Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-09-18, 08:38 AM   #12451
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
我有落,不過重點火力係隻女妖..盾筆只係用來加速隻獨角,,,,

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-18, 08:46 AM   #12452
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
我就3UC+愁哥+白槍NU

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-18, 08:52 AM   #12453
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
我低凸唔夠快唔夠力又唔補血,不過岩岩凸爆新古可以放前反擊,你地d陣點擺?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-18, 03:08 PM   #12454
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
Pon太君有前方指揮...不過只係加命迴cit..
由手機版發出

此篇文章於 04-09-18 03:10 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-18, 07:00 PM   #12455
ShinDou

但本身唔加行動純BUFF人,1開波行得太慢,而家有UC係度應該未郁已經俾UC同12妹COMBO秒左啦﹖

凸爆埋新古之後而家攻人超爽,以前成日俾人隻花火屈,而家放隻新古係佢面前1野反死佢 XD

打番新古都唔驚,對面有落新古仲好,屈死左佢就贏得,新古每殺1隻BUFF就快勁多攻又加勁多

不過守陣唔知點擺好,好似點擺都會俾人秒咁,定真係要純鬥快開技﹖但低凸1定慢架啦

嘩乜凸爆新古NORMAL MODE平時斬1刀都2萬幾咁屈 @@ 應該全GAME最大力﹖

不過鬥雞打多3都係有時會出意外,都係要盡快殺到多3先穩陣D,俾佢BUFF到盡太快,12妹成日直感果陣佢都係開緊直感,好煩

今日多左好多人打我,平時平日應該冇乜人打的,可能個個係度試陣,留珠反擊先

反得贏全凸爆UC3連星+盾筆+織姬陣喎竟然,佢盾筆同織姬夾住隻UC黎BUFF @@

新古攻人真係堅屈,係守唔到姐

而家俾修羅男雀BUFF到盡都好易屈得死佢,超正 XD

重打之後都好耐冇試過上到409位了,最多都係千幾,而家1311分 XD

此篇文章於 04-09-18 10:56 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 04-11-18, 05:09 PM   #12456
J+1
望過黎呀!!!!!!

突爆隻女妖配白nu十字爆擊陣終於打出過400萬傷害....就算普攻都一發4萬幾...

見到有8000了..三個技的3星parts

由手機版發出

此篇文章於 04-11-18 05:57 PM 被 J+1 編輯。
舊 04-12-18, 01:05 PM   #12457
ShinDou

點解賣8千?件件都有4技架啦?定1開波有技果1d加得特別多?

無啦啦斷左唔知做乜,岩岩先爆水,蝕晒,而家又冇資源,爭少少先2千s chip買大器飛

舊 04-12-18, 01:42 PM   #12458
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
今日有update呀
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-18, 01:51 PM   #12459
ShinDou

唔怪得,入得番了,鬥雞而家千4成街凸爆uc3連星,仲未識打晒d陣,太多變化,有d高分人仲易打過低分

舊 04-12-18, 03:29 PM   #12460
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: ShinDou 查看文章
點解賣8千?件件都有4技架啦?定1開波有技果1d加得特別多?

無啦啦斷左唔知做乜,岩岩先爆水,蝕晒,而家又冇資源,爭少少先2千s chip買大器飛

Bonus次數冇變,不過一開波有3技即等於bonus多左一次...
由手機版發出
舊 04-12-18, 03:42 PM   #12461
ShinDou

仲未可以穩殺新古人型唔公陣,唔知係咪我出錯機,出新古前面頂,後面uc3連星,我報喪得凸2 1招扣唔到佢1半,有時有意外,可能關vpart事

打呢d係咪應該1隻新古算?

舊 04-12-18, 03:47 PM   #12462
J+1
望過黎呀!!!!!!

一堆nc機上修???

=======
新古蜈蚣陣?對面有幾隻強機/支援機?
支援機多我放單隻谷滿buff算...如果有其他強機就落多兩隻獻頭buff多一兩次....

Ps..
基本我冇用過3nc....唔多識用.....

由手機版發出

此篇文章於 04-12-18 03:51 PM 被 J+1 編輯。
舊 04-12-18, 03:50 PM   #12463
ShinDou

盾筆已經好勁架喇喎仲上修,又唔俾人抽

The end好似上修過好多次?

舊 04-12-18, 03:59 PM   #12464
J+1
望過黎呀!!!!!!

黑白板印像都冇上修過,係之前出左pilot..
由手機版發出
舊 04-12-18, 08:13 PM   #12465
ShinDou

PILOT PART送左指揮算上修啦 XD

打人形唔公好似就咁單騎新古打佢仲好喎,反正佢用黎擋新古果D反反下佢都死有得BUFF XD

暫時1430排536,仲有8珠等反擊
舊 04-12-18, 08:34 PM   #12466
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
天意就真係上修過幾次喇...
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-18, 09:08 PM   #12467
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

等到個幾月冇抽...呢round精飛抽唔中f91

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 04-12-18, 09:10 PM   #12468
ShinDou

F91而家有用咩﹖@@
舊 04-12-18, 09:14 PM   #12469
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

餵隻盾...

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 04-12-18, 09:15 PM   #12470
ShinDou

我知,但隻盾而家俾12妹打1下就死得 @@
舊 04-12-18, 09:17 PM   #12471
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

用來打鬥滅...好大力.....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 04-12-18, 09:20 PM   #12472
ShinDou

我有隻凸1,可能低凸所以唔覺特別大力 @@
舊 04-13-18, 11:17 AM   #12473
ShinDou

好正,單騎新古真係反得贏4隻死buff新古陣XD

舊 04-13-18, 11:26 AM   #12474
ShinDou

原來只要冇報喪就可以單騎屈得死新古2uc陣 xd

舊 04-13-18, 03:22 PM   #12475
J+1
望過黎呀!!!!!!

好耐冇見嘅eva...

13號omg化??

https://twitter.com/srw_xomg/status/...003159041?s=19
由手機版發出

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 09:30 AM

手機版 | APP版