Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2
國家隊討論區>2012 歐國盃香港直播權比NOW TV拎o左~~
syncmaster 10:08 PM 07-19-11
作者: mario0606:
上屆好似都係NOW,唔知會唔會分返3場比TVB呢?
Maybe la, 覺得NOW同TVB都幾好關係, 又有得聽忠仔講波喇
DevilElvis 02:35 AM 07-20-11
作者: Peter仔:
NOW TV 新推的一個體育組合就有得睇,
舊有客戶就不知道,我不久前才續約,不知有冇得睇
等我問問先
Coquelicot 10:17 AM 07-20-11
now獨家播歐國盃

【明報專訊】2012年歐洲國家盃將於明年6月8日至7月1日上演,now寬頻電視奪得香港區獨家播映權,除了足本高清 播放31場賽事外,同時會透過集團旗下的互聯網、固網電話和流動電話現場直播。now推出月費178元的「星級超強體育組合」招攬新客戶,當中包括歐國盃及所有體育頻道,但獨立收看歐國盃的收費計劃則未有公布。

now寬頻電視繼2008奧地利和瑞士歐國盃後,再次奪得該賽事的播映權。現有now體育頻道的客戶可免費全程收看賽事,now亦推出「星級超強體育組合」,招攬新客戶購買歐國盃及所有體育頻道,包括西甲、意甲、英格蘭足總盃、曼聯電視(MUTV)、NBA及其他網球和田徑比賽等,月費為178元;但若獨立收看歐國盃的收費計劃,以及透過電訊盈科旗下的互聯網、固網電話及流動電話收看直播,收費仍待落實。另外,now寬頻電視將在8月開通ESPN高清頻道。

歐國盃是繼世界盃外,香港球迷最關注的國際足球賽事,最早一場賽事將於凌晨12時開賽。西班牙 、荷蘭、德國及英格蘭等勁旅,目前正角逐外圍賽,爭奪前往主辦國烏克蘭及波蘭的入場券。

--------------------------------------------------------------------

ESPN HD終於開, 比澳門遲足足一年
人哋粵語好似一路都用香港既頻道, 香港開唔到台澳門一路都聽英文

另, $178唔知係咪包埋高清+NBA TV
而家要簽返$128一年豁免6個月應該幾難
DevilElvis 10:51 AM 07-20-11
作者: Coquelicot:
now獨家播歐國盃

【明報專訊】2012年歐洲國家盃將於明年6月8日至7月1日上演,now寬頻電視奪得香港區獨家播映權,除了足本高清 播放31場賽事外,同時會透過集團旗下的互聯網、固網電話和流動電話現場直播。now推出月費178元的「星級超強體育組合」招攬新客戶,當中包括歐國盃及所有體育頻道,但獨立收看歐國盃的收費計劃則未有公布。

now寬頻電視繼2008奧地利和瑞士歐國盃後,再次奪得該賽事的播映權。現有now體育頻道的客戶可免費全程收看賽事,now亦推出「星級超強體育組合」,招攬新客戶購買歐國盃及所有體育頻道,包括西甲、意甲、英格蘭足總盃、曼聯電視(MUTV)、NBA及其他網球和田徑比賽等,月費為178元;但若獨立收看歐國盃的收費計劃,以及透過電訊盈科旗下的互聯網、固網電話及流動電話收看直播,收費仍待落實。另外,now寬頻電視將在8月開通ESPN高清頻道。

歐國盃是繼世界盃外,香港球迷最關注的國際足球賽事,最早一場賽事將於凌晨12時開賽。西班牙 、荷蘭、德國及英格蘭等勁旅,目前正角逐外圍賽,爭奪前往主辦國烏克蘭及波蘭的入場券。

--------------------------------------------------------------------

ESPN HD終於開, 比澳門遲足足一年
人哋粵語好似一路都用香港既頻道, 香港開唔到台澳門一路都聽英文

另, $178唔知係咪包埋高清+NBA TV
太好喇,唔駛另收費就有得睇
Heabatov 04:32 PM 07-20-11
咁唔該now投返英超,兩邊裝晒好甘
(=v=)b 06:03 PM 07-20-11
作者: Heabatov:
咁唔該now投返英超,兩邊裝晒好甘
我寧願要歐聯好過啦~
DevilElvis 06:21 PM 07-20-11
作者: (=v=)b:
我寧願要歐聯好過啦~
i-cable蝕都要搶,so贏唔到

英超同例~~
Peter仔 07:10 PM 07-20-11
now獨家播歐國盃

我之前就係這個Plan,現在續左約要$128 + 18個月
我想睇高清 Moto GP 及 F1,不知可否改Plan?
Coquelicot 09:45 PM 07-20-11
作者: Peter仔:
我之前就係這個Plan,現在續左約要$128 + 18個月
我想睇高清 Moto GP 及 F1,不知可否改Plan?
今日都打去問過, $128 + 18個月豁免3個月
但CS果邊都話未知ESPN HD係點, 但下個月月費就調整返$178
而家續約可能唔包ESPN HD, 而家續唔續就要諗諗
我而家份約11月先到期, 會等等先
Coquelicot 06:38 PM 07-24-11

672ESPN HD 將於2011年8月16日免費啟播,客戶如已訂購給星級​/超強體育組合的,並已經使用高清服務(此頻道需配合高​清解碼器),就可以免費收看。

------------------------------------------------------------------

From 足球媒介
講開ESPN HD喺度post埋
唔駛額外收錢
DevilElvis 11:34 PM 07-24-11
From 足球媒介
講開ESPN HD喺度post埋
唔駛額外收錢
無o左英超,果然進取o左.....(話實係唔駛乜錢的,ESPN半賣半送...)
1 2

返回主題版面