Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-20-18, 09:49 AM   #126
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
中文翻譯這次大改革日文一起

舊 11-20-18, 10:01 AM   #127
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 真!DC 查看文章
新參list我覺得ok架
我覺得好過DD果邊
(超憎鐵血,革命機無感)
不過d湊數兼用舊作就咪加咁多啦
見到勇者特急真係_一聲
少d參戰作品集中新參故事仲好+1
由手機版發出
以笨大今時今日作風今次起碼比x好了,鎗x劍,勇者王,g高達都算半新,有些舊作也明顯有改畫面(大慨不多就是), 沒了日月兄弟已大感激(雖然喜歡萬丈), 倒是如果沒有g7 就更完美了

不過始終不滿沒有騎士與魔法,明明很合今次的故事和參戰作品

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345

此篇文章於 11-20-18 10:05 AM 被 鐵之侍 編輯。
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-18, 10:11 AM   #128
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
作者: HONDA 查看文章
X真係爆唔到+1

宇宙海盜夏羅古呢

無敵勇者都執過
今次主線係GUN BUSTER???

宇宙海盜夏羅如何
主線PV有
外宇宙開發(失敗)+荒廢地球
cowboy+G高達+槍劍+樂園追放都係呢類,今次有揀過,無好似X咁標榜奇幻然後奇幻要素得飛雲

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-18, 10:20 AM   #129
skyED
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: Kain 查看文章
畫面已經唔係好得,好憎呢種質感
同意, 完全冇逼力

舊 11-20-18, 10:23 AM   #130
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: skyED 查看文章
同意, 完全冇逼力
由高達無左眼仔開始就已經係咁

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-18, 10:28 AM   #131
skyED

睇PV個陣見佢不斷資源重用, 已經想瞓著, 見到勇者王個下醒左一醒, 再見到G高達有返D希望, 可惜最後都見唔到宇宙騎士...

考慮二手

舊 11-20-18, 10:30 AM   #132
skyED

希望今集勇者王和G高達係故事核心之二

BTW, 勇者特急 - 我連佢把聲都唔想聽到

舊 11-20-18, 10:33 AM   #133
HM

註冊日期: May 2007
先唔講資源再用果批
今次參戰作明顯有下一番功夫揀過
要彈既都係唔知出黎做乜既G7同連續三次出場既勇者特急
無seed無00無獨角獸無macross無天使龍無鐵孤無國家隊要還神啦
唔明有咩好鬧

不過要鬧
都係鬧無OG囉
泰勇氣係twitter叫左幾耐黑天使呀
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-18, 10:43 AM   #134
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
G巾睇個款都係原作終了後 又點會做到主線...

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-18, 10:44 AM   #135
HM

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
G巾睇個款都係原作終了後 又點會做到主線...
我覺得有魔鬼高達打喎
舊 11-20-18, 10:51 AM   #136
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
過往幾集經驗
原作終了之後都可以挖番敵角出尼再鞭屍
上次都比pv鐵面具厄左
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-18, 10:52 AM   #137
HM

引用:
作者: 真!DC 查看文章
過往幾集經驗
原作終了之後都可以挖番敵角出尼再鞭屍
由手機版發出
有DG細胞就有野寫
舊 11-20-18, 10:56 AM   #138
鐵之侍

拜托就算故事完了也請像r可以有東方師父出場,真是很久沒有在機戰見到他

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-18, 11:06 AM   #139
書仔
Game Master
路人一名

最好好像以前某集機戰咁,可以用人仔狀態出擊的

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-18, 11:13 AM   #140
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: HM 查看文章
我覺得有魔鬼高達打喎
DG呢D 無限復活 萌大奶啦

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-18, 11:18 AM   #141
1pi
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2013
引用:
作者: HM 查看文章
先唔講資源再用果批
今次參戰作明顯有下一番功夫揀過
要彈既都係唔知出黎做乜既G7同連續三次出場既勇者特急
無seed無00無獨角獸無macross無天使龍無鐵孤無國家隊要還神啦
唔明有咩好鬧
我唔認同
你基本上完全反對晒,稍為新啲嘅作品
1pi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-18, 11:19 AM   #142
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
有杜門, 有勇者王..又有龍馬...呢次一定買...
呢次陣容正常好多....特別係超級系...
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-18, 11:37 AM   #143
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
今次到底仲有無得用鐵也
原作:
連大絕都唔批準用
OP前被捉
全程被綁
最後被救之後只用過一次合體技

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-18, 11:42 AM   #144
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
要賣MB實有鐵也
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-18, 11:49 AM   #145
1pi

引用:
作者: charcsc2000 查看文章
有杜門, 有勇者王..又有龍馬...呢次一定買...
呢次陣容正常好多....特別係超級系...
你上集冇買?
有飛雲有魯魯修有機甲巴打有天元突破......正過T好多
舊 11-20-18, 12:01 PM   #146
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
必殺!
陽光手指!

光明頂講左膠
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-18, 12:04 PM   #147
1pi

引用:
作者: 女裝少年 查看文章
必殺!
陽光手指!
GB中文版
正樹同陽光手指,都充滿童年回憶
舊 11-20-18, 12:05 PM   #148
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
成日keep住咁多套高達唔知做乜
由手機版發出
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-18, 12:08 PM   #149
1pi

引用:
作者: Kain 查看文章
成日keep住咁多套高達唔知做乜
由手機版發出
目標群眾應該就係昭和年代的消費者掛
舊 11-20-18, 12:12 PM   #150
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: 1pi 查看文章
目標群眾應該就係昭和年代的消費者掛
講緊玩到厭
昭和年代(即係我)玩得仲多就更加厭
要玩高達洗咩係機戰玩
最唔應該有既就係高達
Specific d講講緊UC舊作

此篇文章於 11-20-18 12:19 PM 被 Kain 編輯。
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Dragon Ball Xenoverse 2 | PS4, XB1, NS | PS4 DBX2 DX版 11月22日發售 steve 電視遊戲討論版 198 03-11-22 06:04 PM
[多機種] 魔界戰記Refine | PS4, NS neo2046 電視遊戲討論版 1 04-19-18 10:20 PM
[多機種] スーパーロボット大戦 X | PS4,PSV | 發售中 chow263 電視遊戲討論版 521 04-19-18 12:04 AM
[多機種] Birthdays the Beginning︱PS4/NS/PC 安安 電視遊戲討論版 9 01-09-18 07:32 PM
[多機種] L.A. Noire︱NS/PS4/XB1 安安 電視遊戲討論版 33 11-13-17 10:37 PM

現在的時間是 11:23 PM

手機版 | APP版