Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
國家隊討論區>去吧!法蘭西兵團!!!(法國作客零比一負蘇格蘭)
1q1q1q 01:23 PM 06-08-06
個腳都幾普通, 唔係特別狼....
不過, cc 兩腳都斷過, 應該好難有番以前既水準
啤梨王子 01:27 PM 06-08-06
CC真係黑仔....
RS 200 01:35 PM 06-08-06
係斷同一隻定係另一隻呀??
如果同一隻就........
祖羅.祖班納 01:45 PM 06-08-06
應該係同一隻.....又斷過....唉,季尾打番起又咁真慘
魚伕 01:50 PM 06-08-06
上次左 , 今次右
RS 200 01:50 PM 06-08-06
作者: 祖羅.祖班納:
應該係同一隻.....又斷過....唉,季尾打番起又咁真慘
同一隻......好返仲踢唔踢得波架......好似好化學咁......
祖羅.祖班納 02:00 PM 06-08-06
作者: 魚伕:
上次左 , 今次右
oh,搞錯左
http://www.thesun.co.uk/article/0,,2...260450,00.html
仲恐怖過上次
RS 200 02:28 PM 06-08-06
作者: 魚伕:
上次左 , 今次右
哦......其實佢雙腳係唔係有問題呀.....好似d咩骨質疏鬆咁.......咁易斷o既.....
暴走蟹 02:42 PM 06-08-06
作者: RS 200:
哦......其實佢雙腳係唔係有問題呀.....好似d咩骨質疏鬆咁.......咁易斷o既.....

姿勢唔好
自我保護意識不足

一個人唔小心向前跌倒
都會下意識用雙手撐住,等無跌得咁傷

但CC唔會..大字型咁訓地
海豚 02:46 PM 06-08-06
cc...真係好可憐

上次同今次都好嚴重...隻腳咁斷法...
2次都睇到我有d心寒
HeHa 03:17 PM 06-08-06
作者: 月舞:
我唔係話佢特登踢斷CC隻腳
係佢係踢斷左人地隻腳搞到人冇得踢世界杯+之後職業人涯都唔方好左既情況下
係唔係仲應該講d"唔關我事架","個個人踢波都會受傷架啦"
呢d咁既說話呢
我知呢d碰撞好正常,不過佢咁講真係幾冇風度
亞明Dreamer 03:23 PM 06-08-06
http://youtube.com/watch?v=TPiMOyraQ...0Vs%20China%20
上半場highlight..
亨利真係好fit..連續兩場有入球..又有助攻...
法國想去邊..真係睇你啦....
HeHa 03:34 PM 06-08-06
http://sports.tom.com/2006-06-08/095T/06478888.html
鄭智都有say sor
暗黑流星cal 03:43 PM 06-08-06
作者: 亞明Dreamer:
http://youtube.com/watch?v=TPiMOyraQ...0Vs%20China%20
上半場highlight..
亨利真係好fit..連續兩場有入球..又有助攻...
法國想去邊..真係睇你啦....
難射亨利國家隊好表現wor...

法國有望喇...
Bigwater 04:28 PM 06-08-06
好心,都就黎開波,仲打咩熱身.....麻鬼煩
魚伕 04:33 PM 06-08-06
作者: 暗黑流星cal:
難射亨利國家隊好表現wor...

法國有望喇...
佢比4年前成熟左好多....你睇佢係阿仙奴表現就知啦...
雲加迫佢成熟成長...佢全部都做到...係國家隊當然亦無難度啦....
柴崎幸 04:38 PM 06-08-06
作者: Bigwater:
好心,都就黎開波,仲打咩熱身.....麻鬼煩
對住中國都仲要強陣,好心拎黎練副選好過啦。
Coquelicot 04:57 PM 06-08-06
作者: 柴崎幸:
隊隊最後一場都full team架啦
最後一次比賽磨合既機會
受傷呢d野冇人預料到
上屆施丹臨尾對南韓整傷
雙星 07:26 PM 06-08-06
吾知會補選返邊個呢?依家安歷卡和古利都是熱門人選
暗黑流星cal 07:29 PM 06-08-06
作者: 柴崎幸:
輸左影響軍心....到時可能仲大獲...
SANG2003 08:06 PM 06-08-06
一於古利啦
暴走蟹 08:09 PM 06-08-06
高禾

最接近CC的球員
@羅彼仙奴 08:56 PM 06-08-06
作者: SANG2003:
一於古利啦
me too
Iro 10:00 PM 06-08-06
我也覺得古利比較合用
Coquelicot 10:02 PM 06-08-06