Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-20-09, 12:25 PM   #176
月之民 ̄▽ ̄
God of Gamer
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
引用:
作者: 煲機小王子 查看文章
我都想知
唔會係update record果d咁下嘩...
yes

聯機同wifi有得交易,對戰同賽車......無睇錯的話

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-09, 12:30 PM   #177
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
呢度會唔會交換FC的說 ._.?

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-09, 12:33 PM   #178
劍路
Crazy Gamer
GWF社工

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDmcfung427
引用:
作者: AshleyYan 查看文章
$250入手
引用:
作者: siuj 查看文章
188有... 今日入埋...
$258
引用:
作者: NEO轟格殊Ω式 查看文章
好景有喎!

一上電梯最大嗰間賣240..
引用:
作者: lauchai 查看文章
咁鬼平既?
應該有大貨返左...
今次我睇好應該會有唔少人買老正... 因為麻鬼煩, 聯機同wifi都有問題...

*前日行188, 入去見士多擺左四五隻係度, 賣$298...
so我就上樓上睇下其他有冇(當然係行晒兩層都冇),
落返黎見士多竟然得番一隻...
結果... 摸頂入貨, 早買早享受(仲要係唔算好早果隻)......

劍路 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-09, 12:35 PM   #179
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
有冇人試左對戰呀?
想睇下對戰得唔得
煲機小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-09, 12:59 PM   #180
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
今日返大貨,周街都有喇~

舊 03-20-09, 02:22 PM   #181
煲機小王子
Game Master

引用:
作者: AshleyYan 查看文章
今日返大貨,周街都有喇~
咁就係入手o既時候啦~
舊 03-20-09, 07:57 PM   #182
seed2005
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDseed2005
3DS Friend Code4038 6080 2757
$245入手
seed2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-09, 11:25 PM   #183
maxy2k
Insane Gamer
馬可斯先生

註冊日期: May 2005
PSN  IDMAXXAMHK
XBox Live GamertagDJ MAXXAM
呢隻好玩過psp 個d
因為回歸番2代視點
立體化玩左咁多集, 真係有d 悶.

呢隻有好多nds 獨有既野, 偷車mini game 都有幾種, 抄垃圾搵槍!

同埋我幾buy 佢今次消警星 玩法, 另到d警車撞車就得! 好好玩
maxy2k 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-09, 02:37 AM   #184
煲機小王子
Game Master

引用:
作者: maxy2k 查看文章
呢隻好玩過psp 個d
因為回歸番2代視點
立體化玩左咁多集, 真係有d 悶.

呢隻有好多nds 獨有既野, 偷車mini game 都有幾種, 抄垃圾搵槍!

同埋我幾buy 佢今次消警星 玩法, 另到d警車撞車就得! 好好玩
令到d警車撞
令我諗起burnout同埋nfs
舊 03-21-09, 04:52 PM   #185
Chris皇

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDPanzerRaptor
XBox Live GamertagRaptorReaper
$240入手

好正,

Old-school得來,又有新潮感

介面親切,user-friendly,賺$易,多野玩,有創意(公然入油造燒夷彈)

難怪連Gamespot都俾9.5分
Chris皇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-09, 05:33 PM   #186
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
屯門竟然235......不過應該係last 1....

op...rock版京腔

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-09, 05:43 PM   #187
tomlss
Junior Member

註冊日期: Mar 2009
very good

tomlss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-09, 06:09 PM   #188
煲機小王子
Game Master

雖然大貨番左
但唔知會唔會高速賣晒
都係早d攪掂佢好d
舊 03-21-09, 08:11 PM   #189
\ot_to/

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
屯門竟然235......不過應該係last 1....

op...rock版京腔
hip hop來的, 不是rock
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-09, 08:52 PM   #190
cinimod

註冊日期: Dec 2001
直接買$@#)

其實我未玩過GTA,不過我估我應該無買錯
cinimod 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-09, 09:25 PM   #191
煲機小王子
Game Master

引用:
作者: cinimod 查看文章
直接買$@#)

其實我未玩過GTA,不過我估我應該無買錯
好似愈黎愈平咁o既...
上面都講到咁正
應該冇衰掛~
舊 03-21-09, 09:45 PM   #192
MKB
でっていう

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagmkbmakibao
地圖係GTA4 Liberty city既頭3個島, 好多texture同招牌都沿用返GTA4 GJ! 毛梁稅務, 何氏鴨店等一一健在
真係幾好玩, 有好多touch screen 要素之餘,唔影響GTA本身明快節奏
如果你因為佢畫面差而唔玩, 完全係浪費, 而且佢畫面一d都唔算差,要有既野都有\/
可惜既會係, 我仲未搵到邊度有得召妓...掛w?

戇居居走去用兩個幾鐘玩擦擦卡,玩到3000幾蚊身家, 點知故事進展一陣可以開始做拆家之後, 一走粉就走到上5萬幾...
MKB 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-09, 09:51 PM   #193
秋山蓮
Junior Member

註冊日期: May 2008
$ 230 買左, 好正
秋山蓮 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-09, 11:42 PM   #194
XMew
Banned User 2012-2015
_(┐「 ):)_

註冊日期: May 2003
引用:
作者: MKB 查看文章
地圖係GTA4 Liberty city既頭3個島, 好多texture同招牌都沿用返GTA4 GJ! 毛梁稅務, 何氏鴨店等一一健在
真係幾好玩, 有好多touch screen 要素之餘,唔影響GTA本身明快節奏
如果你因為佢畫面差而唔玩, 完全係浪費, 而且佢畫面一d都唔算差,要有既野都有\/
可惜既會係, 我仲未搵到邊度有得召妓...掛w?

戇居居走去用兩個幾鐘玩擦擦卡,玩到3000幾蚊身家, 點知故事進展一陣可以開始做拆家之後, 一走粉就走到上5萬幾...
召妓暫時都未見有
不過若果有又配合Touch Screen既話…

販毒算係今集既重要要素之一
除左有任務要靠貢品黎開,今集玩任務既現金回報都唔多(好難似以前咁郁D就四、五位數)
要儲錢真係要得閒做下拆家

話說今次既隱藏要素好麻煩,D監視攝錄機只能靠sub weapon破壞
不過最估唔到連響VC之後絕跡既大屠殺Mission都返埋黎

| Facebook | Plurk | Blog | Pixiv | dART |
XMew 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-09, 02:31 AM   #195
smalltung

註冊日期: Apr 2004
封面果個係咪女主角嚟架?
開頭就被人做瓜左

舊 03-22-09, 03:29 AM   #196
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
估唔到出得咁正, 玩到停唔到手

可惜lee幾日好忙, 入手數天加加埋埋都唔知有冇玩左1個鐘...orz
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-09, 04:03 AM   #197
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
究竟點正法, 未玩過gta系列
呢隻同psp/p3/360果d版本玩法上有咩分別?

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-09, 06:09 AM   #198
MKB
でっていう

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagmkbmakibao
引用:
作者: smalltung 查看文章
封面果個係咪女主角嚟架?
開頭就被人做瓜左
He is bleeding, bullet in head, no breathing. He must be dead.\/
MKB 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-09, 11:23 AM   #199
JEREMY
祖離米

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagNEWtheJEREMY
引用:
作者: MKB 查看文章
He is bleeding, bullet in head, no breathing. He must be dead.\/
佢唔係講緊女主角咩..

PAD :122,999,742 , 長掛297
DQMSL:S級,NO.123,100,970,765
SB:新手參上 163,542,030

一齊玩丫 最緊要開心 多謝各位每一個回應..
MHF ID=祖離米/一離米
希望..只是暫時的離開....
JEREMY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-09, 12:21 PM   #200
劍路
Crazy Gamer
GWF社工

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDmcfung427
開左攻略版: http://www.gaforum.org/showthread.php?t=187078

此篇文章於 03-22-09 01:23 PM 被 劍路 編輯。
劍路 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[DATA] Worldwide Million Selling Software (史上最高遊戲銷量換新主) 神祕人1號 電視遊戲討論版 14 02-05-09 12:10 PM
[Wii] Star Wars: The Clone Wars - Lightsaber Duels romrom2004 電視遊戲討論版 17 08-22-08 10:25 AM
[NDS] Star Wars: The Clone Wars -- Jedi Alliance 神祕人1號 手提遊戲機討論版 4 07-17-08 10:23 PM
[PSP] Star Wars: The Force Unleashed 神祕人1號 手提遊戲機討論版 2 07-09-08 09:48 AM
[ETC] Possible Star Wars KOTOR MMO Evidence Surfaces 神祕人1號 電視遊戲討論版 1 03-09-08 10:38 PM

現在的時間是 03:11 PM

手機版 | APP版