Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 影音館

主題工具 顯示模式
舊 10-11-12, 08:35 PM   #426
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: joeypong 查看文章
冇訂258
我見到膠盒版只係169,今次個鐵盒真係好囉命

舊 10-11-12, 08:38 PM   #427
joeypong
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDjoeypong
XBox Live Gamertagjoeypong
引用:
作者: Marco 查看文章
我見到膠盒版只係169,今次個鐵盒真係好囉命
我就唔過300就ok...

joeypong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-12, 09:21 PM   #428
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
本來留左兩隻, 但見到轉左樣都係要一隻算
$248同價既battleship靚好多

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-12, 09:34 PM   #429
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
作者: W!LL 查看文章
本來留左兩隻, 但見到轉左樣都係要一隻算
$248同價既battleship靚好多

我突然覺得呢次蝕到入哂肉

舊 10-11-12, 10:26 PM   #430
HON HON
God of Gamer
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
我就219.....

298...算la, 認住佢間shop以為唔好訂就算la.

個人評論, 隻鐵輕左好多, 依家既鐵盒真係渣晒....

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-12, 10:37 PM   #431
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

集成老闆入左15隻鐵, 跟左45隻膠盒 隻鐵正價俾我, 所以我留返一隻俾佢炒俾街客
得利應該跟返Fightclub、Ailen咁全部鐵盒啦, 膠盒成本都要$140, Sony舊版好以唔使一舊水
每間CD Warehouse分得兩隻鐵

大乱闘X
舊 10-11-12, 11:39 PM   #432
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
集成老闆入左15隻鐵, 跟左45隻膠盒 隻鐵正價俾我, 所以我留返一隻俾佢炒俾街客
得利應該跟返Fightclub、Ailen咁全部鐵盒啦, 膠盒成本都要$140, Sony舊版好以唔使一舊水
每間CD Warehouse分得兩隻鐵
貴到連HMV 都只係 249
我今次真係灰+燥

舊 10-11-12, 11:47 PM   #433
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
貴到連HMV 都只係 249
我今次真係灰+燥
hmv今次係良心發現定標錯價....

大乱闘X
舊 10-12-12, 12:23 AM   #434
hin0404
Crazy Gamer
+HiN+

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code0645 5723 1961
PSN  IDhin0404
你地入到咪好,我中午出旺角,再去圓方,再去荃灣
連實物都見唔到隻,最後都係失望而回
搵過咁多間發現"搏擊會","battleship","米修斯"鐵盒都仲有
但點解呢隻少貨得咁緊要

hin0404 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-12, 12:43 AM   #435
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

去德遜訂算la, 橫掂大共版, 除左play.com之外.....

舊 10-12-12, 02:27 AM   #436
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

T1修復得好清喎
一開場州長塊面d光澤同細緻度 佢行去班青年搵衫果幕仲見到fing下fing下..........
但d人聲好似麻麻地
今次呢隻係發行商修復定係james佢自己搞返?
幾時到Abyss修復出藍光呀

大乱闘X

此篇文章於 10-12-12 02:30 AM 被 W!LL 編輯。
舊 10-12-12, 02:59 AM   #437
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
hmv今次係良心發現定標錯價....
我覺得HMV個價雖然都唔係平,但以HMV黎講,我覺得係合理的
但298就真係……雙份膠盒價
貴過膠盒幾十蚊我可以理解,但貴多百三蚊真係點講都唔通啦
當初收到報價真係真心有諗過唔要買膠盒版就算
膠盒女人舖169咋

舊 10-12-12, 03:08 AM   #438
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
我覺得HMV個價雖然都唔係平,但以HMV黎講,我覺得係合理的
但298就真係……雙份膠盒價
貴過膠盒幾十蚊我可以理解,但貴多百三蚊真係點講都唔通啦
當初收到報價真係真心有諗過唔要買膠盒版就算
膠盒女人舖169咋
$280我買到咪收屍幻變紙套版了
呢隻鐵又無凹凸封面, 又無內圖, 定價竟然同battleship一樣, 太離譜喇
仲有個鐵盒變左呢隻版易生產咁多, 好心唔好出膠盒版啦

灣仔膠盒標$160
來貨價都要$140, 老闆話成個下晝賣到一隻
問我如果要膠盒佢話會再平$10俾我, 志在快d散哂堆貨

大乱闘X

此篇文章於 10-12-12 03:10 AM 被 W!LL 編輯。
舊 10-12-12, 05:04 PM   #439
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
呢隻鐵又無凹凸封面, 又無內圖, 定價竟然同battleship一樣, 太離譜喇

灣仔膠盒標$160
直頭係過態啦
所以尋日拎完一直都冇心機開封佢
尋日望住佢真係好突然有一刻想放左佢買隻膠盒版就算
而家隻野俾我封左膠袋放左入櫃算,見到都眼淵

舊 10-12-12, 08:07 PM   #440
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
作者: lph_1818 查看文章
你地入到咪好,我中午出旺角,再去圓方,再去荃灣
連實物都見唔到隻,最後都係失望而回
搵過咁多間發現"搏擊會","battleship","米修斯"鐵盒都仲有
但點解呢隻少貨得咁緊要
今次應該係大失策, 搞到除左play.com之外全部都同一批貨....

遲下可能周街都有貨haha

舊 10-12-12, 10:02 PM   #441
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:

灣仔膠盒標$160
但係隻鐵貴好多~
HAHA
佢不停叫我買膠盒算~~ 勁搞笑~
又係話再平俾我 XD

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-12, 11:08 PM   #442
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: irismong 查看文章
但係隻鐵貴好多~
HAHA
佢不停叫我買膠盒算~~ 勁搞笑~
又係話再平俾我 XD
四十幾隻膠盒版啊
舊戲碟賣咁貴點去到咁多貨呀

大乱闘X
舊 10-12-12, 11:56 PM   #443
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

今朝新鮮到既日版 Minority Report BD+DVD Collector's Cinema Book

有繁中字幕 b

陰功真係呢隻埋單都平過隻 298 既 The Terminator 港鐵

舊 10-15-12, 11:15 PM   #444
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

今日拎到既鐵....

舊 10-17-12, 10:55 PM   #445
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
唔知係到問得唔得~
剛入手部ps3
睇bd,無係街賣mon d鋪播咁清(見人地清到好誇張
多數係player問題?mon問題?線問題?

舊 10-17-12, 11:00 PM   #446
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
作者: 神風@AMD 查看文章
唔知係到問得唔得~
剛入手部ps3
睇bd,無係街賣mon d鋪播咁清(見人地清到好誇張
多數係player問題?mon問題?線問題?
MON 同線問題居多
PS3播BD唔錯的
對畫質有要求的話,線材唔好用到咁平

舊 10-18-12, 06:15 AM   #447
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
MON 同線問題居多
PS3播BD唔錯的
對畫質有要求的話,線材唔好用到咁平
線佢寫住high speed,金頭,好似係跟mon送
mon就係LG 32吋,3千幾蚊貨色

點睇一條線好唔好?D人又話分打機用/睇戲用咁…
唔係好信價錢黎分…

我見超清,係高登一上電梯果間賣MON鋪,其中右邊果個大大MON成日播電影

舊 10-18-12, 10:00 AM   #448
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
作者: 神風@AMD 查看文章
線佢寫住high speed,金頭,好似係跟mon送
mon就係LG 32吋,3千幾蚊貨色

點睇一條線好唔好?D人又話分打機用/睇戲用咁…
唔係好信價錢黎分…

我見超清,係高登一上電梯果間賣MON鋪,其中右邊果個大大MON成日播電影
首先大大部mon高清file又好, 播bd都好, 一定靚, 即使用雞線都唔會差好多, 因為個問題係個mon夠大, 等同玩3d一樣, 32" 3d同48" 3d淨係個效果同睇法都唔同晒....

以tv黎講, 電腦舖又好, 百咩滙嗰類舖都好, 佢地會將個tv turn到最光, 主要原因係引你地注意, 一望就知好清好靚....

你想有佢咁既效果, 先有部48"或以上既tv先, 跟住買部靚靚bd機, 再諗線邊條又貴又正就啱晒la.

舊 10-18-12, 07:02 PM   #449
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

貴到呢

大乱闘X
舊 10-19-12, 11:13 AM   #450
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

成400蚊……"
諗緊呢隻好唔好好似MIB3咁,有緣就買

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[TVB] 戚其義 X 周旭明《天與地》"2012 最佳劇集" 元旦起 一至五 00:05-01:05 重播 This City Is Still Dying!!! N0T51B Neo Entertainment TREND 1004 02-10-13 08:14 AM
問beyond 05 live dvd. 路人甲乙丙 Neo Music UNIVERSE 1 08-22-05 12:10 PM
05世青杯 @羅彼仙奴 體育版 1 06-16-05 10:22 AM
[PSP]灣岸Midnight Club 3 ~Dub Edition~, 05年05月09日発売 neo2046 手提遊戲機討論版 34 06-13-05 07:58 PM
A_Lam Girl Friend 06/05/05 update **Pink Lady+火紅火熱** A_Lam Cosplay同人MIX討論區 3 05-01-05 07:00 PM

現在的時間是 07:18 AM

手機版 | APP版