Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-24-11, 04:53 PM   #1
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
尾田栄一郎「ONE PIECE 最後の海 新世界編」開幕 Vol.15

漫畫官網
http://www.j-onepiece.com/

Anime官網
http://www.toei-anim.co.jp/tv/onep/

過去の揭示板
Vol.14
Vol.13
Vol.12
Vol.11
Vol.10
Vol.9
Vol.8
Vol.7
Vol.6
Vol.5
Vol.4
Vol.3
Vol.2

舊 11-24-11, 05:49 PM   #2
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
魚人篇快完吧

舊 11-24-11, 07:10 PM   #3
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
引用:
作者: STRIFE 查看文章
魚人篇快完吧
而家仲有之前占卜話路飛會將魚人島毀滅, 古歷史+尼普頓今期提過嘅喬博弈, 卡里布想捉白星公主呢幾條伏線...應該仲未可以咁快完

不過我都好同意+好想魚人島篇快D完
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-11, 12:07 PM   #4
三刀流路飛
Game Master
海盜王

註冊日期: Apr 2006
XBox Live GamertagEddie829
隻大船未爛可能都要講下入面的事, 泥人都要提下, 應該仲有4,5 話佢玩
三刀流路飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-11, 02:42 PM   #5
小白熊
冬眠中

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagJumbo Bear Bear
終於問出口啦, 果然係想要一個空手道魚人
小白熊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-11, 02:56 PM   #6
sena123
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
XBox Live Gamertagsena123
未有答覆,可能拒絶的

不過我是加入派

sena123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-11, 03:05 PM   #7
bomber
Crazy Gamer
失業大王

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: sena123 查看文章
未有答覆,可能拒絶的

不過我是加入派
要鯊魚還是八爪魚?

パズドラCombo ,最強コンボ for パズドラ, Big Combo
我要努力向上
妒忌別人風光一面,卻不會嘗試理解別人背後的辛酸……
PS轉用GIMP啦, https://zh.wikipedia.org/wiki/GIMP
AI轉用Inkscape啦, http://zh.wikipedia.org/wiki/Inkscape
bomber 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-11, 03:07 PM   #8
小白熊
冬眠中

XBox Live GamertagJumbo Bear Bear
引用:
作者: bomber 查看文章
要鯊魚還是八爪魚?
八爪魚係6刀流啊
小白熊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-11, 05:15 PM   #9
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
今次新加入船員
真係甚平

舊 11-30-11, 09:55 PM   #10
雙星
God of Gamer
GAF足球隊15號

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDx2star
XBox Live Gamertagx2star
又多件救生員
雙星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-11, 10:18 PM   #11
拓飛
Game Master

註冊日期: Aug 2003
我覺得佢會留返係魚人島......
拓飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-11, 10:57 PM   #12
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
魚人島講到咁重要, 我諗點都會拉其中一件做伙伴...
講佢以改善長久以來的歧視問題為目標, 又可以順手再拉去講下其他歷史問題

舊 12-01-11, 01:25 AM   #13
lwl

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
甚平由監獄一直扶助路飛黎到現在
又救過路飛
加入係好合理

舊 12-01-11, 12:26 PM   #14
Fean
Game Master

註冊日期: Jul 2002
甚平加入嘅話,佢屬於咩位置?
真係好似上面咁講做救生員?
還是同卓洛一樣係戰鬥員?定係外交官?
Fean 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-11, 12:31 PM   #15
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
但我覺得唔會入...
下期會reject...haha
佢入埋隊...成隊既實力會上好多...

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-11, 12:32 PM   #16
longsonufo
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2009
3DS Friend Code4983 4956 8613
不如白星加入啦
可以控制海王類

舊 12-01-11, 01:55 PM   #17
levinjo
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2003
甚平的身份是: 路飛的後備血庫

舊 12-01-11, 02:15 PM   #18
-N3DS-
索柏最高~XD

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: longsonufo 查看文章
不如白星加入啦
可以控制海王類
弱弱星太弱~路飛應該唔會想佢加入~=﹏=

舊 12-01-11, 03:11 PM   #19
NEAR
Majora's!?

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code3411 1648 1216
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
但我覺得唔會入...
會入吧,
入新世界冇個七武海點得

NEAR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-11, 03:30 PM   #20
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
但我覺得唔會入...
應該入啦, 實力唔上既話新世界唔會夠玩....

同埋...佢又可以賣多隻公仔

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-11, 04:08 PM   #21
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

今話~歷史正文好似同魚人/海王類有好大關連~係需要個魚人係隊先講得到落去~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-11, 04:37 PM   #22
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: HON HON 查看文章
應該入啦, 實力唔上既話新世界唔會夠玩....

同埋...佢又可以賣多隻公仔
白星仲好賣

引用:
作者: NEAR 查看文章
會入吧,
入新世界冇個七武海點得
我想沙佬入多D

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-11, 04:39 PM   #23
三刀流路飛
Game Master
海盜王

註冊日期: Apr 2006
XBox Live GamertagEddie829
我想mr 2wor
傻人大集合
三刀流路飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-11, 04:52 PM   #24
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
引用:
作者: 三刀流路飛 查看文章
我想mr 2wor
傻人大集合
我覺得人妖拳遲早入~
同佢地好夾!!

舊 12-01-11, 04:54 PM   #25
Chris Redfield
クリス.レッド

Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
引用:
作者: AshleyYan 查看文章
我覺得人妖拳遲早入~
同佢地好夾!!
前提係佢冇死既話
最後對毒時,毒都問佢有冇遺言了

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] 尾田栄一郎「ONE PIECE 最後の海 新世界編」開幕 Vol.14 money 日本動漫畫討論版 1000 11-24-11 04:01 PM
[漫畫] 尾田栄一郎「ONE PIECE 最後の海 新世界編」開幕 Vol.13 money 日本動漫畫討論版 999 02-24-11 11:50 PM
車路士球迷會Vol.14 ﹝~ 請各位繼續到Vol.15討論~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1002 02-08-09 02:36 PM
NBA 討論區 VOL. 14 - 請移玉步到 VOL. 15 繼續討論 阿聰 體育版 1000 07-21-06 01:16 PM
Game vol.15 (完) 魚伕 體育版 19 10-26-04 07:07 PM

現在的時間是 10:26 PM

手機版 | APP版