Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8  ... 最後
電視遊戲討論版>Tekken 7 | 發售中
wing 10:50 AM 06-20-16
作者: gingq7:
有d興趣PC版, 貪開game方便 (反正PC長開), 又可以一邊等一邊上網
問題係唔知PC會唔會好少人玩和support會唔會同console一樣
仲未講會唔會好似sf5咁有跨平台對戰.

但好似sf5咁, 太多cheater(所有損害全部扣白血, 一個中拳扣三份一條, 自動解撻, etc... 一鍵combo呢D就預左佢實有, 等等), 通常都會filter左唔連pc.
Time 03:47 PM 06-20-16
作者: gingq7:
有d興趣PC版, 貪開game方便 (反正PC長開), 又可以一邊等一邊上網
問題係唔知PC會唔會好少人玩和support會唔會同console一樣
應該都係會分開SERVER的,尤其有X BOX版公佈在先,不過PC版應該都會引到唔少人作為中介SERVER同第二邊主機既人交流,而且鉄拳界以日韓玩家為主,佢地都係會打PS4版多,香港既話就應該兩邊既人都有D,當然我地主要都係機鋪打開先...
ComeLOLoh 11:18 AM 06-27-16

wing 11:28 AM 06-27-16
jw呢隻豪鬼冇野睇. 你睇Poongko呢隻, 完全係另一個層次

我有d懷疑呢隻係加左招的正式版, 好似SF4果招天魔空刃腳->投技, 在以前的t7片未見過.
wing 11:30 AM 06-27-16
作者: Time:
應該都係會分開SERVER的,尤其有X BOX版公佈在先,不過PC版應該都會引到唔少人作為中介SERVER同第二邊主機既人交流,而且鉄拳界以日韓玩家為主,佢地都係會打PS4版多,香港既話就應該兩邊既人都有D,當然我地主要都係機鋪打開先...
早排M$講左願意同PSN玩聯機對戰, 所以M$+PSN+PC全部跨平台都唔係冇可能.
歌絲˙暮斯 05:18 PM 06-27-16
SF 高手過晒去 TK.
由手機版發出
wing 05:34 PM 06-27-16
作者: 歌絲˙暮斯:
SF 高手過晒去 TK.
由手機版發出
SF唔爭氣, 今集TK又有豪鬼.....

咁又未過哂.
安安 06:00 PM 11-25-16
https://gnn.gamer.com.tw/3/140413.html
鐵拳首度中文化! PS4/Xbox One/STEAM《鐵拳 7》繁體中文版2017年春季發售
安安 06:54 PM 12-10-16
https://www.youtube.com/watch?v=VBsC89kpM8g Kuma & Panda Reveal Trailer
作者: :

wing 10:04 AM 12-12-16
之前又話唔會打動物......
歌絲˙暮斯 06:22 PM 12-12-16
一早知有,不過意外兩隻熊有幾多分別下,唔再係 clone
由手機版發出
wing 11:05 PM 12-12-16
咦? 咁知唔知有冇巴西人?
歌絲˙暮斯 11:07 PM 12-13-16
應該無巴西,因為已經有 chloe
由手機版發出
安安 10:13 PM 01-23-17
https://www.youtube.com/watch?v=V1eN1CPit2M Rage and Sorrow Trailer

wing 10:21 PM 01-23-17
預訂可提早獲得Eliza

仲要等半年, 離哂譜
安安 10:33 PM 01-23-17
https://blog.eu.playstation.com/2017...c-new-trailer/

強化人間ですの~★ 10:57 PM 01-23-17

日版6月1號
風間鈴木仁 11:31 PM 01-23-17
必定支持,期待大作

今年笨大功勢好勁呀

2月有機戰V , 4月有 惡女 ,6月有 T7 , 之後 AC7 , GB V
wing 09:34 AM 01-24-17
作者: 風間鈴木仁:
必定支持,期待大作

今年笨大功勢好勁呀

2月有機戰V , 4月有 惡女 ,6月有 T7 , 之後 AC7 , GB V
等佢幾年, 點會唔買...但頂佢個肺, 吹咁耐early 2017/2017 春,依家話仲要等半年
KA版柯柏文 09:39 AM 01-24-17
作者: wing:
等佢幾年, 點會唔買...但頂佢個肺, 吹咁耐early 2017/2017 春,依家話仲要等半年
玩完SFV,我唔會再介意任何遊戲等耐D
wing 10:03 AM 01-24-17
作者: KA版柯柏文:
玩完SFV,我唔會再介意任何遊戲等耐D
之前台北game show, 果個展示版基本上已經齊哂人....

仲有個season pass... 我唔介意佢又賣衫又賣場地...., 但又賣人又賣game mode? 唔 __ 係掛?
歌絲˙暮斯 10:07 AM 01-24-17
期望 PC MOD
Time 04:42 PM 01-24-17
作者: wing:
佢都係想維護返街機市場方面,始終就算家用出左都會同步Keep住update落去,但LEE同MIGUEL有可能早過街機有得練下先
wing 04:52 PM 01-24-17
作者: Time:
佢都係想維護返街機市場方面,始終就算家用出左都會同步Keep住update落去,但LEE同MIGUEL有可能早過街機有得練下先
原田接受澳洲ign訪問果時話延遲係因為要做好D原定的內容.

睇完SF5個下場, 唔夠膽整隻半成品.

但係賣人賣mode的DLC......
neo2046 06:47 PM 01-24-17
繁體中文版《鐵拳 7》6 月 1 日發售預定 三島家愛恨交織的因果循環畫下句點
https://gnn.gamer.com.tw/2/142932.html
1 2 3 4 5 6 7 8  ... 最後

返回主題版面