Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-30-05, 01:10 AM   #51
Hoffman
Crazy Gamer
鮎川まどか

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: pmtommi
敗家仔今日高達展戰利品......

想問下灰色細盒果盒係乜東東?
Hoffman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-05, 04:21 PM   #52
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
引用:

依一堆...差不多=我成個月糧...我估...

引用:
作者: KIM
你post了出來, 我怕比人去掃~~~明天再出擊!!!
放心...無人會同你爭~~

舊 12-30-05, 08:24 PM   #53
無聞
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
今日各位有冇去影玉置成實?
些fans真是超多
2點幾已經一推fans守候@.@"
成實4點幾先出現
多人多到爆
小弟都影到幾張相
一陣post出來^^

舊 12-30-05, 08:48 PM   #54
Crazy Gamer

註冊日期: May 2004
XBox Live GamertagMING0229
引用:
作者: 無聞
今日各位有冇去影玉置成實?
些fans真是超多
2點幾已經一推fans守候@.@"
成實4點幾先出現
多人多到爆
小弟都影到幾張相
一陣post出來^^
佢成5點先出場呀...
我覺得好似係要等齊d 記者先出得黎咁

好似有電視傳媒同前排fans有d爭執
有兩個攝記哥哥怒收機離開台前(但之後去左比賽模型展覽區上影)
究竟發生咩事?
0229 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-05, 09:39 PM   #55
kachai
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: 0229
佢成5點先出場呀...
我覺得好似係要等齊d 記者先出得黎咁

好似有電視傳媒同前排fans有d爭執
有兩個攝記哥哥怒收機離開台前(但之後去左比賽模型展覽區上影)
究竟發生咩事?
我11點去到企第一行
之後有線擺部機係正我地前面頂住我地...
只問鳳皇衛視有冇阻佢地攝影,
有線果位好串又唔理我地
我地等6粒鐘,比佢地阻住
我地d fans就嘈佢
最後鳳皇衛視帶頭去後面影
之後連有線都走埋
就係咁...
kachai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-05, 10:09 PM   #56
美堂蠻
Ultimate Gamer
蛇夫座的使者

註冊日期: Oct 2003
上台握左手

打撃系など花拳繍腿、関節技(サブミッション)こそ王者の技よ!!

生きているのなら…神様だって殺してみせる!
美堂蠻 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-05, 10:10 PM   #57
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

註冊日期: Jan 2002
有無人有影d 模型嫁.........
唔要gundam girl... \
msz006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-05, 10:12 PM   #58
無聞
Crazy Gamer

引用:
作者: 美堂蠻
上台握左手
有冇影相?
你們在台上排隊時
應該是最好影的..
冇人影相?

舊 12-30-05, 10:13 PM   #59
com1010hkjp
God of Gamer
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
我要睇玉置成實相........
引用:
上台握左手
快D比相我睇.......

舊 12-30-05, 10:15 PM   #60
美堂蠻
蛇夫座的使者

引用:
有冇影相?
你們在台上排隊時
應該是最好影的..
冇人影相?
殘念...........
我冇相機...........
而且佢講明唔俾帶相機上去...........

有冇有心人影到相可以post出黎分享下呀

打撃系など花拳繍腿、関節技(サブミッション)こそ王者の技よ!!

舊 12-30-05, 10:24 PM   #61
無聞
Crazy Gamer

引用:
殘念...........
我冇相機...........
而且佢講明唔俾帶相機上去...........

有冇有心人影到相可以post出黎分享下呀
冇相機...
都用手機影下
fans應該一早帶相機去影相ma

舊 12-30-05, 10:33 PM   #62
Crazy Gamer

XBox Live GamertagMING0229
引用:
冇相機...
都用手機影下
同玉置成實一齊砌模型嬴o個位哥仔就醒啦
用手機影合照
0229 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-05, 10:46 PM   #63
無聞
Crazy Gamer

post一張咁多
因為這張我覺得影得最清楚...
不過旁邊位人兄好阻礙..所以我模糊左佢
其他相...因為有人頭..或者有人阻住晒...所以看下你們是唔是真是想看啦
我有些相...影到成實個樣好樣衰
fans唔好打我...所以這些相都是唔post好過
始終我唔是介前面...影到都算好

此篇文章於 12-30-05 10:49 PM 被 無聞 編輯。
無聞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-05, 10:59 PM   #64
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
死啦~~~未來兩天都沒有時間再去~~~!

有沒有可以幫我代買隻BB飛虎呀~~~

引用:
--
她就是 成實妹妹麼?我第一次見, 幾令播~
平時CD封面都沒留意~

此篇文章於 12-30-05 11:03 PM 被 KIM 編輯。
KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-05, 11:01 PM   #65
williamsiusuper

引用:

左上同右CD-R下dd果d係咩黎ga???
cd-r幾錢???

舊 12-30-05, 11:05 PM   #66
無聞
Crazy Gamer

引用:

她就是 成實妹妹麼?我第一次見, 幾令播~
平時CD封面都沒留意~
CD封面靚好多
反而真人冇咁靚
果然人靠衣裝

舊 12-30-05, 11:08 PM   #67
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
CD封面靚好多
反而真人冇咁靚
果然人靠衣裝
都OK啦~~~!起些GUNDAM GRIL~~~

舊 12-30-05, 11:10 PM   #68
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
Sooo happy today!!~~ Finally can meet Nami la~~~ Althought didn't take much pgotos, but still very happy~~~

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-05, 11:12 PM   #69
williamsiusuper

引用:
CD封面靚好多
反而真人冇咁靚
果然人靠衣裝
會場係賣咩cd
reason果隻single??
好想去ar但係要番工

舊 12-30-05, 11:22 PM   #70
美堂蠻
蛇夫座的使者

引用:
冇相機...
都用手機影下
窮人一個
手機個鏡頭有=冇
而且我係staff........有得上去又唔駛俾老細罵已經好好彩
更何況我都冇諗過有得上去既..........
握到手太好了

舊 12-30-05, 11:23 PM   #71
無聞
Crazy Gamer

引用:
作者: williamsiusuper
會場係賣咩cd
reason果隻single??
好想去ar但係要番工
[轉貼]

[/轉貼]
就是這隻...

舊 12-31-05, 12:17 AM   #72
泰利
Moderator
GAF 足球隊3號

註冊日期: Feb 2002
3DS Friend Code2680 9513 3230
PSN  IDterry1803
玉置成實 幾點到? 有無唱歌?

我5點幾6點先到, 只見佢同人簽名.
泰利 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-05, 02:10 PM   #73
D3D9
Junior Member

註冊日期: Oct 2005
  • 兩米高超大型高達模型(Gundam Seed Destiny主角機體) - 命運高達、突擊自由高達屹立會場
  • 全新1:1「Z高達」駕駛倉空運抵港供大家合照
  • 三座全新設計之名場面大型高達情景,連同會場亞加瑪號佈置讓你目不暇給
  • 日本高達歌后玉置成實,連同Image Girl蒞臨Gundam Expo與大家近距離接觸
咁誇張~
nami-san都冇唱歌…應該過隔離紅館開埋個唱!
引用:
個展覽其實無乜野睇
d 情境都無乜特別
仲有全場都係seed 多
奉勸唔鍾意seed就無謂去啦

Destiny主角-Shinn Asuka
D3D9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-05, 02:52 PM   #74
呂鳳仙
God of Gamer
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
引用:

我陣間再去映o下相(住得近又冇o野做 )
仲有BB虎o既話就幫你買~

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-05, 03:06 PM   #75
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 呂鳳仙
我陣間再去映o下相(住得近又冇o野做 )
仲有BB虎o既話就幫你買~
PM MOBILE比你先~~~........THX!

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:19 AM

手機版 | APP版