Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-05-12, 10:05 PM   #1
Super Bus
God of Gamer
麻帆良市巴神 XDD

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: Q-  查看文章
每次見番就会好希望係RC
如果係 RC, 我怕你會唔捨得拎出街玩, 怕會整花車身...

魔法先生 Super Bus
雛田莊自衛隊隊長/麻帆良學園市特別消救及保安隊隊長
麻帆良學園魔法研究同好會成員
我的相簿 My Photo Album
Super Bus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-12, 10:08 PM   #2
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: Super Bus 查看文章
如果係 RC, 我怕你會唔捨得拎出街玩, 怕會整花車身...
我只係想有貼紙 Data 同 Z4 GT3 嘅車身

之後整返架 1:8 嘅黎 玩 (搭隻 1:8 miku Figure)
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-12, 10:17 PM   #3
stamenccy
Senior Gamer
星野結界

註冊日期: May 2007
PSN  IDHoshino_San
XBox Live GamertagEmp34GTR
引用:
作者: Super Bus 查看文章
yup~ 之前買咗TAMIYA 1:10 MIKU Z4既RC
差唔多兩年 到依家都唔捨得落地行

舊 04-05-12, 10:54 PM   #4
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
終於搵返最原本條天線

此篇文章於 04-12-12 10:50 PM 被 TCS_disable 編輯。
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-12, 11:04 PM   #5
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

註冊日期: Mar 2002
幾時出番架初音痛巴? 佢肯出嘅話我到時入番兩三架支持下又點話~~ =3=

魔法先生 Super Bus
雛田莊自衛隊隊長/麻帆良學園市特別消救及保安隊隊長
麻帆良學園魔法研究同好會成員
我的相簿 My Photo Album
Super Bus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-12, 11:03 PM   #6
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
係唔係應該學術版開多個TOPIC?

試題
http://hypernews.2chblog.jp/archives/51462075.html

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-12, 01:12 AM   #7
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

http://www.mpsnet.co.jp/hobbynet/pro...spx?pno=125300

久違了的part 2

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-07-12, 11:18 PM   #8
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

13年又來了

http://blog.piapro.jp/2012/05/2013.html

祝2回勝
http://supergt.net/pages/pg:news_det.../ln:ja/id:1034

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-18-12, 08:20 PM   #9
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
成兩個月先有一間番左

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-12, 08:38 PM   #10
凌龍
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: J+1 查看文章
成兩個月先有一間番左

由手機版發出
邊到入手架?
凌龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-12, 08:59 PM   #11
J+1
望過黎呀!!!!!!

in 点

仲有係計13 算,諗清楚先好
由手機版發出

此篇文章於 05-18-12 09:06 PM 被 J+1 編輯。
舊 05-20-12, 12:03 PM   #12
YALIU
儲錢中...

註冊日期: Mar 2006
引用:
in 点

仲有係計13 算,諗清楚先好
由手機版發出
13算計起上來又唔算好貴…
唉…但我都唔知幾時先可以去買
YALIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-12, 08:00 AM   #13
J+1
望過黎呀!!!!!!

貼好個感覺又唔錯,不過建議貼之前用界刀平括全部表面先。。。仲有都係盡量一貼就中位,否則都會起角。。。
另tark blog 有教點貼。。。

由手機版發出
舊 05-20-12, 12:30 PM   #14
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

見佢好似得一袋......隨時過左兩日都賣晒.......

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-20-12, 01:58 PM   #15
YALIU
儲錢中...

引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
見佢好似得一袋......隨時過左兩日都賣晒.......
方不方便講下現時點邊度
我陣間出去睇睇
舊 05-20-12, 02:58 PM   #16
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: shion_rei 查看文章
方不方便講下現時點邊度
我陣間出去睇睇
2樓專賣v 家東方同人嗰間。。。
由手機版發出
舊 05-20-12, 06:54 PM   #17
YALIU
儲錢中...

唔該晒,買到了⊙﹏⊙

我買個陣得番一少袋

如果話13算$#%,一套$!#)對我來講可接受
特登叫人去日本找成套可能重貴

此篇文章於 05-20-12 10:16 PM 被 YALIU 編輯。
舊 05-28-12, 12:52 PM   #18
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: shion_rei 查看文章
唔該晒,買到了⊙﹏⊙

我買個陣得番一少袋

如果話13算$#%,一套$!#)對我來講可接受
特登叫人去日本找成套可能重貴
冇錯。。。等緊一套$200 的
由手機版發出
舊 05-28-12, 08:45 PM   #19
YALIU
儲錢中...

引用:
冇錯。。。等緊一套$200 的
由手機版發出
點解個陣你唔買

暫時我友人幫我砌左兩隻
佢話堅難砌,一隻要一個鐘

但我友人唔會砌模型,一個鐘我可能未砌完已暴走
舊 05-28-12, 12:34 PM   #20
Q- 
Game Master
      ①   

註冊日期: Mar 2003
http://www.moeyo.com/2012/05/goods_h...ku_sample.html
A賞- 1/8 GSC 初音ミク
B賞- 粘土人ミク
C賞- KEI複製原画

--Σ(゚Д゚#)--(;´Д`)~♥--
↘.㊥②♪   .../次回:S;G(予/
Q-  目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-12, 08:57 PM   #21
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

我有買呀....不過o個邊cut唔到冇法/\

http://figure.deca.jp/blog/diary.cgi?no=283

教你點貼

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-28-12, 10:34 PM   #22
YALIU
儲錢中...

引用:
我有買呀....不過o個邊cut唔到冇法/\

http://figure.deca.jp/blog/diary.cgi?no=283

教你點貼
我友人話,D貼紙過大
成日飛邊

睇睇下有D想買大版砌

此篇文章於 05-28-12 10:44 PM 被 YALIU 編輯。
舊 05-28-12, 10:44 PM   #23
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

飛????FIT喎...

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-28-12, 11:13 PM   #24
YALIU
儲錢中...

引用:
飛????FIT喎...
我睇過都係有d過大= =""
舊 06-02-12, 07:26 PM   #25
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

終於到了
直接支援佢地好過上網bid

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
放 全新 pullip 初音 izumichan 買賣專區 3 02-01-13 11:18 PM
[閑貼]初音 windart Cosplay同人MIX討論區 7 09-12-08 12:10 PM
[RG1][Green2] 風林火山新品 - 初音草圖本+初音stick poster Mocha Cosplay同人MIX討論區 4 12-30-07 10:12 PM
初音~ ball24 Cosplay同人MIX討論區 4 09-28-07 08:04 PM

現在的時間是 04:12 PM

手機版 | APP版