Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 09-04-16, 12:57 PM   #826
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
應該係講緊大局
大局為重、大局為重、大局為重
很重要,講三次w

但望清楚,該組織叫超局投建制、廢票

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-16, 12:59 PM   #827
1q1q1q
Game Master

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
SO?張票你架嘛,唔投俾邊個咪唔投咪邊個囉

如果因為乜乜乜而投俾一個唔係自己心水既人,咁你就唔好話對家d鐵票冇自由意志乜乜乜喇
要信一個叫自己做皇上, 黎幫自己爭取民主.
唔係教徒, 真係好難投得落

1q1q1q 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-16, 01:07 PM   #828
CSY
Ultimate Gamer
女神親衛隊

註冊日期: Mar 2003
引用:

如果因為乜乜乜而投俾一個唔係自己心水既人,咁你就唔好話對家d鐵票冇自由意志乜乜乜喇
你講緊乜乜乜春野?
係咪無講投你鍾意果件, 你就唔滿意插埋黎啊..

CSY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-16, 01:20 PM   #829
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 1q1q1q 查看文章
熱血仲叫教徒投比809

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-16, 01:26 PM   #830
YHW
God of Gamer
「乖~ 姐姐呵番~」

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnimeTheme
叫人投809嗰個係神駒啫, 唔好屈得就屈

引用:
作者: CSY 查看文章
你講緊乜乜乜春野?
係咪無講投你鍾意果件, 你就唔滿意插埋黎啊..
呢度有班人係只有仇家沒有支持對象架啦, 見怪不怪

[Windows桌面小工具] - 會唱歌跳舞的桌面!? 初音ミク、涼宮春日、秋山澪、泉此方等為你親身示範~!
YHW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-16, 01:28 PM   #831
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:

建制多把口,最壞情况

除非你真係真心支持建制。。。

舊 09-04-16, 01:30 PM   #832
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: 1q1q1q 查看文章
都知佢鳩做,但起碼目前無比人統戰,唔投佢就係多個建制入去
真係無得選,rip

舊 09-04-16, 01:34 PM   #833
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
超區一向都係5爭3,建制出得3隊你點投都係輸1,講大局就唔好一開波就6隊再退選啦……大局……
係入面睇左大半日,真係死左半條心,過半都係掌心雷老人家,後生仔好似死晒咁……

舊 09-04-16, 01:34 PM   #834
Garnet_Crow
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2007
新西無懸念,泰博
新西真係好多「朱兜」,好似我d舊中學同學,唔係政治宅個d好多都話投朱凱迪,好似我呢d政治宅舊同學就識投泰博

舊 09-04-16, 01:36 PM   #835
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
唔跟你投就豬兜
跟你投就唔係豬兜
除左拍手掌我諗唔到有咩可以做了

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-16, 01:39 PM   #836
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
超區要打周浩鼎就射落海連街工都唔俾
呢樣無問題,你鍾意就得
一去九東就叫人投黃洋達打謝偉俊,無病啊?

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-16, 01:41 PM   #837
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: T.K. 查看文章
應該係講緊大局
大局為重、大局為重、大局為重
很重要,講三次w

但望清楚,該組織叫超局投建制、廢票
唔知我有無記錯,建制赢晒都係5席得3席
而且仲係功能組别,影響細直選好多。。

舊 09-04-16, 01:41 PM   #838
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
如果周浩鼎當選唔止罰泛民仲罰埋我

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-16, 01:43 PM   #839
Garnet_Crow
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: sugihara 查看文章
呢樣無問題,你鍾意就得
歷史重演,講完!

舊 09-04-16, 01:43 PM   #840
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: sugihara 查看文章
呢樣無問題,你鍾意就得
←投左街工,無謂浪費張票

舊 09-04-16, 01:47 PM   #841
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
唔跟你投就豬兜
跟你投就唔係豬兜
除左拍手掌我諗唔到有咩可以做了
事實有票真係要令佢產生最大價值

最低價值鳩達起碼係立會make下noise
仲可以少個建制
超區d人。。。

舊 09-04-16, 01:48 PM   #842
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk

講句公道說話,真係無講過出口

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-16, 01:54 PM   #843
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: T.K. 查看文章

講句公道說話,真係無講過出口
無個更好選擇,唯有自己盡量避免最壞情况
新西情况好少少,議席多
九龍東本土得鳩達有機會

舊 09-04-16, 01:59 PM   #844
YHW
「乖~ 姐姐呵番~」

呢個造型呢期興, 記得跟呀

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

[Windows桌面小工具] - 會唱歌跳舞的桌面!? 初音ミク、涼宮春日、秋山澪、泉此方等為你親身示範~!
舊 09-04-16, 01:59 PM   #845
newb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
我當雷動真係有幾千票all in,但真係夠九東民調得5%既人爆到上穩的12~13%...?
一萬都可能唔夠…
newb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-16, 02:02 PM   #846
YHW
「乖~ 姐姐呵番~」

引用:
作者: newb 查看文章
我當雷動真係有幾千票all in,但真係夠九東民調得5%既人爆到上穩的12~13%...?
一萬都可能唔夠…
唔好忘記幾千票仲要分五區, 九東仲要係人口最少嗰個

舊 09-04-16, 02:09 PM   #847
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
票已投
我個邊多後生仔投, 多人投
未試過排咁耐隊先投到票
不過出面冇人做調查

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-16, 02:15 PM   #848
朝霧 海斗
Crazy Gamer
GBF 周防天音:)

註冊日期: Aug 2011
引用:
作者: mikemike 查看文章
欲加之罪,何患無辭!
網上抹黑,又點及熱普城D打手!
咁都叫欲加之罪

舊 09-04-16, 02:18 PM   #849
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: 某F 查看文章
事實有票真係要令佢產生最大價值

最低價值鳩達起碼係立會make下noise
仲可以少個建制
超區d人。。。
你呢個講法同含__投泛民其實咪即係同一個思維

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-16, 02:28 PM   #850
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
又到左陰謀論時間

求先落街
問下本土派超區點投
總之唔好投飯民喎

所以佢地想要既結果係唔係
建制派大獲全勝->689連任->垃圾會有2/3+兩邊1/2更為所慾為->港獨更有市場呢

都叫左你班人去老人院接番你自己D公公婆婆去飲茶又唔聽
又見到一車車黎啦
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:46 AM

手機版 | APP版