Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 
PC電腦遊戲討論版>World of Tanks
ビスケット 12:56 AM 10-25-17
結果呢幾日唔得閒打,冇拎到
其實我係想chaffee嗰車人坐落去拎嗰5萬
因為嗰車人冇skip架輕坦玩得好痛苦

bia sia以前唔通用所以先諗住儲5個
點解車長最大效益?
因為有囡囡聲?
埃及使者 04:54 AM 10-25-17
到底SC係咪咁勁
幾個UTUBER GAMEPLAY都覺得係
sephirothmk3 10:41 AM 10-25-17
作者: ビスケット:
結果呢幾日唔得閒打,冇拎到
其實我係想chaffee嗰車人坐落去拎嗰5萬
因為嗰車人冇skip架輕坦玩得好痛苦

bia sia以前唔通用所以先諗住儲5個
點解車長最大效益?
因為有囡囡聲?
9.20.1 bug到出彩
XVM gg, 準星mod gg, 全部sound mode gg
戰役都有bug 我招既囡囡唔見左

車長個燈泡係全game最有用既skill

作者: 埃及使者:
到底SC係咪咁勁
幾個UTUBER GAMEPLAY都覺得係
我見到sir foch 都鬧到媽媽聲
尋晚我無mod用打左成晚SPG
依家有11個order努力打多個就可以只做TD同HT mission就拎得架obj260
ビスケット 01:04 PM 10-25-17
哎燈泡呢
其實我覺得隻game冇咗呢個skill會好玩啲
唔係話佢唔好用而係有時真係太老屈
試過幾次明明係我伏人,對方喺啲應該唔會著燈嘅位著咗燈
有經驗嘅即刻就估到我喺邊
打多一陣知我應該冇人幫就直頭過黎食我
有時打到殘局啲輕坦探頭試一試即縮
著咗燈就知道邊個位有伏
跟住就大把方法收拾你

mission送嗰啲迷彩諗住o禁出黎睇下咩樣
點知原來一o禁就當你用咗
嗚呀
sephirothmk3 02:08 PM 10-25-17
哎燈泡呢
其實我覺得隻game冇咗呢個skill會好玩啲
唔係話佢唔好用而係有時真係太老屈
試過幾次明明係我伏人,對方喺啲應該唔會著燈嘅位著咗燈
有經驗嘅即刻就估到我喺邊
打多一陣知我應該冇人幫就直頭過黎食我
有時打到殘局啲輕坦探頭試一試即縮
著咗燈就知道邊個位有伏
跟住就大把方法收拾你

mission送嗰啲迷彩諗住o禁出黎睇下咩樣
點知原來一o禁就當你用咗
嗚呀
你輕坦無燈泡點玩
著燈都係2~3秒之後既事
見到燈先反應會出事嫁
sephirothmk3 12:10 AM 10-26-17
一晚完成左8個SPG mission
終於有12個order可以解3條線 lol
ビスケット 01:17 AM 10-26-17
我全部車都冇燈泡架
靠玩家第六感一直在玩命架咋

mission個介面改到咁花碌反而難睇過以前
同埋LT15無啦啦當我過咗
update完之後我明明未打過輕坦
sephirothmk3 01:49 AM 10-26-17
我全部車都冇燈泡架
靠玩家第六感一直在玩命架咋

mission個介面改到咁花碌反而難睇過以前
同埋LT15無啦啦當我過咗
update完之後我明明未打過輕坦
點解會全部車無燈嫁
我得SPG無特別練燈泡

wot 同wows 都出左Halloween event 有排忙
ビスケット 03:20 PM 11-04-17
係咪上個禮拜放置play今個禮拜點肝都唔會肝到個南瓜章返黎架啦?a
sephirothmk3 11:43 AM 11-08-17
係咪上個禮拜放置play今個禮拜點肝都唔會肝到個南瓜章返黎架啦?a
南瓜章無用
個event又做得差
前幾日排都排唔入
相對船果邊個halloween event整得堅惦
另外183又來買一送一 快D碾啦
ビスケット 01:29 PM 11-08-17
諗住拎黎當紀念品啫,有就有冇就算,之前好多event我都冇打齊啲章
做得差又真,我玩咗幾場已經唔太想入

183嗚呀,爬呢條線的話我連挑戰者條線都要爬快啲
開咗conway的話隻龜就直接有頂炮用,慳返6萬exp
而家玩緊at15我覺得差唔多係成條線最痛苦個位
sephirothmk3 03:46 PM 11-08-17
諗住拎黎當紀念品啫,有就有冇就算,之前好多event我都冇打齊啲章
做得差又真,我玩咗幾場已經唔太想入

183嗚呀,爬呢條線的話我連挑戰者條線都要爬快啲
開咗conway的話隻龜就直接有頂炮用,慳返6萬exp
而家玩緊at15我覺得差唔多係成條線最痛苦個位
我15/16緊開唔開呢條線
等緊WG賠返我既女車長先會有crew繼續玩英國車
ビスケット 10:11 PM 11-08-17
唔開以後冇得玩183喎
呢條線我覺得真係幾難頂
太龜速成日乜都做唔到
sephirothmk3 11:54 PM 11-08-17
唔開以後冇得玩183喎
呢條線我覺得真係幾難頂
太龜速成日乜都做唔到
仲有FV4005嘛
呢條線唯一精華就係T9/10
ビスケット 01:41 AM 11-10-17
https://worldoftanks.asia/ja/news/ge...e-921-preview/

AT線有得加厚裝甲!?
ビスケット 08:06 PM 11-16-17
開始捱虎1
而家先知佢谷盡視野有成450m
parts集中谷視野應該唔錯?
反正又冇得裝垂穩

at線buff嗰啲裝甲應該全部喺at2度拆落黎
個個都有糖派得佢俾人nerf
sephirothmk3 11:31 AM 11-17-17
開始捱虎1
而家先知佢谷盡視野有成450m
parts集中谷視野應該唔錯?
反正又冇得裝垂穩

at線buff嗰啲裝甲應該全部喺at2度拆落黎
個個都有糖派得佢俾人nerf
虎一咁好用點解叫捱
用T8金車打錢先叫痛苦 成日比人拖上T10
ビスケット 12:59 AM 11-18-17
作者: sephirothmk3:
虎一咁好用點解叫捱
用T8金車打錢先叫痛苦 成日比人拖上T10
因為白板
sephirothmk3 08:26 AM 12-22-17
wows 20抽大箱
豪俠 陸奧 黃河 尼古拉 8k gold 其他全部旗+camo
無我想要既perm acc ☹️
ビスケット 04:36 PM 12-22-17
最近好似冇乜人打坦克?
我肝完183都休息緊
sephirothmk3 08:55 PM 12-22-17
最近好似冇乜人打坦克?
我肝完183都休息緊
因為金帳完左未買
過唔過來玩船?用同一個acc就得
抽唔抽車果邊既箱? XDD
ビスケット 08:17 AM 12-23-17
可以試下嘅不過下個月先
我月頭壞咗張display,拎上代理居然同我講要寄返廠整5個禮拜
而家冇咗張display要用最頹畫面玩,啲車成舊泥膠咁
如果唔係局住要肝183我呢個月真係連game都唔想開

我聽個fd講話而家wg是但一隻game買p帳就全部game都通用
抽咩箱?聖誕event嗰啲?
sephirothmk3 06:17 PM 12-23-17
可以試下嘅不過下個月先
我月頭壞咗張display,拎上代理居然同我講要寄返廠整5個禮拜
而家冇咗張display要用最頹畫面玩,啲車成舊泥膠咁
如果唔係局住要肝183我呢個月真係連game都唔想開

我聽個fd講話而家wg是但一隻game買p帳就全部game都通用
抽咩箱?聖誕event嗰啲?
你真係肝咗183出來orz
車/船既金帳通用
所以買一個金帳可以玩晒兩邊
同埋船過邊金帳通常抵D
之前試過一年五折
性價比船既package都係好過車
依家聖誕event去到lv10節日氣氛有4個女組員送
仲有自選T10車7折 T96折...T5or以下唔洗錢
開線買車好抵
船果邊做完mission 送你T7金船+4隻T6銀船 等你可以跳過低階唔洗升
ビスケット 11:04 AM 12-25-17
183好玩呀
不過好似nerf過金彈黎?
呢個穿深用黎打重坦真係幾困擾

今年聖誕樹啲嘢可以扑爛晒黎鍊金
輕鬆過上年好多

咁快俾高tier船我棧我出去坑人咋喎
sephirothmk3 06:00 PM 12-25-17
183好玩呀
不過好似nerf過金彈黎?
呢個穿深用黎打重坦真係幾困擾

今年聖誕樹啲嘢可以扑爛晒黎鍊金
輕鬆過上年好多

咁快俾高tier船我棧我出去坑人咋喎
以前183金彈有270穿ga
T6唔算高階同埋WOWS有PVE/CPU模式可以玩唔洗去害人
雖然我都成日去T8雷人XD
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 

返回主題版面