15

(?
harakuma 07:34 PM 11-23-14
作者: 細路翔:
攻擊力15000,耐久值15/15

(?
唔明,

15000很強的嗎?其他劍大約幾多?

另外, 唔知會唔會有YUKI真身睇, 老實, 唔太想有.....驚落差太大, 心情會唔舒服
Lamsze 07:48 PM 11-23-14
唔明,

另外, 唔知會唔會有YUKI真身睇, 老實, 唔太想有.....驚落差太大, 心情會唔舒服
又唔係リアル,有都一定整得好可愛
細路翔 07:50 PM 11-23-14
唔明,

我只係老吹緊把野頂攻但扑一野就會即刻變紅
Leaf 08:02 PM 11-23-14
唔明,

應該係咁
臉同假想體差不多; 身體大部份蓋被看不到

標籤:ソードアート・オンライン, 刀劍神域
第一 ... 9 49 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 69  ... 最後

返回主題版面