Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-23-19, 06:51 PM   #651
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: HM 查看文章
感謝各位有黎簽名既朋友
聽日都會黎,3點到4點
記得未去既人踴躍支持
由手機版發出
你有負責??
點解只能lile面書唔比like twitter
由手機版發出
J+1 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-19, 11:12 PM   #652
HM

註冊日期: May 2007
引用:
作者: J+1 查看文章
你有負責??

點解只能lile面書唔比like twitter" smilieid="2" class="inlineimg" />" smilieid="2" class="inlineimg" />

由手機版發出
無,諗多左

我只係想多d人落去勸佢出OG

我發言只代表我個人

此篇文章於 02-23-19 11:15 PM 被 HM 編輯。
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-19, 04:58 PM   #653
HM

終於完結了
今日去既人遠遠比尋日多
亦唔少人係拎OG上去簽

而家先講我個人睇法
我認為大家想睇OG完結編呢個訊息寺田係收到的
但佢可唔可以為此做d野,我感覺係做唔到
我係睇得幾悲觀

不過,大家趁自己有機會出聲時出聲
盡左力,結果係點,都只能接受
而家只能夠祈禱事情順利
同埋買隻T支持下了
最終我地支持製作人既方法都只有出錢買佢地既作品
由手機版發出
舊 02-25-19, 09:02 AM   #654
yorkyork

註冊日期: May 2010
引用:
你有負責??
點解只能lile面書唔比like twitter
由手機版發出

http://www.gaforum.org/showpost.php?...47&postcount=5

係dd度咪答過你
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-19, 09:16 AM   #655
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
以為係員工先問

可惜尋日冇再去,唔係真係想拎gbm殼比佢簽
由手機版發出
J+1 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-19, 10:02 AM   #656
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
睇對白勇者王劇情好似已經發左前半故事
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-19, 10:29 AM   #657
HM

引用:
作者: 真!DC 查看文章
睇對白勇者王劇情好似已經發左前半故事
由手機版發出
好似BX咁直接後半開局...
舊 02-25-19, 10:31 AM   #658
HM

引用:
以為係員工先問

可惜尋日冇再去,唔係真係想拎gbm殼比佢簽
由手機版發出
睇黎我叫得太大聲
俾人以為我係關係者
其實我普通老百姓黎
只係驚臨死都見唔到OG完
肯出黑天使未?肯解crossgate個謎未呀
舊 02-25-19, 10:56 AM   #659
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
我估ing下集or再下集坐新黑天使 XD

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-19, 01:00 PM   #660
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: ShinDou 查看文章
我估ing下集or再下集坐新黑天使 XD

但喺咁樣又無咗兇鳥ex⋯⋯
你地咁支持ing,槍神果幾支飛出黎嘅槍又真喺幾似兇鳥ex啲武器
雖然唔用ing,求其拉多個人出黎上身都無乜所謂,佢肯出就得
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-19, 01:12 PM   #661
ShinDou

用 x x bye做個殼好似alpha3因子君1開波咁俾黑天使食左佢咪得 XD

舊 02-25-19, 01:32 PM   #662
HM

反正都出過DisRX
不知就黑天使同伊古同凶鳥合體
潮到出水
由手機版發出
舊 02-25-19, 01:54 PM   #663
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
Og世界因子君都到左地球圈應該夠因子唔洗借ing殼上市吧
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-19, 01:56 PM   #664
yorkyork

註冊日期: May 2010
應該上英古身?
比人話係因子既得佢有念動力
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-19, 02:03 PM   #665
ShinDou

係喎好似連og既教官都冇左念動,反而ing有,因子君過黎做問號人吹下水姐,愈諗愈似 XD

舊 02-25-19, 02:06 PM   #666
iu fu pig
塵埃...

引用:
由手機版發出
你又岩喎
不過黑天使要借殻出槍神嘛⋯⋯
由手機版發出
舊 02-25-19, 02:51 PM   #667
HM

引用:
由手機版發出
點知件艾因係唔係fake緊你
由手機版發出
舊 02-28-19, 09:16 PM   #668
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
https://www.youtube.com/watch?v=4C34_4AOAFg

第一關戰鬥
今次好鬼多原創角色!一開始以為連戰艦都有
尾片既秘書畫得甘正既!好有工口既味道
集集個副駕都有秘密既,今次甘快暴露
勇者王個忍者畫得 但戰鬥時動作同cut in好似幾好、設定上點解會有en回復?
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-19, 02:43 AM   #669
HM

引用:
作者: Lamsze 查看文章
https://www.youtube.com/watch?v=4C34_4AOAFg

第一關戰鬥
今次好鬼多原創角色!一開始以為連戰艦都有
尾片既秘書畫得甘正既!好有工口既味道
集集個副駕都有秘密既,今次甘快暴露
勇者王個忍者畫得 但戰鬥時動作同cut in好似幾好、設定上點解會有en回復?
alpha1之後好耐未試過咁多原創角色
雖然都唔夠alpha1一半
希望今次T個劇情,寺田可以自己寫同埋好似alpha1咁放晒手腳去寫

另外先估秘書係敵人間諜
舊 03-01-19, 09:33 AM   #670
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
引用:
作者: HM 查看文章
alpha1之後好耐未試過咁多原創角色
雖然都唔夠alpha1一半
希望今次T個劇情,寺田可以自己寫同埋好似alpha1咁放晒手腳去寫

另外先估秘書係敵人間諜
A1 d原創其實都係以前既機戰角色加入去,魔裝、SRX小隊,今次係成堆全新,唔同既
秘書連名都無,應該真係秘書 副駕應該係外星種族既天然呆間諜?然後日子耐左對主角群有感情而背叛,甘爛既故事?
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-19, 10:29 AM   #671
iu fu pig
塵埃...

引用:
A1 d原創其實都係以前既機戰角色加入去,魔裝、SRX小隊,今次係成堆全新,唔同既
秘書連名都無,應該真係秘書 副駕應該係外星種族既天然呆間諜?然後日子耐左對主角群有感情而背叛,甘爛既故事?
如果係咁,咪又同V撞哂橋?
主角機望望下好帥,似有黑科技係部機入面
可用武器越黎越小
由手機版發出
舊 03-01-19, 11:49 AM   #672
HM

引用:
可能係アルカディア相關
舊 03-01-19, 06:56 PM   #673
HM

而家睇睇下
差套G7未睇了
有無人有辦法,請PM我
由手機版發出
舊 03-04-19, 10:04 AM   #674
風間鈴木仁

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
http://dengekionline.com/elem/000/001/887/1887684/

有 PV。

『スパロボT』第1話のプレイ動画が解禁。オリジナル機体“ティラネード”の戦闘シーンをチェック

バンダイナムコエンターテインメントは、PS4/Nintendo Switch用ソフト『スーパーロボット大戦T』の第1話“プロジェクトTND始動”のプレイ動画を公開しました。

PS系總共 6080隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,362 全球最佳排名10771,12212
https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html
風間鈴木仁 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-19, 12:07 AM   #675
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
寺田係新一集うますぎWAVE提過c3既野
識聽既可以聽下

佢表示真係好多人問佢同一個問題
係咩問題?明既人就會明w

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 03-07-19 12:19 AM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Dragon Ball Xenoverse 2 | PS4, XB1, NS | PS4 DBX2 DX版 11月22日發售 steve 電視遊戲討論版 198 03-11-22 06:04 PM
[多機種] 魔界戰記Refine | PS4, NS neo2046 電視遊戲討論版 1 04-19-18 10:20 PM
[多機種] スーパーロボット大戦 X | PS4,PSV | 發售中 chow263 電視遊戲討論版 521 04-19-18 12:04 AM
[多機種] Birthdays the Beginning︱PS4/NS/PC 安安 電視遊戲討論版 9 01-09-18 07:32 PM
[多機種] L.A. Noire︱NS/PS4/XB1 安安 電視遊戲討論版 33 11-13-17 10:37 PM

現在的時間是 12:13 PM

手機版 | APP版