Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 07-19-11, 09:35 PM   #401
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
點解我會凝住個隱藏女角唔係藍苺就係過客|||
呢對組合拆伙?sosad

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-11, 02:02 AM   #402
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
點解我會凝住個隱藏女角唔係藍苺就係過客|||
你咪亂估!

舊 07-20-11, 10:10 AM   #403
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
話明隱藏,就唔好開名啦.
搞到無哂驚喜.
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-20-11, 01:04 PM   #404
Godfather教父
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2009
1. 滅龍士(有人肯玩我D card game已經收貨)
2. 盲鬼(星期五最好、如果唔係要quest 假)
3. 金(星期二/五最好、想有Android達人幫我攪攪塊TAB)
4. Deviantnip[只有星期六晚先可出席,星期日至星期五晚上都要番工.]
5. 下雪邊界(逢星期三唔得)
6. 才子(星期六日免問)
7. 牛(閒人)
8. 豆腐(個更表月底先會出...未知幾時得閒...)
9. mark(星期六可行,第一次出席,未見過世面,請大家多多指教)
10. HI_Ricky (如果星期日攪, 我就黎唔到)
11. (1. 滅龍士(有人肯玩我D card game已經收貨)
3. 金(星期二/五最好、想有Android達人幫我攪攪塊TAB)
4. Deviantnip[只有星期六晚先可出席,星期日至星期五晚上都要番工.]
7. 牛(閒人)
8. 豆腐(個更表月底先會出...未知幾時得閒...)
9. mark(星期六可行,第一次出席,未見過世面,請大家多多指教)
10. HI_Ricky (如果星期日攪, 我就黎唔到)
11. Godfather教父 (玩killer!玩狼人!)
(如人數不夠請自行加名)
Godfather教父 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-11, 08:13 AM   #405
牛仔‧骨
Game Master

註冊日期: Jul 2007
引用:
7. 豆腐(個更表月底先會出...未知幾時得閒...)
8. mark(星期六可行,第一次出席,未見過世面,請大家多多指教)
9. HI_Ricky (如果星期日攪, 我就黎唔到)
10. Godfather教父 (玩killer!玩狼人!)
有事,我去唔到鳥

舊 07-21-11, 12:20 PM   #406
綾小路雷太

引用:
作者: 牛仔‧骨 查看文章
有事,我去唔到鳥
如果係因為有著落而值得恭喜既事,就放你一馬

舊 07-22-11, 10:09 AM   #407
雷火武
ワールド・エンド

搞手大
有女版友話有興趣加入
http://gaforum.org/showthread.php?t=213665&page=2
不過我話要睇下搞手肯唔肯比女版友既要參加要求post數打3/4折
唔知搞手意下如何
舊 07-22-11, 02:58 PM   #408
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
8. mark(星期六可行,第一次出席,未見過世面,請大家多多指教)
10. Godfather教父 (玩killer!玩狼人!)
11.芭比(只有星期三或五晚,及某條件達成才可以)
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-11, 03:54 PM   #409
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
某條件是某女友人吧

舊 07-22-11, 09:30 PM   #410
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
見到過客情緒變得高漲

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-11, 11:12 PM   #411
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
19號,....想突然出現都唔得了....

舊 07-22-11, 11:13 PM   #412
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
5. 下雪邊界(7月-星期三唔得;8月-9號至12號唔得)
11.芭比(只有星期三或五晚,及某條件達成才可以)

更改達成條件
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-11, 04:19 AM   #413
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
聖姑去唔去?聖姑去既話我又想去喎~

(SEND個PM問下佢先~XD)

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-11, 10:22 AM   #414
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 碧咸廿三 查看文章
聖姑去唔去?聖姑去既話我又想去喎~

(SEND個PM問下佢先~XD)
應該都係要達到某些條件先會出現

舊 07-23-11, 10:30 AM   #415
雷火武
ワールド・エンド

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
搞手大
有女版友話有興趣加入
http://gaforum.org/showthread.php?t=213665&page=2
不過我話要睇下搞手肯唔肯比女版友既要參加要求post數打3/4折
唔知搞手意下如何
綾小路雷太兄...
你係度嗎?
舊 07-23-11, 12:09 PM   #416
綾小路雷太

我係度-.-
尋晚上唔到網者。

一點鐘左右開POST。

舊 07-23-11, 01:36 PM   #417
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
雷太你打算當私聚定版聚 ? =)

按照過往,版聚要會員出過 100 post 先參加得,
但如果今次係想搞私聚,可以唔駛理呢個條件。

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-11, 01:57 PM   #418
雷火武
ワールド・エンド

咁就當私聚啦
舊 07-23-11, 02:01 PM   #419
The One
業餘歌手

不嬲唔係版主搞既都應該係私聚啦

舊 07-23-11, 02:03 PM   #420
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: >>>>>劉伯<<<<< 查看文章
不嬲唔係版主搞既都應該係私聚啦
以前 Seppie 都搞過一次

舊 07-23-11, 02:06 PM   #421
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: Middle 查看文章
雷太你打算當私聚定版聚 ? =)

按照過往,版聚要會員出過 100 post 先參加得,
但如果今次係想搞私聚,可以唔駛理呢個條件。
嗯?那我去不到了..
(因為原本打算帶2個女生過來,佢地又係動漫迷但從來唔黎呢個科林,但我想佢地都識下其他男仔,唔好淨係工作和上網)
但她們達成不了版大的條件,但又不想變為私聚,
更不想Middle版大因為我而破壞規矩.

所以我來不了,你們玩得開心D
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-11, 02:09 PM   #422
雷火武
ワールド・エンド

呢d係咪叫...適得其反..
原本想取消限制,另多d人可以參加.
但又因為咁樣而令原本出席既人唔來..

芭比姐..你咁講我真係好傷心
舊 07-23-11, 02:10 PM   #423
Middle
Moderator
K歌之王

引用:
作者: 過客 查看文章
嗯?那我去不到了..
(因為原本打算帶2個女生過來,佢地又係動漫迷但從來唔黎呢個科林,但我想佢地都識下其他男仔,唔好淨係工作和上網)

等一等,
過往版聚的規則是,
你可以帶自己的朋友去,不過要先經搞手同意才行。

現在也只看雷太是想搞版聚還是私聚。

舊 07-23-11, 02:28 PM   #424
The One
業餘歌手

引用:
作者: Middle 查看文章
以前 Seppie 都搞過一次
我唔會當係, 我分得好開

舊 07-23-11, 02:33 PM   #425
The One
業餘歌手

引用:
作者: 過客 查看文章
嗯?那我去不到了..

在版主許可下, 冇問題既例係人訂, 可以修改的嘛

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[飲食新聞] 神人再度出現,與<<小林尊>>同屬UFFO組織成員--- <<小國敬史>>出場 Abale~姬絲汀小美 飲食版 6 11-07-05 12:14 AM
@@~~出左啦,最靚呢D GAME~~<<Dungeon Siege II>><< 末日危城2>>!!@@ Squalllg PC電腦遊戲討論版 45 09-10-05 04:52 PM
>>>>>>>重要聲明<<<<<<< kog 收藏品討論版 35 08-30-05 01:30 AM
<< 急問>> <<< 7210點樣用電腦入歌?? >>> Minga 影音館 0 01-30-03 04:43 AM

現在的時間是 06:22 AM

手機版 | APP版