Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 03-08-09, 12:52 AM   #126
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 咩Feel 查看文章
通左幾晚頂,我出到黎個樣都嚇死人
今晚又要搞埋D手尾

對大家唔住
er.....順帶提聲中大
罪證已提, 請問呈上何處....
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-09, 12:54 AM   #127
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
食個隻定玩個隻?

p.s. 冇妳同藍妹係度, 大家靜好多
玩ar,可以坐上香蕉度,(登)下(登)下,(豆)唔好fing甩
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-09, 12:56 AM   #128
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
食個隻定玩個隻?

p.s. 冇妳同藍妹係度, 大家靜好多
我已經好嘈luen巴閉架喇

舊 03-08-09, 12:58 AM   #129
綾小路雷太

引用:
作者: Seppie 查看文章
妳唔明架啦, 上次藍妹既女王的罰牌我仍歷歷在目
舊 03-08-09, 01:01 AM   #130
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
妳唔明架啦, 上次藍妹既女王的罰牌我仍歷歷在目
呢水完全冇用武之地
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-09, 01:03 AM   #131
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
er.....順帶提聲中大
罪證已提, 請問呈上何處....
mail 我喇: mid810@gmail.com =)

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-09, 01:04 AM   #132
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: Middle 查看文章
skip
請問下次版聚o既poll幾時出?

此篇文章於 03-08-09 01:09 AM 被 滅龍士 編輯。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-09, 01:10 AM   #133
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

added 下雪同雷太msn 了~~

舊 03-08-09, 01:12 AM   #134
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
使唔使咁急呀

舊 03-08-09, 01:15 AM   #135
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
引用:
luen....卵?

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-09, 01:16 AM   #136
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
luen....卵?

舊 03-08-09, 01:17 AM   #137
The One
業餘歌手

嘈b巴閉得唔得

*喧

舊 03-08-09, 01:21 AM   #138
綾小路雷太

引用:
喧=3=

另,中大,請收罪證
舊 03-08-09, 01:32 AM   #139
Middle
Moderator
K歌之王

因為有某feel 臨時話要考試,
令到我地今晚只得12 人去到,但上面張單又收14 人o既錢......

有關人士應該知道點做喇

舊 03-08-09, 01:34 AM   #140
The One
業餘歌手

快d科水

舊 03-08-09, 01:34 AM   #141
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: 滅龍士 查看文章
真係太快問 @_@
上次太早問、結果開頭話去o既後尾都無報(雖然都與我太遲搞有關)

舊 03-08-09, 01:35 AM   #142
綾小路雷太

引用:
作者: Middle 查看文章
附件 7210

因為有某feel 臨時話要考試,
令到我地今晚只得12 人去到,但上面張單又收14 人o既錢......

有關人士應該知道點做喇
算啦, 今次我地每人夾多左份就算數啦
不過我唔介意下次有人請返我地食野補數架喎
舊 03-08-09, 01:36 AM   #143
牛仔‧骨
Game Master

註冊日期: Jul 2007
引用:
算啦, 今次我地每人夾多左份就算數啦
不過我唔介意下次有人請返我地食野補數架喎
夾多左兩份丫大大

舊 03-08-09, 01:37 AM   #144
綾小路雷太

引用:
作者: 牛仔‧骨 查看文章
夾多左兩份丫大大
咁十二個攤兩份, 我咁計當多出一份囉, 明未
舊 03-08-09, 01:40 AM   #145
The One
業餘歌手

引用:
咁十二個攤兩份, 我咁計當多出一份囉, 明未
你遲到仲未俾罰款500蚊喎
老細

舊 03-08-09, 01:41 AM   #146
綾小路雷太

引用:
作者: lauchai 查看文章
你遲到仲未俾罰款500蚊喎
老細
你放貴利呀? 個零兩個字收我五百
舊 03-08-09, 01:42 AM   #147
The One
業餘歌手

引用:
俾左5折你啦
你兩個人喎

舊 03-08-09, 01:43 AM   #148
綾小路雷太

引用:
作者: lauchai 查看文章
俾左5折你啦
你兩個人喎
結論都係一個放貴利先會有既息率
舊 03-08-09, 02:00 AM   #149
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
滅龍士:e+認得我未呀><

引用:
只係天公不造美者... 我其實好其待下雪可以引d hockey 棍上黎俾沙皮去燒網球
引用:
係lor我叫下雪出馬佢唔肯wor
好失望>|||||
好明顯我只係識得理論,完全唔會實踐

而且 自來食物 & 浪費食物 要計錢ga,到時唔小心引左個貝多芬上黎就唔好啦
(雖然雷太果五舊應該維到皮 )
引用:
早到等一陣,遲到收五舊
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-09, 02:03 AM   #150
The One
業餘歌手

引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
滅龍士:e+認得我未呀><

好明顯我只係識得理論,完全唔會實踐

而且 自來食物 & 浪費食物 要計錢ga,到時唔小心引左個貝多芬上黎就唔好啦
(雖然雷太果五舊應該維到皮 )

早到等一陣,遲到收五舊
我見佢行去你o個邊
以為佢會同你say hi
點知乜都冇

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 12:04 AM

手機版 | APP版