Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-02-13, 12:36 AM   #326
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
SR勇者警察福利$198
可惜日本巳經↓¥1800......

信和日版$230

舊 06-02-13, 10:17 PM   #327
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
引用:
作者: ★星人40★ 查看文章
SR勇者警察福利$198
可惜日本巳經↓¥1800......

信和日版$230
個時望到個盒就覺得會平過200...
不過呢隻野香港都好似唔受歡迎...
討論區出POST既一隻手都數得晒...

舊 06-02-13, 10:43 PM   #328
★星人44★
Moderator

引用:
作者: kyo353 查看文章
個時望到個盒就覺得會平過200...
不過呢隻野香港都好似唔受歡迎...
討論區出POST既一隻手都數得晒...
都好少話一出就插水插成咁
『香港行貨』批好似$327
上次氷竜&炎竜批$4百幾
我5月頭日本黄金週前見批¥3000
都執佐5隻返黎賣$330wwwwww

下一隻真三一夠出名啦呱
我放長雙眼睇隻真三一出時插成點wwwwww

家下SR真係好比新一代死貨毒藥的代名詞wwwwwwwwwwwww

舊 06-02-13, 11:01 PM   #329
kyo353
Game Master

引用:
作者: ★星人40★ 查看文章
都好少話一出就插水插成咁
『香港行貨』批好似$327
上次氷竜&炎竜批$4百幾
我5月頭日本黄金週前見批¥3000
都執佐5隻返黎賣$330wwwwww

下一隻真三一夠出名啦呱
我放長雙眼睇隻真三一出時插成點wwwwww

家下SR真係好比新一代死貨毒藥的代名詞wwwwwwwwwwwww
我都玩過呢條LINE幾多隻下
其實玩落都唔係好差...但係唔知點解會死晒...
今個月隻巨靈神又睇下會唔會好慘烈先

舊 06-13-13, 02:52 PM   #330
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011

新生2199版ヤマト、超合金魂で完全再現!東京おもちゃショーに展示!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-13, 10:44 AM   #331
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
黑貓星期日都出動

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-13, 04:03 PM   #332
D-boy

引用:
作者: mikemike 查看文章
黑貓星期日都出動
我都係今朝收到!
黑貓星期日都要開工,真係揾食艱難!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-13, 09:06 PM   #333
★星人44★
Moderator

引用:
作者: kyo353 查看文章
我都玩過呢條LINE幾多隻下
其實玩落都唔係好差...但係唔知點解會死晒...
今個月隻巨靈神又睇下會唔會好慘烈先
話口未完巨靈神日本開始插水了...

舊 07-11-13, 02:58 PM   #334
D-boy

Super Robot Chogokin Mazinger Z Jumbo Machinedar color
Price: HK$ 430.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/a...em-1000000550/
舊 07-23-13, 07:23 PM   #335
D-boy

ワンタマ!!ONE PIECE TAMASHII 更新 「超合金魂 GX-63 フランキー将軍」特集記事第2弾「将軍は合体する」 公開
舊 07-23-13, 07:27 PM   #336
D-boy

舊 07-23-13, 09:46 PM   #337
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
係咪送埋對翼先

另外感想有兩個
1. 個頭有D怪
2. 對翼(我指大型版) 魂SHOP見

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-13, 10:20 PM   #338
kyo353
Game Master

我反而想知心口個把劍柄?拆唔拆得出黎...

舊 07-24-13, 09:37 AM   #339
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
正, 應該係第一隻入手既SR合金
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-13, 10:48 PM   #341
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP

呢個系列原來仲繼續緊架-.-

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-13, 01:03 AM   #342
D-boy

今日玩隻太空保衛者時,想起細個時幾個老表都有兩隻(一隻大的可變形、一隻細的不可變形),而自己卻一隻都冇;不禁一時感觸,忍唔住流下男兒淚....
舊 07-27-13, 09:59 AM   #343
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
Gundam Fix 不死, 萬歲
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-13, 10:47 AM   #344
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
一向MC for UC機,MB for 非UC,上隻MC係Origin RX 78, 照計之後仲有FA unicorn
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-13, 11:40 AM   #345
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2005
但今次隻獅子成二萬一yen,但得隻角,槍同爪係新模來
058719057 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-13, 10:57 PM   #346
emoil
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2005
3DS Friend Code0731 4714 9827
PSN  IDemoil
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
今日玩隻太空保衛者時,想起細個時幾個老表都有兩隻(一隻大的可變形、一隻細的不可變形),而自己卻一隻都冇;不禁一時感觸,忍唔住流下男兒淚....
我都係..細個個時得個睇字~冇得玩,最多問人地借泥摸2下~
emoil 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-13, 01:35 AM   #347
Irwin
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
引用:
作者: emoil 查看文章
我都係..細個個時得個睇字~冇得玩,最多問人地借泥摸2下~
總算叫圓夢啦

而且同果時的大細差唔多,但可動一流

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-13, 12:01 AM   #348
emoil

引用:
作者: Irwin 查看文章
總算叫圓夢啦

而且同果時的大細差唔多,但可動一流
細左,當年果隻可變,大1/4左右

而家總算..找回金毛獅王,六神,大帝,泰坦3,珍寶3,金剛,

此篇文章於 07-29-13 12:06 AM 被 emoil 編輯。 原因: 1
舊 07-29-13, 11:34 PM   #349
Irwin
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
引用:
作者: emoil 查看文章
細左,當年果隻可變,大1/4左右

而家總算..找回金毛獅王,六神,大帝,泰坦3,珍寶3,金剛,
唔入GX-61? 當年文具舖成日見架喎。

仲有GX-03、GX-31、GX-13同GX-39呢

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-13, 12:08 AM   #350
emoil

引用:
作者: Irwin 查看文章
唔入GX-61? 當年文具舖成日見架喎。

仲有GX-03、GX-31、GX-13同GX-39呢
大皇者冇愛...

天威唔太LIKE大脾粗~入左ES..

其他當然

睇番原來同POPY版一樣大細~可能細過隻手比較細..覺得大D~

此篇文章於 07-30-13 12:11 AM 被 emoil 編輯。

標籤
超合金魂

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
雷電IV 破戒僧 電視遊戲討論版 65 06-22-13 08:25 PM
[Pearl]星級酒店 IV Hotel Babylon IV 逢周二 23:55 Busconcamp Neo Entertainment TREND 0 11-30-10 10:05 PM
[多機種] Guitar Hero IV 神祕人1號 電視遊戲討論版 241 12-19-08 10:44 PM
Street Fighter IV romrom2004 PC電腦遊戲討論版 0 05-28-08 10:06 AM
[PS2]Ys IV イースIV Mask of the Sun - a new theory- neo2046 電視遊戲討論版 12 05-24-05 03:28 PM

現在的時間是 12:23 PM

手機版 | APP版