Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13  ... 最後
收藏品討論版>以Q版蘿白名義集結區(S.R.D-S,D-STYLE,D-SPEC,ES合金,FIRST合金,Deformover,SD∞,NXEDGESTYLE綜合討論區)
Rance 11:49 PM 01-23-15
因為有人買之餘好好賺所以咪有人賣囉
SUNLOK 01:47 PM 01-25-15
作者: kyo353:
宜家咩都將配件分開黎賣。。。

罷買就最好,佢咁出法更加唔應該買
亍 ◣ 03:53 PM 01-25-15
可能笨大見呢set用料係2,3倍next旦,但可以賣貴5,6倍,所以直接cut next系列?
唔知叫咩名 07:26 PM 02-03-15
有冇人見過d-spec隻亞歷山大???
fami~yan 10:20 AM 02-04-15
作者: 唔知叫咩名:
有冇人見過d-spec隻亞歷山大???
有,早幾日SSP見過
唔知叫咩名 03:23 PM 02-04-15
作者: fami~yan:
有,早幾日SSP見過
琴日收工去過搵,佢地話冇哂貨
亍 ◣ 11:01 PM 02-08-15
兩刀4斷

野良猫 11:12 PM 02-08-15
終於有隻索斯想買嚟砌了

壽屋出淡定機,可以自己砌唔駛買MEGA隻完成品了
Terry仔 09:04 AM 02-09-15
大贊卡& 異變三式 個比例好唔掂
雙腳好長,似大頭怪B
Dangerous-boy 11:34 PM 02-10-15
ファイナルサンプル、レビュー承認!2月28日発売「ネクスエッジスタイル ジェネシックガオガイガー」
Dangerous-boy 01:48 PM 02-20-15
[ネクスエッジスタイル] 最大ボリューム「ダブルオーガンダム&オーライザーセット」7月発売決定!
J+1 09:29 PM 02-27-15
GGG已出....
由手機版發出
ゆり 10:09 PM 02-27-15
呢個系列都係插水算啦

呢鋪d儲貨量就知超死貨feel
由手機版發出
J+1 10:16 PM 02-27-15
都唔理係唔係死貨,啱咪入囉
由手機版發出
fami~yan 01:20 AM 02-28-15
作者: ゆり:
呢個系列都係插水算啦

呢鋪d儲貨量就知超死貨feel
由手機版發出
講真,平極都係幾10蚊,唔值得費神去留意跌價未...
fami~yan 10:23 PM 02-28-15
旺角某店 GGGG 118
野良猫 10:41 PM 02-28-15
作者: fami~yan:
旺角某店 GGGG 118
100內的話入隻
亍 ◣ 11:12 AM 03-01-15
作者: 野良猫:
100內的話入隻
怕你等到高登槌ver出埋都未見

舊年參考圖....

http://www.taghobby.com/1-0/1-1/2014...-nxedge-style/
昏迷童子Sleepy 07:22 PM 03-03-15
D-SPEC エルガイムMk.II而家香港咩野價......
殖民星一係冇貨一係賣到580......
C.Ryo 08:03 PM 03-03-15
作者: 昏迷童子Sleepy:
D-SPEC エルガイムMk.II而家香港咩野價......
好似唔多見現貨... 訂咗就有貨比
唔知叫咩名 08:28 PM 03-03-15
我450入手
昏迷童子Sleepy 07:31 PM 03-05-15
作者: C.Ryo:
好似唔多見現貨... 訂咗就有貨比
作者: 唔知叫咩名:
我450入手
結果...殖民星恆利480手入......

折番港紙大約466...響殖民星黎講算係咁......
唔知叫咩名 10:30 PM 03-05-15
結果...殖民星恆利480手入......

折番港紙大約466...響殖民星黎講算係咁......
呢個系列黎講呢隻算最抵玩
不過我一樣嫌佢貴
野良猫 06:59 PM 03-12-15
http://www.kotobukiya.co.jp/product/product-0000001619/

特別版9200

普通8000

有啲想買手辨玩算
Terry仔 07:28 PM 03-13-15
我覺得哩次首辦無模型咁靚

SD 奪魂者見街未?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13  ... 最後

返回主題版面