Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 03-21-17, 12:12 AM   #5001
alexlau2014
Junior Member

註冊日期: Dec 2014
所謂原價12S,都可能蝕左成舊。
希望原本冇諗住唔會買,但又買左既人,你們玩得開心啦。
alexlau2014 目前離線  
舊 03-21-17, 12:41 AM   #5002
haluforever
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2007
Nintendo Switch ID0208-7629-1209
PSN  IDHalu6_6
等等等。。。等佢解決哂現有問題先出手
haluforever 目前離線  
舊 03-21-17, 12:48 AM   #5003
風間鈴木仁
God of Gamer

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
引用:
作者: haluforever 查看文章
等等等。。。等佢解決哂現有問題先出手
Me too ! 支持支持任天堂

https://www.nintendo.co.jp/index.html

PS系總共 5826隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,341
全球最佳排名10771,11717 ,https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html
風間鈴木仁 目前離線  
舊 03-21-17, 02:02 AM   #5004
chris189
Junior Member

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: 新月 查看文章
其實我唔明點解可以炒作到咁勁
玩係好玩o既
但照計應該無wii咁瘋狂
對非GAMER來講,
wii果陣係全新體驗
今次只係更加精密
香港人餓機餓左咁耐咩
吹到咁缺貨離不開都係D炒家造勢,唔係邊有人用炒價同佢地買
我一早都講,過左首發幾隻大作,最快要等到4月尾先有孖車出
照睇未到4月已經可以用正價連1隻GAME買到
chris189 目前離線  
舊 03-21-17, 07:54 AM   #5005
alien1020hk
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2017
引用:
其實我唔明點解可以炒作到咁勁
玩係好玩o既
但照計應該無wii咁瘋狂
對非GAMER來講,
wii果陣係全新體驗
今次只係更加精密
香港人餓機餓左咁耐咩
快速由電視模式變去掌機都係新體驗既
同埋可以拆成兩個手制真係好吸引

現在都有同女朋友係西鐵玩你剪我剪 同 俄羅斯方塊
幾方便 一落車插番兩個手制就變番掌機
alien1020hk 目前離線  
舊 03-21-17, 07:56 AM   #5006
alien1020hk

引用:
作者: chris189 查看文章
吹到咁缺貨離不開都係D炒家造勢,唔係邊有人用炒價同佢地買
我一早都講,過左首發幾隻大作,最快要等到4月尾先有孖車出
照睇未到4月已經可以用正價連1隻GAME買到
炒家造勢 當然係
另外我覺得因為switch定價比ps4 pro 平
令人覺得食左炒價都唔算太貴
舊 03-21-17, 08:33 AM   #5007
kain_plus
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: fortel 查看文章
呢幾日都插左大電視玩ZELDA,咁我慣左打機會坐梳化"浪"腳打

唔知點解我隻腳放係個手制前面好似會干擾個制咁....一推方向林克就好似失控咁空沖控制唔到...

唔"浪"腳就無事....

一樣,隻腳橋高少少遮住就會收唔到訊號
不過都冇諗住換

Sent from my iPhone using Gaforum

US TV Series Fan: X-Files, Six Feet Under, CSI, Las Vegas, Monk, Nip Tuck, Hustle, Prison Break, Lost, Numb3rs, House, Supernatural, Heroes, Dexter, Vanished, Cold Case, Dresden Files, Cane, Big Bang Theory
kain_plus 目前離線  
舊 03-21-17, 09:00 AM   #5008
新月
Game Master

註冊日期: May 2005
PSN  IDSURYC_KO
引用:
作者: alien1020hk 查看文章
炒家造勢 當然係
唔覺有咩炒家造勢
不過預訂間間都Full係事實

覺得唔貴因為香港人有錢得濟啦
套裝價四千幾都無所謂照比.......
新月 目前離線  
舊 03-21-17, 09:14 AM   #5009
tylau

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDkeithlau81
引用:
作者: kain_plus 查看文章
不過都冇諗住換

Sent from my iPhone using Gaforum
咁都唔換?

我換完爽哂. 訓响度放入被袋都仲打到

未換時真係慘過食S....
tylau 目前離線  
舊 03-21-17, 09:18 AM   #5010
一一
sureone

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsureone
XBox Live Gamertagsureone
引用:
炒家造勢 當然係
好多人根本都唔知定價係幾多, 我有fd(非機迷)買左3000剩機, 話抵
一一 目前離線  
舊 03-21-17, 09:39 AM   #5011
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:
不過都冇諗住換

我見有保養咋咋林搞左佢算,都唔知仲有咩潛在問題
fortel 目前離線  
舊 03-21-17, 09:53 AM   #5012
Eking

引用:
唔覺有咩炒家造勢

Psvr 個d先叫做冇貨,switch 罷明有貨抄高價

舊 03-21-17, 10:10 AM   #5013
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
唔覺有咩炒家造勢

我最多都係見到呢到既人吹噓孖車出果陣會斷市
可能炒家入侵GAF啦
其實都唔出奇,近排呢個post好多生面口

此篇文章於 03-21-17 10:12 AM 被 Kain 編輯。
Kain 目前離線  
舊 03-21-17, 10:17 AM   #5014
zeven7
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
3DS Friend Code0473 7743 4256
PSN  IDzevenJP
引用:
作者: fortel 查看文章
我見有保養咋咋林搞左佢算,都唔知仲有咩潛在問題
ok o既我會等一排先
而家去換, 都可能只會係lot1
過返大半年先換可能hw都改善埋, 可能重好

zeven7 目前離線  
舊 03-21-17, 10:29 AM   #5015
swatty

註冊日期: Apr 2006
好多野相對, 真係可以話做就做...
swatty 目前離線  
舊 03-21-17, 10:34 AM   #5016
swatty

註冊日期: Apr 2006
http://www.play-asia.com/nintendo-sw...pack/13/70avml

有沒有用家報告同香港的GAME店係咪冇?
THANKS
swatty 目前離線  
舊 03-21-17, 10:46 AM   #5017
kain_plus
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: zeven7 查看文章
ok o既我會等一排先

而家去換, 都可能只會係lot1

過返大半年先換可能hw都改善埋, 可能重好

同意,依家換都係第一水
反正保養有成年咁長

仲有,我個joy con層啞面保護層已經花晒,新制緊係遲下先換

我部機係同人一齊訂,夾埋同一張單,拎去換係唔係都要比單?

下星期去東京,都唔知買唔買joy con同pro con好

US TV Series Fan: X-Files, Six Feet Under, CSI, Las Vegas, Monk, Nip Tuck, Hustle, Prison Break, Lost, Numb3rs, House, Supernatural, Heroes, Dexter, Vanished, Cold Case, Dresden Files, Cane, Big Bang Theory
kain_plus 目前離線  
舊 03-21-17, 10:49 AM   #5018
fortel
Game Master

引用:
同意,依家換都係第一水
反正保養有成年咁長

仲有,我個joy con層啞面保護層已經花晒,新制緊係遲下先換

我部機係同人一齊訂,夾埋同一張單,拎去換係唔係都要比單?

下星期去東京,都唔知買唔買joy con同pro con好

盒+機+單就可以換,不過煩在只做平日,去到7點就收工
fortel 目前離線  
舊 03-21-17, 10:50 AM   #5019
ayane123
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 一一 查看文章
好多人根本都唔知定價係幾多, 我有fd(非機迷)買左3000剩機, 話抵
好多人唔留意開唔睇Spec,都覺新機係咁上下價

而家電話都五六千一部,新家用機就算炒價三千當然低
ayane123 目前離線  
舊 03-21-17, 11:14 AM   #5020
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2005
Wii U IDInman-hk
3DS Friend Code7271 0303 4540
PSN  IDInmanchu
XBox Live GamertagInmanchu2004
請問 主機(行)連兩遊戲,深水埗賣緊幾錢? (少炒?原價?)
由手機版發出
1515 目前離線  
舊 03-21-17, 11:19 AM   #5021
zeven7
Crazy Gamer

想問問香港信用卡買到US ESHOP GAME嗎?

zeven7 目前離線  
舊 03-21-17, 11:21 AM   #5022
alien1020hk

引用:
想問問香港信用卡買到US ESHOP GAME嗎?
買到...用番前面有人講個US ZIP CODE 免稅
舊 03-21-17, 11:23 AM   #5023
zeven7
Crazy Gamer

引用:
買到...用番前面有人講個US ZIP CODE 免稅
想買ISSAC, 唔知DL定實體好...

zeven7 目前離線  
舊 03-21-17, 11:30 AM   #5024
alien1020hk

引用:
想買ISSAC, 唔知DL定實體好...
呢個實體好似有本書仔..
舊 03-21-17, 11:38 AM   #5025
zeven7
Crazy Gamer

引用:
呢個實體好似有本書仔..
重有貼紙XD

zeven7 目前離線  
關閉主題

標籤
Nintendo Switch, Switch NS NX, ニシッチ

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0) neo2046 電視遊戲討論版 5808 03-26-24 02:09 PM
[NS] FIFA 18 - Nintendo Switch | 已售 | enishi 電視遊戲討論版 205 11-10-17 01:06 PM
NINTENDO Switch 改裝MINI DOCK 新月 買賣專區 0 06-30-17 08:53 PM
[WiiU] Wii U 情報區 6 |Nintendo Switch 3 月 3 日發售 | HK$2,340 | 29,980 日圓 | US$299.99 八仙果 電視遊戲討論版 3738 04-19-17 12:12 PM
收 Nintendo SWITCH DQ HERO kinpingk 買賣專區 0 03-04-17 12:13 AM

現在的時間是 04:39 AM

手機版 | APP版