Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-04-07, 03:41 AM   #151
海野藻屑
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: Lelouch 查看文章
下..?你指doll 同埋果個女偵探?
定係御姐課長?
d畫就連配角都
海野藻屑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-07, 06:45 PM   #152
秘銀
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
25的消息我看維基的.
darker的情報好難搵

everything that matters to me matters in this world
秘銀 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-07, 07:48 PM   #153
靈格斯
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: Lelouch 查看文章
下..?你指doll 同埋果個女偵探?
定係御姐課長?
上集課長個樣幾得架
靈格斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-07, 08:00 PM   #154
goodguy
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
今集好有feel
臨尾人偶微笑果幕頗感動
goodguy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-07, 08:42 PM   #155
House
God of Gamer
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
黑同魯魯如果活係同一個世界一定成為好兄弟

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-07, 08:58 PM   #156
秘銀
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: House 查看文章
黑同魯魯如果活係同一個世界一定成為好兄弟
我之前搵到張咁既雜誌圖

everything that matters to me matters in this world
秘銀 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-07, 09:01 PM   #157
House
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
果期我記得NT我都有買,佢好似講少左樣最重要既野
兩個妹控度都爆登
黑為左佢個妹一巴扯落去偽CC度
魯魯為左佢個妹征服世界XDDD

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-07, 02:58 AM   #158
grxgr
Crazy Gamer
畫畫的好學流浪漢真竜

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 秘銀 查看文章
我之前搵到張咁既雜誌圖
張圖好正~我收藏起黎先!
兩個妹控真係好有吸引力~
grxgr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-07, 03:02 AM   #159
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 海野藻屑 查看文章
你個頭...有無再多d
得呢張
引用:
作者: 秘銀 查看文章
我之前搵到張咁既雜誌圖
[IM]http://i93.photobucket.com/albums/l65/nirvash_2006/black.jpg[/IMG]
兩個都黑麻麻
兩個都有CC
兩個隻眼都識發紅光,
兩個都遮面,
兩個都係在日外國人,
兩個都係重度妹控,
.
.
.

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-07, 03:03 AM   #160
森羅

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
兩個都有p記份
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-07, 03:04 AM   #161
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
兩個都溝死女

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-07, 03:08 AM   #162
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
兩個都係傲嬌? 囧a

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-07, 12:47 PM   #163
LIGHTTHELIGHT
Ultimate Gamer
火狐控

註冊日期: Jul 2004
今集搞竟係黃天真
定係佢老婆太絕望呢....
LIGHTTHELIGHT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-07, 07:39 PM   #164
MS331
Game Master

註冊日期: Feb 2005
兩個都有盲眼蘿莉
MS331 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-07, 09:09 PM   #165
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
兩個都有黑貓
但黑d後宮多數無乜好下場

初時唔多鍾意黃呢個角色
但睇完呢兩集就有d改觀

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-07, 09:23 PM   #166
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 東條英俊 查看文章
兩個都有黑貓

初時唔多鍾意黃呢個角色
但睇完呢兩集就有d改觀
人在江湖,身不由己...
唔返組織根本真係死路一條...
佢老婆都係唔想黃死先自盡...

舊 08-19-07, 10:24 PM   #167
Hunter

註冊日期: Jan 2002
引用:
兩個都有黑貓

初時唔多鍾意黃呢個角色
但睇完呢兩集就有d改觀
件女都死左
其實宜家黃都無必要留係組織度

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-07, 11:48 PM   #168
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
引用:
作者: luciferdark 查看文章
人在江湖,身不由己...
唔返組織根本真係死路一條...
佢老婆都係唔想黃死先自盡...
其實佢地無結婚,應該係情人吧
修正番少少,其實自黃無開槍殺銀果集我已經開始對佢有改觀
初期我真係以為佢係丑角黎
依家覺得佢性格都幾有魅力
不過依家都確定左黃唔係契約者有少少失望
我以為佢做到group leader一定有番咁上下實力

引用:
作者: Hunter 查看文章
件女都死左
其實宜家黃都無必要留係組織度
依家女人死左,組織應該唔會為難黃
但如果佢要脫離,組織又未必肯放過佢
話哂黃知道咁多秘密,除非佢肯自願接受記憶清除,一係就著草

剩番幾集,仲有好多謎未解呀

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-07, 10:01 AM   #169
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
不過依家都確定左黃唔係契約者有少少失望
我以為佢做到group leader一定有番咁上下實力
黃唔係契約者先好就真!!!~~~

在一位非契約者+group leader的立場/角度下看盡契約者的世界
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-07, 06:14 PM   #170
stormet
Junior Member

註冊日期: Jan 2007
有無人知道 DVD 版既 Darker then Black 修正o左 or 多o左d咩??
諗緊 b唔b 好...
stormet 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-07, 12:15 AM   #171
靈格斯
Crazy Gamer

做咩會停左一個星期

今集一如所料阿魏生出番場準備領多次便當
November又出o黎同御姐耍花槍

金髮女既能力
下集會唔會用晌御姐身上呢
舊 09-01-07, 02:47 AM   #172
森羅

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
今集喵個反應好正

到底黑bar女個代價會係咩
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-07, 11:05 AM   #173
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
22話隻貓一開波自白到好正
對白好笑 動作表情仲正
笑到訓係到

故事入到去最後高潮.......

但係我仲未知doll 其實係咩orz

それが王者の戦いというものだ

此篇文章於 09-07-07 11:45 AM 被 GUSTAV 編輯。
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-07, 08:06 PM   #174
靈格斯
Crazy Gamer

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
22話隻貓一開波自白到好正
對白好笑 動作表情仲正
笑到訓係到

故事入到去最後高潮.......

但係我仲未知doll 其實係咩orz
有意識既雷達..掛
舊 09-07-07, 10:15 PM   #175
靈格斯
Crazy Gamer

魏生出左一招就做路人
金髮女咁都唔死..查實係咪用o黎service架

11月咁就釘左
關鍵就晌哂貓身上

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
《 2008 年 度 十 大 勁 歌 金 曲 頒 獎 典 禮 》 IamO Neo Music UNIVERSE 719 01-13-09 01:51 AM
[飲食新聞] 六 款 健 康 糉 三 款 高 脂 IamO 飲食版 0 06-06-08 09:31 AM
2007年度叱吒樂壇流行榜頒獎典禮討論區[結果出爐,2/1起Moov足本重溫] URA Neo Music UNIVERSE 653 01-06-08 10:52 AM
G.O.D.會唔會又惹官非? MO ~清談館~ 45 12-30-07 02:06 AM
[TVB] 天怒人怨 - 詹 瑞 文 遭 封 殺 轟 無 線 霸 道 IamO Neo Entertainment TREND 50 10-30-07 02:04 PM

現在的時間是 04:08 PM

手機版 | APP版