Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-02-16, 07:20 PM   #16026
大破人間
God of Gamer

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
行過見到
疑似官方設計圖?
講真我唔識分

只係擔心會否過激犯版規
酒吞的畫家RAITA的推特圖

https://twitter.com/raita_z

還轉推了好多大手酒吞圖

此篇文章於 06-02-16 07:26 PM 被 大破人間 編輯。
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-16, 07:44 PM   #16027
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
多謝師兄分享

唔怪之得今次加葫蘆禮裝咁易比人抽出
原來因為今次係唔多需要用到
我三十幾抽都係得一張3星活動禮......
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-16, 07:52 PM   #16028
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
hea打...5張三星禮裝無人權
3bp 麻煩的話應該都pass
除非有好野送,禮裝不缺
rfdingo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-16, 10:02 PM   #16029
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
無燈黎靈終

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-16, 10:28 PM   #16030
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
就快開估有冇加強/雙手轉職,

引用:
作者: T.K. 查看文章
無燈黎靈終
空境刷車場唔係跌好多咩

雙手轉左法職

此篇文章於 06-02-16 11:00 PM 被 heyman774 編輯。
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-16, 11:04 PM   #16031
gingq7

註冊日期: May 2008
手轉法職,本體唔覺有強到
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-16, 11:07 PM   #16032
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: gingq7 查看文章
其實無月神可以試下嫁王,應該唔會差太遠,
寶具基數弱d,但技能較強補番數

-----

我都係趺得一張牛肉丸 (慳番最後果500酒壺其實十分唔錯)

-----

無聊計下數:
total要打300,000,000傷害
最理想狀態下, 每場600萬, 即係只要打50場 = 150BP(小時) = 6.25日

酒壺換野唔計金銀肥金銀棋綠方果d無聊野, 要4800,
十分保守地估計, 一場3 BP大約出60壺 = 80場 = 10日

以上日數係未計送的飯團

活動有14日,其實全程打3 BP都ok
用嫁王未必得
其實月神之所以穩定係因為佢個寶具減傷減好多,而且仲會扣Charge
扣Charge再加埋淫狐同威巴,基本上打15T隻童子淨係可以出到一次寶具,穩定度完全兩回事黎

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-16, 11:20 PM   #16033
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
但比昨天還是高左5LV

另兩手每隻多左3萬血...18萬

話說茨木男定女.....女王特攻有冇效呢

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 06-02-16 11:23 PM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-16, 11:30 PM   #16034
Kaori Yae
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2003
新加全體強化無效
你玩哂啦
Kaori Yae 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-16, 11:30 PM   #16035
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: GN00508771 查看文章
但比昨天還是高左5LV

另兩手每隻多左3萬血...18萬

話說茨木男定女.....女王特攻有冇效呢
唔駛諗 無
應該話如果計男人既 我隻月神一定唔止打100萬咁少.......

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 06-02-16, 11:30 PM   #16036
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: Kaori Yae 查看文章
新加全體強化無效
你玩哂啦
有D咁既野咩?唔見佢出

ペルソナ5

隨時更新
舊 06-02-16, 11:40 PM   #16037
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
有D咁既野咩?唔見佢出

茨木童子のスキルが「クリティカルダウン」から「強化無効1回付与」に

舊 06-02-16, 11:49 PM   #16038
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: GN00508771 查看文章
茨木童子のスキルが「クリティカルダウン」から「強化無効1回付与」に
見到了 一回姐,好易搞走佢

不過兩隻手多血左地味地煩

ペルソナ5

隨時更新
舊 06-03-16, 12:07 AM   #16039
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

每次轉屬都加一次的話你都咪話唔煩...

舊 06-03-16, 12:09 AM   #16040
Dor
Game Master

註冊日期: Apr 2004
二日目用月明湖繼續ko 3bp

舊 06-03-16, 12:19 AM   #16041
蒼穹的天空

註冊日期: Dec 2006
轉做聖誕黑傻+孔明+Jack打頭陣都仲過到

舊 06-03-16, 12:28 AM   #16042
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
如果用歡樂王+偉伯+傑克應該也可?

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-16, 12:40 AM   #16043
蒼穹的天空

如果一開始送得走對手就OK, 後場安徒生+學妹+孔明
但被集火, 安徒生寶具Miss好似嚴重左
唔知點解, 換人Command卡會見唔到...

舊 06-03-16, 01:03 AM   #16044
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
轉左法手...師匠D血有多少危~~

但最大個問題都係強化無効1回付与...少左唔少 BUFF 的傷害~~~要打到14回先剛剛好600萬...唔太穩定

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-16, 01:50 AM   #16045
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
比佢一腳踢我孔明8千死左,
洗左我半個鐘先洗到寶具麻痺成功.....
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-16, 03:05 AM   #16046
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

1日目 クリティカルダウン 3ターン 20%

2日目 強化無効      1回

3日目 宝具封印      1ターン

4日目 スター発生率ダウン 3ターン 50%

5日目 HP回復量ダウン   3ターン 50%

6日目 NP獲得量ダウン   3ターン 20%

7日目 防御ダウン     3ターン 20%

多分 間違ってたらごめんね

舊 06-03-16, 07:29 AM   #16047
gingq7

註冊日期: May 2008
3 BP睇黎會越黎越難,趁仲係容易打時儲番多d damage point先...
除左出星率down外,好似黎緊每日都好惡搞

仲有騎手果日又係死得,而家我見任何組合都一定有一隻caster
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-16, 07:31 AM   #16048
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
睇情況要搵一日稍為易打既清哂D飯糰先得
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-16, 07:42 AM   #16049
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
突滿左金時禮裝比孔明
自己既事之後再算(吐煙

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章

氣圓斬好勁
謝師兄分享
自己無月神
目前參考呢隊陣形打bp3

舊 06-03-16, 08:45 AM   #16050
stcdavidhk

弱弱的我只打到2bp
唔駛諗

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 10:21 AM

手機版 | APP版