Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-04-17, 11:07 PM   #5826
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
決定換病嬌女算

雖然藍隊無SSR 不過都有得佢

反正歌曲排名都係做陪跑分子
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-17, 01:10 AM   #5827
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
https://twitter.com/kagewaza_uswest/...82213036204033

感謝課長讓我有遊戲玩系列
你仲唔加入埋一份?
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-17, 01:21 AM   #5828
KA版柯柏文
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: axe1292 查看文章
係呢度講只會有2個答案

加蓮/乃乃
藍色人!!文香/俄妹/蘭子……

不過頂得順電波cv就一定係芳乃醬
KA版柯柏文 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-17, 02:32 AM   #5829
axe1292
Game Master
AXE

引用:
作者: KA版柯柏文 查看文章
藍色人!!文香/俄妹/蘭子……

不過頂得順電波cv就一定係芳乃醬
呢個電波太強頂唔住
舊 01-05-17, 03:16 AM   #5830
KA版柯柏文
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2006
唉,如果找來15年前的丹下樱、芳乃將會是究極覺醒如果没有法律完全體
KA版柯柏文 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-17, 11:11 PM   #5831
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: J+1 查看文章
呢個分又係銀杯耳都掂唔到...
m+又打唔掂

由手機版發出
我都係
FC都只係108XXX 都係差少少先拎到銀

CU VI特化除肥妹外仲有邊個?
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-17, 11:17 PM   #5832
sonicfung
Junior Member

註冊日期: Jan 2010
PSN  IDlzvespine_jp
XBox Live Gamertaglzvespine
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
我都係
FC都只係108XXX 都係差少少先拎到銀

杏 志希 Chieri
sonicfung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-17, 11:36 PM   #5833
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: iamleoluk 查看文章

我手上有兩張....今次張紗枝(c+)同第一張杏(p+)....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-17, 11:45 PM   #5834
axe1292
Game Master
AXE

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
我手上有兩張....今次張紗枝(c+)同第一張杏(p+)....
仲有智繪里同志希
舊 01-06-17, 06:03 PM   #5835
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
2萬分到達..可以hea打了...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-17, 12:01 AM   #5836
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
第三次十連總算中限定茄子

雖然想要限定芳乃
不過都係算啦,收手唔抽
免得期望越大失望越大
畢竟石頭得來不易
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-17, 07:40 PM   #5837
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
我也2萬點了
不知不覺

其實拿到早苗已經很開心

舊 01-07-17, 09:56 PM   #5838
axe1292
Game Master
AXE

現在2萬分就拿足2個人,
基本上12萬就差唔多21000~22000,
要上6萬的話應該好輕鬆,
差在你想唔想拿多隻SR
舊 01-07-17, 11:35 PM   #5839
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
預測都慢慢下調至2萬8左右........

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-07-17, 11:48 PM   #5840
axe1292
Game Master
AXE

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
預測都慢慢下調至2萬8左右........
應該唔會咁高, 呢種活動最花時間, 拿到上下位就真係未必個個想打
舊 01-08-17, 01:39 AM   #5841
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
今次首ev master
好似好易就nice咁

仲未fc到

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-17, 06:33 PM   #5842
axe1292
Game Master
AXE

引用:
作者: chunwai0091 查看文章
今次首ev master
好似好易就nice咁

仲未fc到
+1
明明唔難
但110COMBO果度左向右10連同後半2個橫拉個位成日NICE左
舊 01-08-17, 08:57 PM   #5843
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
引用:
作者: axe1292 查看文章
+1
明明唔難
但110COMBO果度左向右10連同後半2個橫拉個位成日NICE左
+2
加加埋埋打左50次左右都成日nice, 只係FC過一次咁多
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-17, 10:17 AM   #5844
J+1
望過黎呀!!!!!!

我都停左手成日,2萬5千幾...仲係6萬幾位

繼續下調....
https://twitter.com/cindere_border/s...13308700000261
由手機版發出
舊 01-09-17, 10:28 AM   #5845
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
我打打下打到上3萬...

尋日好運地一次食20張R 即刻Lv10...

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-17, 10:38 AM   #5846
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
恭喜師兄
其實各位升技有冇話大概幾多%就食?

此篇文章於 01-09-17 12:56 PM 被 蛋撻王子 編輯。
蛋撻王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-17, 10:55 AM   #5847
J+1
望過黎呀!!!!!!

可能就100%...尾嗰三級就50%拼人品算...前題你有大量可食嘅....否則你可以疊肥食(將肥料升3次技就好..好似) ,不過太浪費時間同好難對邊d 肥已經疊過肥...所以我已經冇做...
由手機版發出
舊 01-09-17, 12:05 PM   #5848
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
1 MISS 左 6 次 嘔哂血

等佢常跓化再挑戰

由手機版發出
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-17, 12:49 PM   #5849
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
恭喜師兄:good:
其實各位升技有冇話大概幾多%就食?
7 - 9 升技 如果你金肥 銀肥多既話就100% 唔係就20r 算數 (肥講緊訓練劵je sr/ssr 你多到可以食既我只能

堆肥我唔識 老味食

所以好少10技
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-17, 12:52 PM   #5850
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
啊, 仲爭 4000幾分先20000啊

此篇文章於 01-09-17 03:44 PM 被 kimtch 編輯。
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:10 AM

手機版 | APP版