Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-01-12, 03:47 PM   #101
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
引用:
作者: anyone 查看文章
除左大冥王應該無乜人氣
仲擺web限定?
不嬲D唔賣得/冷門野都係擺魂web嫁啦

舊 03-01-12, 03:51 PM   #102
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
d無人買o既擺限定好處就係可以就出貨量,少人訂可以直頭慳返廢事生產,最重要o既係又可以賣貴d

舊 03-02-12, 08:58 AM   #103
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001

咁攪法機戰合金又係冇得落去喎咁.....得隻加大爛鐵.......

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-12, 10:00 AM   #104
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
之前出品參考唔係有R1~3的嗎-.-

始源勇者王...D頭髮點搞係一個問題

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-12, 10:04 AM   #105
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
睇完D成品圖先算

想佢出埋天龍神

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-12, 10:07 AM   #106
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
引用:
作者: GN00508771 查看文章
之前出品參考唔係有R1~3的嗎-.-

始源勇者王...D頭髮點搞係一個問題
SRX系出超合金魂好過啦
大家都予SR合金出d冇得合體既野會比較好

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-12, 10:08 AM   #107
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 魔璃 查看文章
SRX系出超合金魂好過啦
大家都予SR合金出d冇得合體既野會比較好
咁直接出SRX囉 我冇所謂架 b

舊 03-02-12, 10:12 AM   #108
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
引用:
作者: GN00508771 查看文章
咁直接出SRX囉 我冇所謂架 b
咁玩模型算啦

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-12, 10:22 AM   #109
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 魔璃 查看文章
咁玩模型算啦
我追求可動性高(?)既SRX

舊 03-02-12, 10:46 AM   #110
flpchoho
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2008
我自己就覺得佢會先出R-1, R2同R3先,但唔可以合體,之後再出SRX
flpchoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-12, 10:47 AM   #111
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
SRX的精粹就是合體

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-12, 07:38 PM   #112
kyo353
Game Master

個LIST中好多...但係佢會唔會出就係另一回事...

舊 03-02-12, 08:44 PM   #113
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
gunbuster與其出超合金SR, 不如再販隻超合金魂先啦
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-03-12, 07:14 PM   #114
kyo353
Game Master

隻志雷馬真係好好玩

舊 03-09-12, 03:26 AM   #115
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
想請問一下有冇人知道重有冇地方重可以入手到隻Max 合金GGGG?

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-12, 09:09 PM   #116
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011

http://p-bandai.jp/tamashiiwebshoute...em-1000015327/
スーパーロボット超合金 撃龍神
販売価格:5,040円
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-12, 01:11 AM   #117
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

順帶一提 香港C3都有得訂呢個

舊 03-10-12, 01:55 AM   #118
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
出ベルグバウ/ディス・アストラナガン啦

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-12, 11:22 PM   #119
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: T.K. 查看文章
出ベルグバウ/ディス・アストラナガン啦
アストラナガン都未出 咁出呢步偷步成咁?

舊 03-10-12, 11:26 PM   #120
T.K.
很黃很暴力

關咩事,你數返有幾多隻舊戰隊未出
轟格殊未出已經話出大積加啦

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 03-25-12, 02:09 PM   #121
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

3/31就知

舊 03-25-12, 02:18 PM   #122
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
我要勇者王

冇入普通版就係因為等佢最終形態
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-12, 02:45 PM   #123
T.K.
很黃很暴力

版權上勇者、天元比較難吧
超重神未出,後繼機機會細
始源同上
皇帝呢d咁快出又唔似

我認為bigO、gao、巨靈神3款最有可能
當然gao係最大熱

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 03-25-12, 02:56 PM   #124
kyo353
Game Master

個人覺得big-o有機
話晒機戰Z條片都有同大鐵衛一齊

舊 03-25-12, 05:50 PM   #125
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: T.K. 查看文章
版權上勇者、天元比較難吧
超重神未出,後繼機機會細
始源同上
皇帝呢d咁快出又唔似

我認為bigO、gao、巨靈神3款最有可能
當然gao係最大熱
超重神戈部唔係後繼 初期戈部來的...

不過我覺得會係古鐵 .巨人......

依家公佈得來 到推出 可能正好係OG2推出

標籤
超合金魂

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
雷電IV 破戒僧 電視遊戲討論版 65 06-22-13 08:25 PM
[Pearl]星級酒店 IV Hotel Babylon IV 逢周二 23:55 Busconcamp Neo Entertainment TREND 0 11-30-10 10:05 PM
[多機種] Guitar Hero IV 神祕人1號 電視遊戲討論版 241 12-19-08 10:44 PM
Street Fighter IV romrom2004 PC電腦遊戲討論版 0 05-28-08 10:06 AM
[PS2]Ys IV イースIV Mask of the Sun - a new theory- neo2046 電視遊戲討論版 12 05-24-05 03:28 PM

現在的時間是 03:19 PM

手機版 | APP版