Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-10-06, 01:18 PM   #1
newagedreams
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2003
魔法小神童加旋

唔知係咪睇得無記多, 比佢攪到想買漫畫.

1. 想問漫畫版同動畫版相近唔近? 我驚comics無o左d攪笑情節

2. "魔法小神童"? "加旋"? HK譯版係點?

唔該晒
newagedreams 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-06, 01:37 PM   #2
封印魔劍神式
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: newagedreams

1. 想問漫畫版同動畫版相近唔近? 我驚comics無o左d攪笑情節

唔該晒
漫畫同動畫 去到一百幾十話果陣就開始唔同了

個人認為漫畫係好睇的既
封印魔劍神式 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-06, 01:50 PM   #3
冬樹
Crazy Gamer
潛水中

註冊日期: Jan 2004
PSN  IDloungemode
漫畫好睇好多

漫畫連載而家都差唔多去到尾聲
後期都無乜攪笑情節

妖怪Buster白犬隊 歡迎link機
3DS FC 5472-8593-7630
冬樹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-06, 05:17 PM   #4
Crazy Gamer

多謝2位解答.

即係漫畫買得過?

成24期, 去邊買好?
舊 07-10-06, 08:32 PM   #5
Crazy Gamer

引用:
多謝2位解答.

即係漫畫買得過?

成24期, 去邊買好?

push

另外, 呢套o野多人買ma?
舊 07-10-06, 08:37 PM   #6
izumo
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
push

另外, 呢套o野多人買ma?
呢套野 要搵唔難
係屬於 好睇唔好儲的漫畫
去租來睇
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-06, 08:45 PM   #7
Crazy Gamer

引用:
作者: izumo
呢套野 要搵唔難
係屬於 好睇唔好儲的漫畫
去租來睇

點解唔好儲ge?
舊 07-10-06, 08:55 PM   #8
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:

唔該晒
『魔法小神童加旋』是電視版譯名。
漫畫譯名叫『魔界小金毛加旋』。

舊 07-10-06, 09:18 PM   #9
Crazy Gamer

引用:
作者: Dyhalt Rushifar
『魔法小神童加旋』是電視版譯名。
漫畫譯名叫『魔界小金毛加旋』。

thanks!

咁即係漫畫買得過ma>?
舊 07-11-06, 12:33 AM   #10
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
thanks!

咁即係漫畫買得過ma>?
在下覺得買得過。

舊 07-11-06, 10:47 AM   #11
Crazy Gamer

引用:
作者: Dyhalt Rushifar
在下覺得買得過。

唔該

另想問各位老手覺得o係漫畫節買好唔好?

計返:

1. 價錢

2. 可唔可以續本choose
舊 03-05-22, 04:18 AM   #12
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
『金色のガッシュ!!』作者の新作発表 続編『金色のガッシュ!! II』3月中旬に配信へ
https://news.yahoo.co.jp/articles/a8...2783e0eecac3f0

論壇跳轉

現在的時間是 06:18 AM

手機版 | APP版