Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-16-09, 03:23 PM   #126
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
唉...我成9點先到旺角...=,="
我諗你地應該走左,所以我走左去食糖8府,好好食...晚一點POST相...
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-09, 03:28 PM   #127
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
金句?真係唔多記得... 其實係唔知講唔講得...
1) 某甲因為叫錯左一杯野飲,結果俾人笑足成晚,連待應姐姐扲旦包飯果陣都俾我地搞到R晒頭
2) 某乙同某丙一見如故兼相逢恨晚,未食正餐已經約定一齊入男廁……
3) 今晚有幸見到傳說中既Dee神,仲有傳說中既同花順
4) 今晚亦都有幸見到傳說中既結他機神鵰俠侶,仲有傳說中既結他摩打手
5) 當然仲有雷生&雷太啦
咁呢個應該叫"傳說中既聚會", 咁多"傳說中"既!?

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-09, 07:18 PM   #128
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
add左未....想睇相~~~同片~~

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-09, 08:17 PM   #129
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
1) 某甲因為叫錯左一杯野飲,結果俾人笑足成晚,連待應姐姐扲旦包飯果陣都俾我地搞到R晒頭
2) 某乙同某丙一見如故兼相逢恨晚,未食正餐已經約定一齊入男廁……
4) 今晚亦都有幸見到傳說中既結他機神鵰俠侶,仲有傳說中既結他摩打手
1. 唔該,我要藍莓綠茶
(藍妹小心d啦)

2. 補充,係點左菜之後就要約定食完野前後腳入男廁

3. 請問dee神係邊位? 唔通係出唯一一條同花順既伯伯?
仲有:換牌呀拿? 換牌呀拿? 抵x死呀你~

4. 從此gf壇內出現左一位修練左手既左手人同修練右手既右手人啦
(邊個係男邊個係女唔好問我)

5. 呢個....我唔認為有幾好笑囉唔該

舊 08-16-09, 08:49 PM   #130
Game Master
狙擊王

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
(藍妹小心d啦)

4. 從此gf壇內出現左一位修練左手既左手人同修練右手既右手人啦

dee神係...副啤以為好爛都win到果個~~~

舊 08-16-09, 09:44 PM   #131
綾小路雷太

引用:
作者: 0001 查看文章
dee神係...副啤以為好爛都win到果個~~~
即係邊個?

叫左你唔好換牌架啦~

舊 08-16-09, 09:51 PM   #132
Noyeah
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
引用:
即係邊個?

叫左你唔好換牌架啦~
咪就係同你兩個人既氣合一果個....得到一副五條DEE...
Noyeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-09, 10:34 PM   #133
Game Master
狙擊王

引用:
即係邊個?

叫左你唔好換牌架啦~
換左仲好
係你輸又唔係我輸

舊 08-16-09, 10:48 PM   #134
綾小路雷太

引用:
作者: Noyeah 查看文章
咪就係同你兩個人既氣合一果個....得到一副五條DEE...
你想話人出千麼? 五條dee
引用:
換左仲好
係你輸又唔係我輸
咁同花順都冇計架喎
抵輸囉

舊 08-16-09, 11:29 PM   #135
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
我係依家先知有禁多人練神之手囉。

舊 08-16-09, 11:59 PM   #136
綾小路雷太

引用:
作者: beagleflash 查看文章
我係依家先知有禁多人練神之手囉。
有幾多呀,最多咪一個左手人同一個右手人

舊 08-17-09, 12:22 AM   #137
Game Master
狙擊王

引用:
我很同意~~~~~

舊 08-17-09, 12:24 AM   #138
Noyeah
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
引用:
結他機既神鵰俠侶呀~最愛店內BATTLE?~~ 咁仲有隻鵰呢??
Noyeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-09, 12:39 AM   #139
Game Master
狙擊王

引用:
結他機既神鵰俠侶呀~最愛店內BATTLE?~~ 咁仲有隻鵰呢??
要問右手人..佢應該有鵰...

定係店內BATTLE緊果時先有鵰出現?

舊 08-17-09, 12:42 AM   #140
綾小路雷太

引用:
要問右手人..佢應該有鵰...

定係店內BATTLE緊果時先有鵰出現?
你夠膽咪問當事人囉

舊 08-17-09, 12:53 AM   #141
Game Master
狙擊王

引用:
你夠膽咪問當事人囉
有時d野....十下十下,好過太清楚...

唔知頭唔知路...插把口埋黎我地先有野講的~~~
神之右手~~~

舊 08-17-09, 12:53 AM   #142
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 咩Feel 查看文章
如果訂定野食會唔會完美D?
搞到我想自己貢上去
要咁搞, 一定要:
1. 早一個月firm 哂出席人
2. 出席人一定要俾deposit 搞手, 以便預備場地+唔俾人甩底而失預算
3. 亂入不可

引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
你怕咩自拍,講美女你不會在任何人之下,貼一下等佢地知難而退(講笑)

下次等我影你,你走唔甩
唔好再胡鬧
只係扒一件je 我
唔好令其他人有無謂幻想

引用:
先出席,後報到。

多d出離玩~!!!!!!

引用:
Pt 5 笑左XDDDDDDDDDD

Pt 4 冇咩好笑p
引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
唉...我成9點先到旺角...=,="
我諗你地應該走左,所以我走左去食糖8府,好好食...晚一點POST相...
9點未散既.......不過都食哂野, 玩左大半喇..........

真係好好味~!!
我食左黑布同太子2間
飲食版我都有post d
你又睇下e度:
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189003

引用:
(藍妹小心d啦)

我覺得5 係最好笑lor

引用:
咩野wor
係ar 今日又練左手了

引用:
你夠膽咪問當事人囉
放馬過來!!

此篇文章於 08-17-09 12:56 AM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-09, 12:56 AM   #143
Game Master
狙擊王

終於add左fb~~~~想睇相~~~

舊 08-17-09, 01:04 AM   #144
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
終於add左fb~~~~想睇相~~~
Mobile Snapshots V3 見

舊 08-17-09, 01:10 AM   #145
綾小路雷太

我岩岩又記得一記笑料
話說叫左蜜糖○○丸做小食
上枱之後,我等唔到佢d叉
用手拿左一舊先
結果引黎一班餓●爭相效法

個妹妹仔轉頭諗住返黎加蜜糖
點知得返三粒

結果只有三個人倖免於難,可以食到完全版蜜汁○○丸

其中包括要去廁所既左手人同等埋左手人先開餐既右手人

舊 08-17-09, 01:15 AM   #146
Game Master
狙擊王

引用:
我岩岩又記得一記笑料
用手拿左一舊先

點知得返三粒

=_=||||

係波...唔tag埋d相的???

舊 08-17-09, 01:26 AM   #147
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
我岩岩又記得一記笑料
用手拿左一舊先

點知得返三粒

點解我個名變左左手人架......
我唔係左"yao"架!!

引用:
=_=||||

係波...唔tag埋d相的???
之前都未add 你地 a

舊 08-17-09, 01:32 AM   #148
綾小路雷太

引用:
作者: Seppie 查看文章

之前都未add 你地 a
我都冇話邊個係左手人..........

舊 08-17-09, 01:34 AM   #149
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
我都冇話邊個係左手人..........
咁即係另有其人!?
請講我知係誰~??

zz了, 請pm 我講wor

舊 08-17-09, 01:35 AM   #150
Game Master
狙擊王

引用:
作者: Seppie 查看文章
又一個此地無銀....

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 08:28 PM

手機版 | APP版