Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-15-14, 04:04 AM   #601
xxxxxx
Game Master

註冊日期: Dec 2004
http://ticket.urbtix.hk/internet/zh_...ntDetail/23417

開售日期: 2014年4月18日 上午10時

*開售首天每人每次限購8張門票

http://www.youthsquare.hk/upfile/ven...409-201943.pdf

8 張不如唔好限
xxxxxx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-14, 10:08 AM   #602
ikari28
Crazy Gamer

註冊日期: May 2006
PSN  IDlktang28
XBox Live Gamertagikari 28
已經買唔到飛

巫女控工作日記 Wonder Festival 2015夏

點解今時今日[多機種]既意思已經變成PS123456789
ikari28 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-14, 10:12 AM   #603
xxxxxx
Game Master

點算

求$980飛一張
舊 04-18-14, 10:17 AM   #604
Chitose1987
God of Gamer
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
10分鐘唔夠已經全部 sold out....一張都無

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
==節錄《范進中舉》==
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-14, 10:19 AM   #605
kcf1201
Game Master

註冊日期: May 2004
引用:
作者: Chitose1987 查看文章
10分鐘唔夠已經全部 sold out....一張都無
幾廿人hold 飛乍
正確說法係 2分鐘內已 hold 哂980
5分鐘內已hold哂全部
kcf1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-14, 10:25 AM   #606
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
一人限買8張真係天才先諗到
由手機版發出
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-14, 10:30 AM   #607
carol_L
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2009
l27+m27.........................
carol_L 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-14, 10:44 AM   #608
hkjacky2001
Crazy Gamer
ミク大好き♡

註冊日期: May 2007
PSN  IDhkjacky2001
XBox Live Gamertaghkjacky2001
真係無信用卡已經輸左...去到排隊又比個阿婆阻住買飛...咁就完售\(^o^)/オワタ

奇跡も無く標も無く、ただ夜が広がるのみ
揺るぎない意志を糧として、闇の旅を進んでいく」

「勇往邁進!」
hkjacky2001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-14, 10:46 AM   #609
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
10點鐘入到網已經話FULL左
比人HOLD晒D位

刷到剛剛刷到張J行

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-14, 10:49 AM   #610
carol_L

註冊日期: Apr 2009
第1次用urbtix,結果白痴左令2張k連位白白放走左
carol_L 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-14, 10:50 AM   #611
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: kcf1201 查看文章
幾廿人hold 飛乍
正確說法係 2分鐘內已 hold 哂980
5分鐘內已hold哂全部
5MIN不對
是10秒已經比人HOLD起晒...
我10:00入到去已經話A區已FULL

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-14, 11:00 AM   #612
knight

註冊日期: Jun 2002
頭先十點開賣刷到張E行, 但攪付款過時冇左,
但見$980未出滿座, 即係仲有飛, 所以再刷過
卒之十點半刷到張A行, 應該係個陣放番hold左未賣o既飛出黎
knight 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-14, 11:02 AM   #613
a147852987

註冊日期: Jun 2010
引用:
作者: hkjacky2001 查看文章
真係無信用卡已經輸左...去到排隊又比個阿婆阻住買飛...咁就完售\(^o^)/オワタ
+1
我係德福又係比個阿婆阻住
a147852987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-14, 11:14 AM   #614
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
得而復失
ED搞的場買唔到...真係第一次
8張?
北条加蓮 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-14, 11:15 AM   #615
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: Chitose1987 查看文章
一人限買8張真係天才先諗到
由手機版發出
加埋場地問題
上次kalafina下午仲有飛

舊 04-18-14, 11:16 AM   #616
松浦亞N
Insane Gamer
禁則事項です!

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDneoheero
XBox Live GamertagNagato Saber
「Kalafina Special LIVE in Hong Kong 2014」加場決定!!
我們非常感謝各位歌迷對Kalafina的愛戴,5月31日演唱會的門票已經迅速售罄。因此,為了讓更多歌迷可以欣賞到Kalafina的演出,我們決定 於5月30日星期五晚追加一場演出,有關門票的發售詳情將於假期後盡快公佈,敬請各位歌迷留意。最後,我們再一次感謝各位歌迷的熱烈支持!
松浦亞N 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-14, 11:16 AM   #617
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

30/5 加場!
北条加蓮 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-14, 11:22 AM   #618
money
◆.西野司命.◆

再加多一場啦
5月29日我睇到架啦wwww

舊 04-18-14, 11:53 AM   #619
大破人間

3DS Friend Code1564 3069 5250
中伏, 硬食左尾尾角落位後, 然後佢同我講加場
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-14, 11:57 AM   #620
money
◆.西野司命.◆

引用:
作者: 大破人間 查看文章
唯一好處係叫尾場
可能有D Special呢

舊 04-18-14, 01:20 PM   #621
xxxxxx
Game Master

攞左31 號假
講真有心睇嘅兩場都會到
咪又係買唔到

引用:
作者: 大破人間 查看文章
賣俾我

此篇文章於 04-18-14 01:40 PM 被 xxxxxx 編輯。
舊 04-18-14, 02:17 PM   #622
kcf1201
Game Master

註冊日期: May 2004
引用:
作者: xxxxxx 查看文章
攞左31 號假
講真有心睇嘅兩場都會到
咪又係買唔到

賣俾我
表面原因係令更多人可以欣賞到
實際原因就你懂的
kcf1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-14, 03:07 PM   #623
money
◆.西野司命.◆

引用:
實際原因就你懂的
總之今次太急啦
EDO
我寧願有好場地 band齊人先攪

舊 04-18-14, 06:24 PM   #624
xxxxxx
Game Master

執左張$980 中後好過毛都無條

引用:
作者: money 查看文章
總之今次太急啦
EDO
我寧願有好場地 band齊人先攪
香港幾點有過好場你
其實我都相信佢都係等對手confirm 個期啫

引用:
實際原因就你懂的
兩手準備
晒幾千銀book 定個場唔好晒

加唔加場都係睇反應
如果一場都唔爆嗰邊一定say no 啦
舊 04-18-14, 09:55 PM   #625
money
◆.西野司命.◆

引用:
作者: xxxxxx 查看文章
執左張$980 中後好過毛都無條

香港幾點有過好場你
其實我都相信佢都係等對手confirm 個期啫

兩手準備
晒幾千銀book 定個場唔好晒

加唔加場都係睇反應
如果一場都唔爆嗰邊一定say no 啦
對比而家個場
九展點都好d啦
位置上 座位多少上

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
10/11 「LiSA~ANOTHER GREAT DAY in Hong Kong~Fan Meeting歌迷見面會!」 money 日本動漫畫討論版 1 07-30-14 08:26 AM
放 Kalafina Special LIVE in Hong Kong 2014 31/5 - 780 lkhss 買賣專區 6 05-31-14 03:10 PM
再減價放 Kalafina Special LIVE in Hong Kong 2014 31/5 [Sold] carol_L 買賣專區 2 05-27-14 11:26 PM
原價放 Kalafina Special LIVE in Hong Kong 2014 31/5 $980 carol_L 買賣專區 5 05-15-14 09:17 PM
[賣]Kalafina Special LIVE in Hong Kong 2014 5/31 $980[已放] Metatron 買賣專區 1 05-04-14 09:52 AM

現在的時間是 06:02 PM

手機版 | APP版