Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 05-15-06, 07:33 PM   #1
Orphen
Game Master
はわわっ(ノ><)ノ

註冊日期: Dec 2001
西班牙討論區~~恭喜球隊繼成為歐洲冠軍後, 登基成為世界冠軍!!

Squad:

Goalkeepers:
Iker Casillas (Real Madrid), Pepe Reina (Liverpool), Andres Palop (Sevilla)

Defenders:
Sergio Ramos (Real Madrid), Joan Capdevila (Villarreal), Raul Albiol (Valencia), Carles Puyol (Barcelona), Carlos Marchena (Valencia), Fernando Navarro (Real Mallorca), Alvaro Arbeloa (Liverpool), Juanito (Real Betis)

Midfielders:
Cesc Fabregas (Arsenal), Andres Iniesta (Barcelona), Xavi (Barcelona), David Silva (Valencia), Santi Cazorla (Villarreal), Xabi Alonso (Liverpool), Ruben de la Red (Getafe), Marcos Senna (Villarreal)

Forwards:
David Villa (Valencia), Daniel Guiza (Real Mallorca), Sergio Garcia (Real Zaragoza), Fernando Torres (Liverpool)

此篇文章於 07-01-08 10:43 AM 被 Orphen 編輯。
Orphen 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-06, 07:35 PM   #2
Orphen
Game Master
はわわっ(ノ><)ノ

維辛迪都唔選....
要恩尼斯達同法比加斯都唔要巴拉查
好波...

此篇文章於 05-15-06 07:39 PM 被 Orphen 編輯。
Orphen 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-06, 07:39 PM   #3
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
維辛迪近兩季傷多過踢, 唔揀我覺得OK
恩尼斯達同法比加斯今季踢得咁好, 揀佢地冇問題
前鋒全部都係唔擅長高空波

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-06, 07:39 PM   #4
祖羅.祖班納
God of Gamer
어떡해 어떡해

註冊日期: Apr 2003
左路得雷爺一個....中場中爆多人....

WHY ALWAYS ME?
祖羅.祖班納 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-06, 07:46 PM   #5
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
前鋒只係選3個人
又無個善頂頭鎚

選法比同恩尼斯達我諗係拎經驗
出場可能唔多
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-06, 08:09 PM   #6
Orphen
Game Master
はわわっ(ノ><)ノ

引用:
作者: Coquelicot
左中場唔通用雷耶斯?
維辛迪出得應該要選吧..
恩尼斯達同法比加斯唔係唔好
但係中場中已經有沙比亞朗素同沙維
作用太似了吧

舊 05-15-06, 08:13 PM   #7
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

引用:
作者: Orphen
左中場唔通用雷耶斯?
作用太似了吧
應該係雷耶斯或加西亞
佢中間又未免選得太多
中間應該係巴拉查/艾比達+沙維/艾朗素
一剛一柔組合, 不過改打4-5-1都唔出奇

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
舊 05-15-06, 08:16 PM   #8
Orphen
Game Master
はわわっ(ノ><)ノ

引用:
應該係雷耶斯或加西亞
佢中間又未免選得太多
中間應該係巴拉查/艾比達+沙維/艾朗素
一剛一柔組合, 不過改打4-5-1都唔出奇
中場中我都係咁諗
俾我就會out恩尼斯達同法比
入番巴拉查同維辛迪
打單箭頭我會揀韋拿
不過睇怕都無乜可能

舊 05-15-06, 08:18 PM   #9
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

引用:
中場中我都係咁諗
俾我就會out恩尼斯達同法比
入番巴拉查同維辛迪
咦, 原來out左巴拉查
法比加斯可以打前少少
恩尼斯達百塔位, 進攻防守或右中場都冇問題

舊 05-15-06, 08:32 PM   #10
雙星
GAF足球隊15號

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDx2star
XBox Live Gamertagx2star
有沙維即係法比加斯冇出場機會啦
到最後都有魯爾份
個人意見今屆西班牙都會打4-5-1多

雙星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-06, 08:36 PM   #11
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 雙星
有沙維即係法比加斯冇出場機會啦
到最後都有魯爾份
個人意見今屆西班牙都會打4-5-1多
有沙維係恩尼斯違先冇出場機會
我覺得打4-4-2多
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-06, 08:43 PM   #12
無賴男
復仇勇者

XBox Live Gamertagsteve ng714
引用:
擅長高空波: 點解唔選大魔ga???

舊 05-15-06, 08:58 PM   #13
Orphen
Game Master
はわわっ(ノ><)ノ

引用:
作者: 無賴男
擅長高空波: 點解唔選大魔ga???
摩連迪斯?
係利記都無貨賣
算吧啦..

舊 05-15-06, 09:04 PM   #14
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
應該打四四二多啦

新王子同教練係老相好

舊王子唔用又會比人插
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-06, 09:06 PM   #15
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

引用:
作者: 暴走蟹
應該打四四二多啦

新王子同教練係老相好

舊王子唔用又會比人插
好似Euro04咁就弊
三個前鋒中狀態最好係韋拿

舊 05-15-06, 10:02 PM   #16
available
Crazy Gamer
化可能の人

註冊日期: Jan 2005
Why not Baraja and Vicente

為 "錢" 途努力
available 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-06, 10:04 PM   #17
Rse9
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2004
得兩隻正宗翼?

DUNGEONS & TAKAFUMIS
鷹文は100人いる!ヽ(∀゚ )人(゚∀゚)人( ゚∀)ノ
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-06, 12:15 AM   #18
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
中間太多人選
唔講恩尼斯達同法比
淨係中間已經可以排xabi,Albelda,Xavi

前鋒識頂波得加西亞...

舊 05-16-06, 12:37 AM   #19
Lycnnee
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
古迪始終都係冇份

列基美正式宣布退出國家隊..
Lycnnee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-06, 01:01 AM   #20
雙星
GAF足球隊15號

引用:
作者: 月舞
得兩隻正宗翼?
祖亞昆同雷耶斯,果陣時重諗住左邊有排諗點知吾選維辛迪

舊 05-16-06, 01:09 AM   #21
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
引用:
左中場唔通用雷耶斯?
作用太似了吧
到時應該場場開細 成班中場中互傳
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-06, 01:26 AM   #22
雙星
GAF足球隊15號

引用:
作者: SANG2003
到時應該場場開細 成班中場中互傳
西班牙波打攻多過守,後面又係靠卡斯拿斯不過今次d後防好好多
起馬有佩奧爾同馬真拿係到

舊 05-16-06, 01:28 AM   #23
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: Lycnnee
古迪始終都係冇份
都預左...
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-06, 09:09 AM   #24
chandler
上海之夜的第七章

註冊日期: Feb 2002
中場好強...打winning o個時...

I am not concerned about planning for the future.
I will let future take care of itself.
chandler 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-06, 11:24 AM   #25
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
作者: Lycnnee
古迪始終都係冇份
國家隊都唔鐘意用佢

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 12:35 AM

手機版 | APP版