Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27 67  ... 最後
飲食版>kfc 燒雞炸雞 討論區!^^
nakakula 04:38 PM 11-14-08
其實呢d野幾年前到依家 , pizza 同 Mic 不嬲一直都有類似加"調味料"的事 ,
但係垃圾桶入面拎返上黎的就未見過
鎖鏈怪 07:00 PM 11-14-08
作者: HAKAIDER:
仲要獨孤一味 "炸"

好彩盆夏枯草無攞去炸...............
第一次見人炸魚皮餃
屋企可能得個炸爐

講返垃圾雞, 好彩平時晚飯唔會點去
呢D野其實時時都會發生, 不過知道左之後就格外嘔心
Hunter 11:05 PM 11-14-08
以前個上司去襯kfc都話 "去食臭雞lor"
原本係真既

matthew 11:07 PM 11-14-08
[路過]其實呢d野....算係咁啦
有d仲污租......冇講,快餐店一向都係咁.....
唔係話大家唔好食...係食得就唔可以成日覺得佢有野....
....而家間唔中都會去食......食既時候...只好相信冇任何事發生係我食既野上面
[/路過]
sqling 11:14 PM 11-14-08
作者: matthew:
[路過]其實呢d野....算係咁啦
有d仲污租......冇講,快餐店一向都係咁.....
唔係話大家唔好食...係食得就唔可以成日覺得佢有野....
....而家間唔中都會去食......食既時候...只好相信冇任何事發生係我食既野上面
[/路過]
某程度上我覺得報料者係不甘被炒而...
matthew 11:16 PM 11-14-08
作者: sqling:
某程度上我覺得報料者係不甘被炒而...

被炒還被炒,香港人對呢d野係善忘d...........

煮佢唔死的....

做飲食既...比這些污漕都仲見過

自己做都會頂唔順.........自己貼錢都好..唔會係公司食飯
龍寶寶 12:19 AM 11-15-08
作者: bonedog:
http://leies.100webspace.net/news/al...11838451&src=1

http://hk.youtube.com/watch?v=iXP51rf7q9M

俾條片你地睇啦..好快手...
kfc... 以後佢地收鋪之前都唔入去買野食

以前聽有朋友係kfc講話拎d雞當波踢完先炸 同埋捉到老鼠放落去個爐到炸都算..
今次呢個仲難頂

都係多人時間去食會安全d..
依家先見到呢單野,好可怕
本來我是KFC支持者,依家...算把啦
POKA 12:23 AM 11-15-08
作者: nakakula:
其實呢d野幾年前到依家 , pizza 同 Mic 不嬲一直都有類似加"調味料"的事 ,
但係垃圾桶入面拎返上黎的就未見過
以前m記個制度整定d包
過左12分鐘後就唔要,送去垃圾桶...
我見過11點後送左幾打薯餅落垃圾桶...
Anson225 12:52 AM 11-15-08
作者: POKA:
以前m記個制度整定d包
過左12分鐘後就唔要,送去垃圾桶...
我見過11點後送左幾打薯餅落垃圾桶...
Although its a waste, but still a much better management there at McDonald...
KFC... sick
怪盜小G 02:22 AM 11-15-08
我以前兼職便利店d腸發左霉都唔知照拎去整熱狗..................

成個月後先發現.........
POKA 02:24 AM 11-15-08
作者: 怪盜小G:
我以前兼職便利店d腸發左霉都唔知照拎去整熱狗..................

ok便利店d包點敢買..
HAKAIDER 09:09 AM 11-15-08
ok便利店d包點敢買..
ok便利店d包係聖安娜交完成品"生包"到便利店再發酵+入爐的
sqling 12:59 AM 11-16-08
作者: Anson225:
Although its a waste, but still a much better management there at McDonald...
KFC... sick
唔係員工福利咩?
POKA 04:42 PM 11-16-08
垃圾雞事件後
今日幫襯八層餐
都係冇改善
仲以為會質數提升添
>>>>>劉伯<<<<< 05:21 PM 11-16-08
垃圾雞事件後
今日幫襯八層餐
都係冇改善
仲以為會質數提升添
妄想
Requiem 06:09 PM 11-16-08
作者: lauchai:
妄想
乜件事唔係已經成功淡化左啦咩?
sqling 06:13 PM 11-16-08
作者: Requiem:
唔提 > 大家唔記得 > 無事
POKA 06:39 PM 11-16-08
作者: Requiem:
勁爆笑
買個陣有個叔叔係則邊同個藍衫經理傾計
點解而家D雞好似難食過以前咁多既?
個藍衣經理O左幾秒應左句
我唔係太清楚架咋 做左年幾唔係太熟
笑到我即時出聲: 年幾都唔清楚?
跟住最爆個句 佢應我所以我咪唔食雞
美版之王-天涯浪子 09:17 AM 11-17-08
作者: 怪盜小G:

可見香港, 食品衛生, 首要問題出在人身上. (ie 員工問題)
DevilElvis 11:45 AM 11-17-08
垃圾雞事件後
今日幫襯八層餐
都係冇改善
仲以為會質數提升添
好鬼勇者b

好掛住哈迪斯
Terrier 01:21 AM 11-18-08
元朗廣場個度都係日日有人幫襯~唔覺特別少左人
(日日返工食飯路過...)
POKA 11:36 AM 11-18-08
作者: DevilElvis:
好鬼勇者b

好掛住哈迪斯
哈迪斯算啦
執之前食過一次,有次買左最貴既set返屋企食
好懷念掛係度既餐牌
以前灣仔返工 d早餐都好好味
食漢堡包多數朋友就話食bk
IamO 11:50 AM 11-18-08
作者: DevilElvis:
好鬼勇者b

好掛住哈迪斯
臨執之前既碳燒漢堡好好食////////
Busconcamp 10:45 PM 11-19-08
真正"桶裝雞"...
POKA 10:45 PM 11-21-08

仲有KFC 加左價
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27 67  ... 最後

返回主題版面