Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-31-06, 07:30 AM   #251
faiz555bun
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: 豆腐銓
x3 230入手.... 想入番x1 x2 tim XD
where to 入手?very good price wor.

舊 08-31-06, 11:41 AM   #252
Chimbonda
Junior Member

註冊日期: Jul 2006
我都想知...好吸引...
Chimbonda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-06, 03:28 PM   #253
Mono_Noisy
新十字先鋒軍

註冊日期: Aug 2006
引用:
作者: 豆腐銓
x3 230入手.... 想入番x1 x2 tim XD
終於跌到呢個價喇!!!係時候準備入貨!!!

X2 你可以Yahoo有得Bid到
X1 就真係靠運氣,因為除左日本,係香港都幾難搵

重差咁多未買...但係新品陸續有黎
Mono_Noisy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-06, 11:29 PM   #254
0lai0
Senior Gamer

註冊日期: May 2005
其實x3同以前出的x1/x2欠左什麼?
是欠長槍同x1前胸甲嗎?
好像差唔多咁,為x3買又欠缺動力
0lai0 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-06, 11:38 PM   #255
ultrachiu
Ultimate Gamer
不如中午出去食飯囉?

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: Mono_Noisy
Yahoo拍賣有人賣0020 100% NEW @_@!!

http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com...ion/1112356244
條link出左好似多左人bid?錯覺?
不過都係街比我買返,$250

fix正傳全齊

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦
ultrachiu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-06, 12:08 AM   #256
Mono_Noisy
新十字先鋒軍

引用:
作者: ultrachiu
條link出左好似多左人bid?錯覺?
不過都係街比我買返,$250

fix正傳全齊
係街買到咁好運?
Good XDD 恭喜晒

Deep Striker依然難搵...xd

舊 09-01-06, 12:25 AM   #257
fantasy俊仔
God of Gamer
酒持ってこいにゃーっ

Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
我想問下邊到仲會有gundam fix : z plus(藍色)賣

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-06, 12:46 AM   #258
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:
係街買到咁好運?
Good XDD 恭喜晒

Deep Striker依然難搵...xd
係淘大買既,應該近呢兩個星期返左貨
因為都見到有nu,bd等

0013就真係行過好多地方都唔見,網上又唔多見有人bid,都係等下先啦
引用:
作者: fantasy俊仔
我想問下邊到仲會有gundam fix : z plus(藍色)賣
去淘大望望啦,但價位可能唔係咁理想

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 09-01-06, 06:16 AM   #259
Mono_Noisy
新十字先鋒軍

引用:
係淘大買既,應該近呢兩個星期返左貨
因為都見到有nu,bd等

0013就真係行過好多地方都唔見,網上又唔多見有人bid,都係等下先啦
BD都返左拿?
Good!!唔洗去Yahoo Bid lu

搵日放學落淘大先!!反正好近XD

舊 09-01-06, 08:43 PM   #260
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:
多謝你呀~
今日去咗搵,都係冇藍色得番一隻紅色...
買咗$298

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-06, 09:28 PM   #261
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:
BD都返左拿?
Good!!唔洗去Yahoo Bid lu

搵日放學落淘大先!!反正好近XD
我諗你要早d,呢度d消息一出,通常一兩日就搵唔返
引用:
作者: fantasy俊仔
多謝你呀~
今日去咗搵,都係冇藍色得番一隻紅色...
買咗$298
唔駛客氣,你想搵藍色我可以幫你望下,有既話pm你

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 09-01-06, 09:30 PM   #262
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
香港邊到仲有FAZZ買
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-06, 09:31 PM   #263
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:
作者: 小嘉
香港邊到仲有FAZZ買
彩色?白色?

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 09-01-06, 09:36 PM   #264
小嘉
The One

GUNDAM FIX 5號
S GUNDAM 故事果隻
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-06, 03:58 PM   #265
hehe_li
Crazy Gamer

全新Deep striker 5條半魚 入唔入得過????

ps. 如有OT之嫌, 請delete之
hehe_li 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-06, 11:59 PM   #266
Mono_Noisy
新十字先鋒軍

引用:
作者: hehe_li
全新Deep striker 5條半魚 入唔入得過????

ps. 如有OT之嫌, 請delete之
假如你唔入 我可以代勞去入左佢

舊 09-03-06, 11:14 AM   #267
hehe_li
Crazy Gamer

引用:
假如你唔入 我可以代勞去入左佢
噢, 咁我拿拿臨科水佢入伍
hehe_li 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-06, 07:57 PM   #268
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

http://s82.photobucket.com/albums/j255/ultrachiu/0020/

http://s82.photobucket.com/albums/j255/ultrachiu/7005/

呢兩個月都冇錢買fix......

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 09-10-06, 08:10 PM   #269
terrysiu
Registered User

註冊日期: Jul 2004
引用:
X3 賊船賣$258

我忍!!!!
我買果時係238
terrysiu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-06, 04:38 PM   #270
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
SF現家邊度仲有貨同埋幾錢
今日入左隻Freedom想入埋隻SF

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-06, 11:23 PM   #271
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
今日響大埔見到Freedom賣$118~~

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-06, 11:30 PM   #272
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:
作者: 蛋卷王
SF現家邊度仲有貨同埋幾錢
今日入左隻Freedom想入埋隻SF
早兩個月前奇趣有$29x(將軍澳)
不過應該都冇哂lu

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 09-12-06, 11:54 PM   #273
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: Lilith
今日響大埔見到Freedom賣$118~~
唔係丫麻...咁平...我都想入翻隻...
不過大埔太遠...

舊 09-13-06, 12:15 AM   #274
Insane Gamer
三倍糟糕

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 91
唔係丫麻...咁平...我都想入翻隻...
不過大埔太遠...
來回差不多$40 如果買到的話都話....買唔到就
1356 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-06, 12:24 AM   #275
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 1356
來回差不多$40 如果買到的話都話....買唔到就

咁貴??? 你住邊頭啊...?

佢好似仲有貨!~

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Bandai 模型討論區 Vol.18~**MG新作:10月23日∞ジャスティス**12月下旬シナンジュ Ver.Ka 呂鳳仙 收藏品討論版 1004 10-16-08 06:06 PM
PAPER GUNDAM 改造( VER. KA) KATOKI 收藏品討論版 31 03-22-04 01:37 PM
Wing Gundam Ver. Ka Steward 收藏品討論版 1 03-21-04 06:13 AM
Gundam Wing Ver.KA 出左啦... lunar1984104 收藏品討論版 2 03-13-04 10:48 AM

現在的時間是 10:48 PM

手機版 | APP版