Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 03-08-12, 02:35 AM   #151
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
馬鈞真係咁難打咩
點解上到霸王d人都係完全唔識打咁
三連就又一個証鳥
--
不過之後繼續試地勢,玩多局上次個副2+1.5*4三連敗跌証\/
轉左地勢+全軍特攻+soreya+文生+J又幾ok
全軍特攻淵哥打城邊一下都扣好多
但個計真係幾短...

---
米加盒仲有EX034
另外tsuenwan金禾換哂未?

此篇文章於 03-08-12 02:40 AM 被 maxwaver 編輯。
maxwaver 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-12, 08:57 AM   #152
利家
Game Master

註冊日期: Apr 2005
昨晚見到leo大大,我掛住打機冇say hi
Sorry m(_ _)m

舊 03-08-12, 09:17 AM   #153
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
話說今日大戰出TCG STARTER
有無大大會玩~

P.S. 大練兵真是好好推~

舊 03-08-12, 09:44 AM   #154
寫輪眼
Insane Gamer
插槍Master

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: wayne123789 查看文章
佢依家係 master 個team(即係我個team)
佢好似無乜點打機(或者打sub-ic), 可能打乜輸乜無乜心機掛(花生友的我, 點會唔入去睇o的近況), 佢最近跌番落丞相, 用神術輸到high high, 轉deck....最後就係用北原副deck跌番落丞相. 係高登仲話陰陽圈細難打, 跟住係高登比北原寸~~
高登幾個人串北原喎,橙神個邊id係?
寫輪眼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-12, 09:45 AM   #155
b_boy
God of Gamer
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 寫輪眼 查看文章
高登幾個人串北原喎,橙神個邊id係?
個名有北原果個咪係橙神羅

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-12, 09:47 AM   #156
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 風音 查看文章
大大你果份咁好搵都要轉工?a
好條毛咩
雖然叫做本行, 做熟左, career path算ok又近屋企, 但人工低呢

引用:
作者: 利家 查看文章
昨晚見到leo大大,我掛住打機冇say hi
Sorry m(_ _)m
吓, 小事者, sor咩ry
我唔該你唱個5蚊比我就真
引用:
作者: hell & heaven 查看文章
有無大大會玩~

嘩好耐冇見你

引用:
作者: b_boy 查看文章
我都回左個post
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-12, 09:48 AM   #157
wayne123789
newer

註冊日期: Aug 2011
引用:
作者: maxwaver 查看文章
馬鈞真係咁難打咩
點解上到霸王d人都係完全唔識打咁
三連就又一個証鳥
--
不過之後繼續試地勢,玩多局上次個副2+1.5*4三連敗跌証\/
轉左地勢+全軍特攻+soreya+文生+J又幾ok
全軍特攻淵哥打城邊一下都扣好多
但個計真係幾短...
邊短? 地勢+全軍特攻時間都幾長.

引用:
~

大練兵真是好好推+1!
証:49
声望値:100%
覇王昇格戦:
×−−−−−
短期目標, 未下修前推番個剎那霸王.

舊 03-08-12, 09:54 AM   #158
wayne123789
newer

引用:
作者: b_boy 查看文章
要睇內容
佢成日轉名.

post 錦馬超用道輸輸o個個一定係.
想問北原野, 但北原唔so佢仲寸到一棟都無我真係笑咗. 腦羞成怒之後仲改名玩小動作

舊 03-08-12, 09:59 AM   #159
寫輪眼
插槍Master

註冊日期: Oct 2006
引用:

大練兵真是好好推+1!
覇王昇格戦:
×−−−−−
大大一用定番deck就升到火箭咁
寫輪眼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-12, 10:09 AM   #160
gafstar
psv

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDkevinmask
引用:
有無大大會玩~

邊度買???

5識推

有什麼卡 副大練兵 (太多腳去選!!?)

SRW omega :116599105
gafstar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-12, 10:16 AM   #161
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
引用:
作者: gafstar 查看文章
邊度買???
卡鋪~應該連吉島同反斗城都有
好似有代理~

引用:

大練兵真是好好推+1!
覇王昇格戦:
×−−−−−
大大加油~

引用:
作者: iamleoluk 查看文章

嘩好耐冇見你
LEO巨巨~
想搵你指導下
停左係25証好耐

舊 03-08-12, 10:19 AM   #162
wayne123789
newer

引用:
作者: 寫輪眼 查看文章
大大一用定番deck就升到火箭咁
邊係,..技術上我只係品仔/太尉級數. 只係我對於[8+1]推deck o既相性甚好. 我打得好的都好d齊人推deck.

引用:
邊度買???

5識推

tcg, 3月8開始出, 我諗過一排d紙卡game鋪會到貨. 到時你約埋鬼哥出山跟你一齊玩囉!

大練兵我用緊哩副, 你有乜卡就用乜卡.
http://enbujyo.3594t.com/members/pla...20120307221729

其實隨你組, 有人配雷神, 有人配王權, 羅憲. 混色就廚夫, 董白, 軍3/1馬+軍師王異速軍.

舊 03-08-12, 10:46 AM   #163
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
召跌野達人leo 巨巨

聽晚耳機到港 你幾時拎 幾時跌

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-12, 10:48 AM   #164
gafstar
psv

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDkevinmask
引用:
邊係,..技術上我只係品仔/太尉級數. 只係我對於[8+1]推deck o既相性甚好. 我打得好的都好d齊人推deck.

tcg, 3月8開始出, 我諗過一排d紙卡game鋪會到貨. 到時你約埋鬼哥出山跟你一齊玩囉!

大練兵我用緊哩副, 你有乜卡就用乜卡.
http://enbujyo.3594t.com/members/pla...20120307221729

其實隨你組, 有人配雷神, 有人配王權, 羅憲. 混色就廚夫, 董白, 軍3/1馬+軍師王異速軍.

大練兵 試左

混色

你個副轉三娘

SRW omega :116599105
gafstar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-12, 11:05 AM   #165
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
引用:
邊度買???

5識推

是但啦
有李嚴趙雲是但1隻就好了

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-12, 11:09 AM   #166
silvermoya
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2010
有無大大聽日出?

IC:奈澄(霸王50)
目標:荀血MASTER
現時deck:擺脫唔到英知詛咒
放換post 新增狼顧
停止更新的荀にゃんと一緒に覇道を進む
影片1影片2
神奇的11111
silvermoya 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-12, 11:24 AM   #167
wayne123789
newer

引用:
大練兵 試左

混色

你個副轉三娘
我之前用漢號神醫, 就係只能贏三娘回血之類的大練兵(其它都輸多). 三娘回血我覺得唔夾. 三娘夾高基武磨兵就好, 用在大練兵會唔夠士氣開第二次前(假設係想6>4>6咁用)比人打counter.

舊 03-08-12, 11:24 AM   #168
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
對TCG有d興趣...應該會買來儲...
今日有貨未呢?
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-12, 11:24 AM   #169
6eo
美波様!

單色練兵用神雷平衡D, 想用轉增既可以考慮用雷銅/月姬/張姬是但一隻

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
召跌野達人leo 巨巨

就聽晚拎oj? 到時我要係sg唱人仔比你

跌就10年後先跌

引用:
我之前用漢號神醫, 就係只能贏三娘回血之類的大練兵(其它都輸多). 三娘回血我覺得唔夾. 三娘夾高基武磨兵就好, 用在大練兵會唔夠士氣開第二次前(假設係想6>4>6咁用)比人打counter.
我覺得個三娘多數係滿士氣, 之後 4->6->6 咁打
奮攻+三娘回得好快
舊 03-08-12, 11:29 AM   #170
GUSTAV
The One
poor

尋日先見coin大大比三娘廚殺左

>leo
聽日拎聽日跌
ok

舊 03-08-12, 11:34 AM   #171
6eo
美波様!

引用:
召跌野達人leo 巨巨

引用:
尋日先見coin大大比三娘廚殺左

>leo
聽日拎聽日跌
ok

尋日我係sg見到colin店頂
舊 03-08-12, 11:35 AM   #172
GUSTAV
The One
poor

引用:

尋日我係sg見到colin店頂
佢尋晚係新之打正覺坊 副deck 層面好似冇得打 sosad

舊 03-08-12, 11:43 AM   #173
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
車輪打大練兵?
魏延都好難頂到喎sosad

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-12, 11:47 AM   #174
6eo
美波様!

引用:
作者: 風音 查看文章
車輪打大練兵?
魏延都好難頂到喎sosad
我之前試用大練兵比春人既正覺坊deck完殺左
條友真係好勁
舊 03-08-12, 12:07 PM   #175
wayne123789
newer

引用:

我覺得個三娘多數係滿士氣, 之後 4->6->6 咁打
奮攻+三娘回得好快
士氣上咁又work喎!

引用:
佢尋晚係新之打正覺坊 副deck 層面好似冇得打 sosad
coin大又轉deck? 我周六先幾佢sub ic打天騷(又升咗皇帝!)

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.IL LR猫 街機心得交流討論區 1005 03-05-12 11:48 PM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM
AC Milan 球迷會Vol.4 ﹝~ 請到 Vol.5 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 12-22-06 04:23 PM
車路士球迷會Vol.6 ﹝~ 請移到Vol.7討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 05-30-06 09:17 AM
AC Milan 球迷會Vol.2 ﹝~ 請到Vol.3 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 體育版 1002 01-23-06 12:22 AM

現在的時間是 08:20 PM

手機版 | APP版