Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31 71  ... 最後
攻略及心得交流區>Grand Theft Auto V 玩家收集區 (留名 #2) GTA Online 始動!
AkaIITO 04:22 PM 10-02-13
藍點送人返屋企果d任務係咪可以重玩??因為我太有正義感之前都係送人返屋企, 驚老崔冇人送去邪教度家明
bryanlakers 04:32 PM 10-02-13
唔好意思
請問大家有無出現過以下情況?
http://www.mobile01.com/topicdetail....&last=46439526
最奇怪係我之前係偷完架type Z就直接飛左去最大一票呢個任, 中間果d劇情skip曬
有無咩解決方法?
莎月美希 06:27 PM 10-02-13
什麼時間都是連不到線,勁game.
由手機版發出
holsety 07:07 PM 10-02-13
其實只是開一個16人房...
無一般mmo咁多人吧
我驚係psn問題, 多過係因為纯粹多人玩爆server
莎月美希 07:15 PM 10-02-13
當年魔獸世界最多人玩時,在深夜及清晨都可以順利登入玩,雖然唔
可以相比,但都唔係咩時間都上唔到架嘛。
我只係想入去玩一陣咋!
由手機版發出
阿健~* 07:42 PM 10-02-13
-del-
涅吉.水母 07:43 PM 10-02-13
線上 線上/單人局 都成功玩到

-----

ATM好重要 Orz

HKGU唔收我T_T 入左TOP 1個幫會玩住先
莎月美希 08:42 PM 10-02-13
終於入到去
由手機版發出
whassupbun 08:59 PM 10-02-13
作者: clanyuen1:
已申請入HongKongGamersUnited,
請問,入左幫派之後,我在Game仍然顯示未加入,係咪正常?
作者: AkaIITO:
入唔到...你地已滿員XD
兩位social club咩名? request左invite未? 我踢走左D人, 岩岩有幾個空位, 當然係GAF會員優先處理

作者: 莎月美希:
收我入CREWS
PSN: zwingng
Social Club: superwingzero7
已招募, 請盡快確認, 因為我驚之前招募落D人依家先confirm就快過你一步
AkaIITO 09:02 PM 10-02-13
作者: whassupbun:
兩位social club咩名? request左invite未? 我踢走左D人, 岩岩有幾個空位, 當然係GAF會員優先處理

已招募, 請盡快確認, 因為我驚之前招募落D人依家先confirm就快過你一步
ID: AKAIITO
已APPLY, THX
Chris Redfield 09:04 PM 10-02-13
入到GTAO啦~有冇HKGU既人一齊玩~?
鐵之侍 09:05 PM 10-02-13
終於玩到了

不過完成了第2個任務後就load很久都未能繼續下去

玩時都有bug,突然自己的角色會不見了害我要重玩
涅吉.水母 09:05 PM 10-02-13

琴日請求左被DEL了
ID:negaxx

--------------
無野了 game入面如果經sc入好似bug左
whassupbun 09:11 PM 10-02-13
ID: AKAIITO
已APPLY, THX
已邀請
作者: Chris Redfield:
入到GTAO啦~有冇HKGU既人一齊玩~?
岩岩開機有system update
一陣開個Crew session吧 (如果我成功入到既話)
作者: 涅吉.水母:
琴日請求左被DEL了
ID:negaxx
This user has already been invited to join this Crew.

佢話我邀請左你喎, 你睇下收件箱有冇邀請
Social Club按右上角自己個名旁邊齒輪
AkaIITO 09:15 PM 10-02-13
已邀請

岩岩開機有system update
一陣開個Crew session吧 (如果我成功入到既話)

This user has already been invited to join this Crew.

佢話我邀請左你喎, 你睇下收件箱有冇邀請
Social Club按右上角自己個名旁邊齒輪
我見到INVITE, 但係一ACCEPT就出confirm failed XD
whassupbun 09:20 PM 10-02-13
我見到INVITE, 但係一ACCEPT就出confirm failed XD
因為頭先又爆左
我又再踢多幾個人走, 你依家再試試, 或者去crew個page request invite
AkaIITO 09:24 PM 10-02-13
因為頭先又爆左
我又再踢多幾個人走, 你依家再試試, 或者去crew個page request invite
得左, THX
等我KO單機, 就會玩ONLINE
minekaoru 09:31 PM 10-02-13
ps3
入到online
但係玩完第一個賽車(教學?)
就hang左係度
rockstar你想點呀?
whassupbun 09:33 PM 10-02-13
得左, THX
等我KO單機, 就會玩ONLINE
我都未爆單機, 不過想入去GTAO望下先

成功入到, 睇完intro, 解埋online杯, 見完那媽, 強制賽車, 無盡Loading Screen "Waiting for other players", 唉...
紗理占 09:35 PM 10-02-13
仲未收到邀請,麻煩晒

PSN : senridreams
whassupbun 09:37 PM 10-02-13
作者: 紗理占:
仲未收到邀請,麻煩晒

PSN : senridreams
你要比Rockstar個Social Club ID我先邀請到
minekaoru 09:41 PM 10-02-13
你要比Rockstar個Social Club ID我先邀請到
可唔可以邀埋我
scid: minekaoru

涅吉.水母 09:44 PM 10-02-13
d錢放曬係銀行
任務入面死都會跌 Orz

咁幾時先儲到第一間屋( $23xxxx )
minekaoru 09:49 PM 10-02-13
作者: minekaoru:
ps3
入到online
但係玩完第一個賽車(教學?)
就hang左係度
rockstar你想點呀?
好喇,重新入過遊戲
永遠都係joining gta online...
之後就alert,join唔到
咩事??????
這就是傳說中的GTA online?
涅吉.水母 10:07 PM 10-02-13
睇返交易紀錄
死一次醫療費230蚊wwww

不過偷車賣一架都2000
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31 71  ... 最後

返回主題版面