Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 11-21-08, 11:02 PM   #426
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: POKA 查看文章
好想食KFC,不過接受唔到衛生問題,所以忍住唔去食

舊 11-27-08, 12:46 PM   #427
Funny
Ultimate Gamer
超平和バスターズ

註冊日期: Dec 2002
kfc 出咗封解釋信啦, 認咗垃圾雞係真野
垃圾雞回應
Funny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-08, 01:05 PM   #428
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
唔駛再巴結投訴部, 要巴結負責check果個email account既秘書小姐
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-08, 01:38 PM   #429
IamO
God of Gamer
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
個全新餐牌唔好提啦
感覺上至爆餐冇左咁~

舊 11-27-08, 06:36 PM   #430
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:

仲有KFC 加左價
同時又係報章刊登現金券...
學左老麥果招...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-08, 07:49 PM   #431
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: Busconcamp 查看文章
同時又係報章刊登現金券...
學左老麥果招...
邊有學M記,KFC的現金券要買滿$30先用到果$5,不過佢好多餐都係$29.8,即係用唔到,有都等如無

舊 11-27-08, 08:37 PM   #432
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
有新野?

Max meal with chocolate pie...
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-08, 08:48 PM   #433
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
邊有學M記,KFC的現金券要買滿$30先用到果$5,不過佢好多餐都係$29.8,即係用唔到,有都等如無
買垃圾桶雞用...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-08, 09:17 PM   #434
Gnosis
Advance Moderator
グノーシス

KFC個新朱古力批好食過老麥果個

舊 12-03-08, 03:09 PM   #435
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: Funny 查看文章
kfc 出咗封解釋信啦, 認咗垃圾雞係真野
垃圾雞回應
點解覺得封信個logo怪怪地咁既
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-08, 09:13 PM   #436
cyberkamiry
Junior Member

註冊日期: Feb 2008
Wii U IDKeroro.Team
XBox Live GamertagKeroro Team
唉......
以後唔敢去 KFC ........

http://card.mygamercard.net/nxe/keroro team.png
cyberkamiry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-08, 09:40 PM   #437
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: Hallucino 查看文章
雞翼餐個SET? 定係加錢就有?
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-08, 11:08 PM   #438
Gnosis
Advance Moderator
グノーシス

引用:
雞翼餐個SET? 定係加錢就有?
雞翼餐有
其他餐+ $5.8
單買$8

舊 12-04-08, 10:30 AM   #439
haruka
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
尋晚晌MK食咗個新出嘅至爆套餐
蘑菇飯+蜜糖雞翼x2+薯格﹝4-5大塊+少少碎格﹞+朱古力綿花糖批+汽水
$27.8
七點幾開飯時間,又樣樣嘢都睇住佢夾,所以冇可能食到垃圾吧

正經
個批都幾唔錯,外皮唔係M記蘋果批果種酥皮
而係似麥維他消化餅
朱古力漿只得薄薄一層
其他都係綿花糖

我食到最後先食個批,所以唔算暖,但係綿花糖都仲係少少溶嘅creamy狀,又唔會食食吓bit到周圍都係

舊 12-04-08, 01:05 PM   #440
Ryokoryoko
Insane Gamer
師奶陳

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDJack-M
XBox Live GamertagJackYM
自從,年幾前,有晚食完KFC,即刻腸胃炎后,無再食過KFC。睇左KFC段新聞,懷疑可能我果晚都揦嘢……果次9點幾,係金鐘KFC,應該係就黎收舖。Anyway,好在對KFC無特別喜好。可食,可唔食。所以,依家都係唔食好過。

My Apps
Ryokoryoko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-08, 04:20 PM   #441
POKA
Banned

引用:
作者: Ryokoryoko 查看文章
自從,年幾前,有晚食完KFC,即刻腸胃炎后,無再食過KFC。睇左KFC段新聞,懷疑可能我果晚都揦嘢……果次9點幾,係金鐘KFC,應該係就黎收舖。Anyway,好在對KFC無特別喜好。可食,可唔食。所以,依家都係唔食好過。
KFC睇黎係9點前限定
舊 12-04-08, 08:07 PM   #442
POKA
Banned

引用:
作者: Hallucino 查看文章
唔得喎,成件野軟林林
舊 12-05-08, 01:39 PM   #443
matthew
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
KFC睇黎係9點前限定
因為其實係條數既問題
離收鋪前一個鐘,多數會淨番唔湯唔水既雞
再炸多轉又唔係唔炸又唔係
所以多數九點~九點半後...d雞唔會再有新鮮出黎
matthew 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-08, 01:11 AM   #444
elmond
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
哇....東涌間kfc超難食,d雞炸得超燶..........
(平時冇咩要求的我都是咁話......)

舊 12-28-08, 07:09 PM   #445
POKA
Banned

引用:
作者: elmond 查看文章
哇....東涌間kfc超難食,d雞炸得超燶..........
(平時冇咩要求的我都是咁話......)
插佢啦,實換比你
舊 02-19-09, 04:33 PM   #446
POKA
Banned

KFC出左一個叫雞脾餐~
有冇食左?
我覺得幾好食~
個飯同隻全脾好夾
食得飽!
舊 02-19-09, 04:38 PM   #447
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
引用:
KFC出左一個叫雞脾餐~
有冇食左?
我覺得幾好食~
個飯同隻全脾好夾
食得飽!
其實即是「雞上比」同「雞錘」,唔拆開囉!!!

不過,都「尚算可以叫做有D」誠意既!!!

舊 02-19-09, 04:40 PM   #448
POKA
Banned

引用:
作者: A HoManTin Work 查看文章
其實即是「雞上比」同「雞錘」,唔拆開囉!!!

不過,都「尚算可以叫做有D」誠意既!!!
咁當佢2件雞+個大飯~
算係海嘯價啦~
舊 02-19-09, 05:00 PM   #449
惡多巴斯
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
唔知點解最近對原味的家鄉雞失去左興趣,
頂晒籠食件上脾已經唔想再食,
食完甚至無胃口食其他野,
但唔食原味食其他野如燒雞翼又可以食好多件

惡多巴斯 目前離線   回覆時引用此篇文章