Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 03-09-12, 04:36 PM   #251
寫輪眼
Insane Gamer
插槍Master

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: maxwaver 查看文章
少左好多煙味但一定仲有煙除
後面部馬機無人燒香基本上唔會好覺
要打記住打由左到右第三部機,次選第一部機

BB無玩開唔知
thx report
寫輪眼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-12, 04:58 PM   #252
wayne123789
newer

註冊日期: Aug 2011
引用:
作者: b_boy 查看文章
現價100USD = 9500YEN
都買唔到戰國最貴果幾張
張black lotus以前貴好多架, 不過始終太久, 久到我都唔記得. 我見到的ebay d天價我覺得有價無市.
你又諗下數量. 街機1個game先一張卡. 但tcg(我以前買mtg/mtgo) 買一包booster 15普通,3銀, 1張金. 金o既數量唔係一般的少. 以前出新deck有[大會], 玩一次online大會入場費係 1盒team deck +3 包boosters...好快好多卡係手.

不過mtgo d大會我覺得係好好玩

此篇文章於 03-09-12 05:11 PM 被 wayne123789 編輯。
wayne123789 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-12, 05:00 PM   #253
b_boy
God of Gamer
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: wayne123789 查看文章
張black lotus以前貴好多架, 不過始終太久, 久到我都唔記得. 我見到的ebay d天價我覺得有價無市.
你又諗下數量. 街機1個game先一張卡. 但tcg(我以前買mtg/mtgo) 買一包booster 15普通,3銀, 1張金. 金o既數量唔係一般的少. 以前出新deck有[大會], 玩一次online大會入場費係 1盒team deck +3 包boosters...好快好多卡係手.

不過mtgo d大會我覺得好好玩係
我都係講現價者
TCG 過萬天價卡都聽過

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-12, 05:03 PM   #254
無題
Game Master

註冊日期: May 2004
引用:
作者: wayne123789 查看文章

不過mtgo d大會我覺得好好玩係
完全唔明張大野點解要過萬YEN

兩個月亮証明了平行線不會有交會點,縱使距離多近依然是沒有交雜。人們天真的傷信幻想只是變成永恆的妄想。

IRiS,mIu與喬的迷思~

IC:霧里ななか
無題 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-12, 05:59 PM   #255
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
TCG, 聽講lycee個d有簽名既咭好似張張都係天價
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-12, 06:04 PM   #256
DavidH
ケロ⑨

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
TCG, 聽講lycee個d有簽名既咭好似張張都係天價
係油麻地見過有人為左呢d有簽名卡爆8盒卡
仲要一箱10盒都唔一定有一張

舊 03-09-12, 06:05 PM   #257
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
水樹金簽3000hkd

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-12, 06:11 PM   #258
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 風音 查看文章
水樹金簽3000hkd
引用:
作者: DavidH 查看文章
係油麻地見過有人為左呢d有簽名卡爆8盒卡
仲要一箱10盒都唔一定有一張

今晚會係mksg出現
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-12, 06:28 PM   #259
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: iamleoluk 查看文章

今晚會係mksg出現
飛機乎~?

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-12, 06:28 PM   #260
風音
The One

貓神唔理我

⊃天⊂
舊 03-09-12, 06:36 PM   #261
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
貓神唔理我
去唔去C3?

鏟手遊保平安
舊 03-09-12, 06:37 PM   #262
DavidH
ケロ⑨

引用:
水樹金簽3000hkd
睇完d人收花澤簽名卷出價成5K,放既成7.5K、8K
忽然覺得3K一張卡、爆一box卡唔算咩

原來八雲只要二百零係好平

舊 03-09-12, 06:38 PM   #263
風音
The One

引用:
作者: LR猫 查看文章
去唔去C3?
有可能

引用:
睇完d人收花澤簽名卷出價成7.5K、8K
忽然覺得3K一張卡、爆一box卡唔算咩

原來八雲只要二百零係好平
一直都講三國d卡好平架啦
貴極都係2舊水

⊃天⊂
舊 03-09-12, 06:39 PM   #264
DavidH
ケロ⑨

引用:
有可能

一直都講三國d卡好平架啦
貴極都係2舊水
呢度仲有一皮既金簽卡

http://gaforum.org/showthread.php?t=220263

舊 03-09-12, 06:41 PM   #265
風音
The One

引用:
呢度仲有一皮既金簽卡

http://gaforum.org/showthread.php?t=220263
1set3張好合理丫

問題係佢隻card game要齊4支先叫1set

⊃天⊂
舊 03-09-12, 06:45 PM   #266
DavidH
ケロ⑨

引用:
1set3張好合理丫

問題係佢隻card game要齊4支先叫1set
一皮好合理

我係咪應該唔好再猶豫去買八雲同女劉備?
都唔過1K

舊 03-09-12, 06:48 PM   #267
風音
The One

引用:
一皮好合理

我係咪應該唔好再猶豫去買八雲同女劉備?
都唔過1K
係架,日本bid哂八雲女劉備同小虎都唔使1k

你認真想收既就bid啦
http://page10.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/m98786483

⊃天⊂

此篇文章於 03-09-12 06:55 PM 被 風音 編輯。
舊 03-09-12, 06:58 PM   #268
DavidH
ケロ⑨

引用:
係架,日本bid哂八雲女劉備同小虎都唔使1k

你認真想收既就bid啦
http://page10.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/m98786483
先謝link
不過唔多熟日本果邊既拍賣

YMT 女劉備好似$680、八雲 $240、對果隻2代小虎就無愛唔買
前兩張可能會買...吧...

舊 03-09-12, 07:03 PM   #269
風音
The One

引用:
先謝link
不過唔多熟日本果邊既拍賣

YMT 女劉備好似$680、八雲 $240、對果隻2代小虎就無愛唔買
前兩張可能會買...吧...
咪又係自己定個上限落bid
10000yen,多就唔bid

⊃天⊂
舊 03-09-12, 07:58 PM   #270
silvermoya
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2010
黑到墨豆

IC:奈澄(霸王50)
目標:荀血MASTER
現時deck:擺脫唔到英知詛咒
放換post 新增狼顧
停止更新的荀にゃんと一緒に覇道を進む
影片1影片2
神奇的11111
silvermoya 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-12, 08:45 PM   #271
xephon
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
邊到還有TCG賣?其實混國會不會弱左?
xephon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-12, 08:57 PM   #272
魔靈娘
Game Master
葵千尋

註冊日期: Dec 2010
Wii U IDilovecardcaptor
引用:
作者: xephon 查看文章
其實混國會不會弱左?
今日先出, 咭又小, 呢個問題應該無人答到你

我都係懷念我以前 Gundam War 副 哈曼Wara

暴雪英霸: 魔靈娘#3534

爆裂吧! 肝臟!!
魔靈娘 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-12, 08:58 PM   #273
DavidH
ケロ⑨

引用:
作者: 魔靈娘 查看文章

gundam war我打紅黑

gundam war呢個card game又係死左

舊 03-09-12, 09:05 PM   #274
風音
The One

gw俾人outgame出sc咋嘛

⊃天⊂
舊 03-09-12, 09:05 PM   #275
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: 魔靈娘 查看文章

其實見到佢啲青(1)無(2)咁
就覺得係同GUNDAM WAR或者MAGIC果種嘅TCG

鏟手遊保平安

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.IL LR猫 街機心得交流討論區 1005 03-05-12 11:48 PM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM
AC Milan 球迷會Vol.4 ﹝~ 請到 Vol.5 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 12-22-06 04:23 PM
車路士球迷會Vol.6 ﹝~ 請移到Vol.7討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 05-30-06 09:17 AM
AC Milan 球迷會Vol.2 ﹝~ 請到Vol.3 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 體育版 1002 01-23-06 12:22 AM

現在的時間是 01:53 AM

手機版 | APP版