Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-20-17, 04:59 PM   #51
shukei
Game Master
大將軍王

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: david 查看文章
咁ME人設一向都係咁上下,唔可以用吹氣公仔美型兼反地心吸力人設去比O既。
或者話BIO WARE 既GAME 不嬲都係人醜 我都習慣左= = 好似DRAGON AGE都係咁上下。
不過平時至少主角個樣係正常 .... 今次連主角個DEFAULT 樣都咁醜就真係少見 XD

可以食美餚,睇馬經。無班房之睡意,無校長之叫聲。
故宮夜香凝,紅樓屎結晶,夫子云:「何穢之有?」
shukei 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-17, 05:05 PM   #52
wing
God of Gamer
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
問題係...依家係差過ME 1-3 同埋一大堆詭異bug

https://www.youtube.com/watch?v=5CPYw5uxER4

舊 03-20-17, 05:30 PM   #53
Peter Yu
慾の求道者

註冊日期: May 2002
PSN  ID好叻喎嗝時能非牆巧
XBox Live GamertagPeter789
外貌bug又唔影響gameplay無所謂啦
我PC版preload中

╰ ╯

オレ様は20世紀の最後ゆうしゃだ!←しかもエロ
あずさをプロデュースできないアイマスは絶対に買いません
http://www28.cds.ne.jp/~cattail/maid.htm
武礼堂こやま基夫佐藤ショウジ堤抄子大暮維人山田秀樹ISUTOSHI萩原一至紺條夏生
琴義弓介飛龍乱前田千石尾崎未来艶々ゼロの者梅谷ケンヂ尾崎晶フエタキシ伊沢慎壱フクダーダ英丸はんざきじろうかるま龍郎
裏次郎西安
Peter Yu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-17, 05:33 PM   #54
shukei
Game Master
大將軍王

引用:
作者: wing 查看文章

https://www.youtube.com/watch?v=5CPYw5uxER4
倒轉左支槍果個勁好笑。。。。。。。

但呢只GAME都係值得玩既。。。特別係會睇埋D CODEX既玩家

舊 03-20-17, 05:39 PM   #55
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:

其實呢條片我早幾日睇佐,我覺得動作方面幾創新O架...(我當時飲緊水,卒之噴到一MON都係水....)

但我無貼上O黎,因為呢個板而家似係只可以貼正能量,除非唔係。

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-17, 05:45 PM   #56
david
The One

引用:
作者: shukei 查看文章
倒轉左支槍果個勁好笑。。。。。。。

但呢只GAME都係值得玩既。。。特別係會睇埋D CODEX既玩家
我一至三集都有玩,仲要PARAGON/RENEGADE每邊玩一次,係到第三集ENDING差O的就想掉個手掣去個電視到...

所以今集就算見到個遙控車限定版都無出手,而家咁O既款我就碟埋心水等GOTY,到時O的BUGS應該PATCH得七七八八。

---
舊 03-20-17, 06:16 PM   #57
Peter Yu
慾の求道者

註冊日期: May 2002
PSN  ID好叻喎嗝時能非牆巧
XBox Live GamertagPeter789
第1第2集我每個職都最少爆一次機
係第3集剩係爆左一次就無再玩
不過就仲有玩緊multiplayer mode

╰ ╯

オレ様は20世紀の最後ゆうしゃだ!←しかもエロ
あずさをプロデュースできないアイマスは絶対に買いません
http://www28.cds.ne.jp/~cattail/maid.htm
武礼堂こやま基夫佐藤ショウジ堤抄子大暮維人山田秀樹ISUTOSHI萩原一至紺條夏生
琴義弓介飛龍乱前田千石尾崎未来艶々ゼロの者梅谷ケンヂ尾崎晶フエタキシ伊沢慎壱フクダーダ英丸はんざきじろうかるま龍郎
裏次郎西安
Peter Yu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-17, 06:22 PM   #58
david
The One

---
舊 03-20-17, 06:26 PM   #59
wing
格鬥低手

引用:
作者: Peter Yu 查看文章
第1第2集我每個職都最少爆一次機
係第3集剩係爆左一次就無再玩
不過就仲有玩緊multiplayer mode
我冇興趣每個職爆一次, 不過差D想男/女各玩一次....不過最後都係爆一次就算.

舊 03-20-17, 06:38 PM   #60
shukei
Game Master
大將軍王

引用:
我一至三集都有玩,仲要PARAGON/RENEGADE每邊玩一次,係到第三集ENDING差O的就想掉個手掣去個電視到...

所以今集就算見到個遙控車限定版都無出手,而家咁O既款我就碟埋心水等GOTY,到時O的BUGS應該PATCH得七七八八。

如果唔急等goty都無妨。我忍唔到手啫。 witcher3 我都係由beta版玩起。。。前前後後十几廿個patches。。。
講返第3集個結局 我當時都好灰 後來佢地patch左個結局 先叫好返少少。 不過我好記得佢後加果個個party劇情。。。影全家福果下真係好滾動。

舊 03-20-17, 07:29 PM   #61
12號四分衛
Game Master

註冊日期: Jan 2006
XBox Live Gamertagqbgabe12
岩岩SSP 入左Xbox one 版
由手機版發出
12號四分衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-17, 02:59 AM   #62
david
The One

---
舊 03-21-17, 09:22 AM   #63
wing
格鬥低手

引用:
作者: shukei 查看文章
如果唔急等goty都無妨。我忍唔到手啫。 witcher3 我都係由beta版玩起。。。前前後後十几廿個patches。。。
講返第3集個結局 我當時都好灰 後來佢地patch左個結局 先叫好返少少。 不過我好記得佢後加果個個party劇情。。。影全家福果下真係好滾動。
我玩完一次me3睇完未patch前結局, 都已經冇乜興趣睇佢點patch.

ME2/3我都係day 1買, 呢次真係等goty先. 費事我玩完先出D爛結局patch, 又或者俾佢屈去買一D駁落下一集的重要劇情DLC

舊 03-21-17, 10:56 AM   #64
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
Download 完psn 版。

舊 03-21-17, 01:19 PM   #65
12號四分衛
Game Master

引用:
我玩完一次me3睇完未patch前結局, 都已經冇乜興趣睇佢點patch.
Christmas/新年 個期因為Xbox One有得玩番360版ME,於是我又玩多次Trilogy
因為自己達Q,download左無install到個新Ending照樣爆左
爆個一刻係記得少左d野 (所以先發覺無install到)
但ending 的確無(大)分別 lo
舊 03-21-17, 04:02 PM   #66
david
The One

引用:
作者: 12號四分衛 查看文章
Christmas/新年 個期因為Xbox One有得玩番360版ME,於是我又玩多次Trilogy
因為自己達Q,download左無install到個新Ending照樣爆左
爆個一刻係記得少左d野 (所以先發覺無install到)
但ending 的確無(大)分別 lo
無計喎,明知未搞好EA係要推ME3出閘,咪搞到咁O既死款囉。

而家ME:A CUT佐PARAGON/RENAGADE系統,我估其實係EA落命令,去縮短寫DIALOGUE SCRIPT時間。

---
舊 03-21-17, 06:47 PM   #67
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
其實玩落之後 , D人上網講果D問題又唔係咁大問題
不過default 比你改果幾個樣有大部份就算改完都好樣衰
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-17, 07:26 PM   #68
12號四分衛
Game Master

引用:
作者: kakajit 查看文章
其實玩落之後 , D人上網講果D問題又唔係咁大問題
不過default 比你改果幾個樣有大部份就算改完都好樣衰
改完都好樣衰 +1
最後我用番default
舊 03-21-17, 08:06 PM   #69
12號四分衛
Game Master

引用:
無計喎,明知未搞好EA係要推ME3出閘,咪搞到咁O既死款囉。
Thanks EA indeed

舊 03-22-17, 09:52 AM   #70
shukei
Game Master
大將軍王

好奇怪....我玩HARDCORE係不停咁死....但我以前都係玩瘋狂難度....係咪我搞唔明個戰鬥方法呢....
我見唔少人話HARDCORE都好易.....

一出COVER几秒就重傷....但COVER同COVER之間又好遠....而且我唔係好習慣個自動COVER系統 明明應該易D...但實際上我成日呆係個COVER附近唔入去- - - - - --

舊 03-22-17, 07:11 PM   #71
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
我會觀望下先決定買唔買. 各review都講左唔少問題. UI設計, 支線無聊等. 話唔定出多幾個patch先玩會好D.
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-17, 08:37 AM   #72
holsety
http://www

註冊日期: Oct 2003
多人,請問L1+R1大技點重置?

舊 03-23-17, 09:42 AM   #73
whassupbun

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
玩左兩晚, 冇乜大問題
最顯眼都係review批評左啲表情雞雞地
D眼/面部表情真係唔多傳神, 太生硬, 由Horizon一跳過黎見到咁樣真係比下去
喺船上面啲同伴都冇乜問題, 但一去到Neusx, 嘩啲NPC啲頭髮都唔知做乜膠, 成舊泥膠假髮咁, 唔知係graphic glitch定咩, 今晚再睇睇
步行動作又雞雞地(我覺得主要係室內非戰鬥部份), 戰鬥部份就冇問題既, 動作暢順

劇情我覺得暫時都唔錯, 起碼玩完個序幕比到動力我繼續玩落去追劇情, Star Trek + Lost in Space feel, 同ME1-3真係唔大關連, 新玩家可以放心玩

COOP就同ME3完全一樣, 如果鍾意ME3 coop就係喜訊, 如果唔鍾意就唔洗諗, 我就非常岩玩

whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-17, 11:02 AM   #74
wing
格鬥低手

引用:
作者: 12號四分衛 查看文章
Thanks EA indeed

EA唔係第一次, 果時origins俾佢買起, 咪又係整到ultima死死下.

舊 03-23-17, 11:03 AM   #75
wing
格鬥低手

引用:
作者: whassupbun 查看文章
玩左兩晚, 冇乜大問題
最顯眼都係review批評左啲表情雞雞地
D眼/面部表情真係唔多傳神, 太生硬, 由Horizon一跳過黎見到咁樣真係比下去
喺船上面啲同伴都冇乜問題, 但一去到Neusx, 嘩啲NPC啲頭髮都唔知做乜膠, 成舊泥膠假髮咁, 唔知係graphic glitch定咩, 今晚再睇睇
步行動作又雞雞地(我覺得主要係室內非戰鬥部份), 戰鬥部份就冇問題既, 動作暢順

劇情我覺得暫時都唔錯, 起碼玩完個序幕比到動力我繼續玩落去追劇情, Star Trek + Lost in Space feel, 同ME1-3真係唔大關連, 新玩家可以放心玩

COOP就同ME3完全一樣, 如果鍾意ME3 coop就係喜訊, 如果唔鍾意就唔洗諗, 我就非常岩玩
咁其實me3個coop我都覺得好玩, 果時我都玩左好耐.

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[SELL] PS4 Mass Effect Andromeda 古烈特 買賣專區 1 03-22-17 12:34 AM
Mass Effect 2 neo2046 電視遊戲討論版 730 01-06-17 06:58 PM
[免費]Mass Effect 2(質量效應2) IDGAF PC電腦遊戲討論版 0 01-06-17 06:55 PM
Mass Effect (by bioware) [已售] neo2046 電視遊戲討論版 151 01-18-10 10:44 PM
Mass Effect to Land on PC in May 2008 imgahou PC電腦遊戲討論版 6 06-01-08 08:24 PM

現在的時間是 08:06 AM

手機版 | APP版