Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-30-18, 06:45 PM   #13676
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
毛說
http://dengekionline.com/elem/000/001/825/1825850/

今次純muv系列???Ω都冇?
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-18, 12:29 AM   #13677
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
第1次純限參強敵
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-18, 02:49 AM   #13678
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002

因咩事同一張咭突然唔比限突?之前已經突左兩級

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-18, 03:18 AM   #13679
Crazy Gamer

嗰款大器版嚟

70lv開技送嗰隻係大器版,可以用小器去突
而之前有人投訴食錯咗送隻大器,因為開技送嘅唔會再有第2隻,所以以後所有送嘅大器都係連食都唔比食

亦因為咁先會出現完全相同嘅兩隻macross detla獎品大器都唔可以用嚟突

此篇文章於 11-01-18 03:29 AM 被 LordofNightmare 編輯。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-18, 06:39 AM   #13680
王蛇
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
5部技能都算強
一堆行動UP+兩部有一氣呵成 凄乃皇(基本+技1500) 還可以用得過

可惜系統關係,基本都唔會有人一口氣升3部 以上

舊 11-01-18, 08:14 AM   #13681
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
我直接pass呢輪...因為真係唔識佢地 而且之前兩個月用突左太多......

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-18, 09:04 AM   #13682
柚原このみ

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
嗰款大器版嚟

70lv開技送嗰隻係大器版,可以用小器去突
而之前有人投訴食錯咗送隻大器,因為開技送嘅唔會再有第2隻,所以以後所有送嘅大器都係連食都唔比食

亦因為咁先會出現完全相同嘅兩隻macross detla獎品大器都唔可以用嚟突
領野,突同改造無得過返去大器
新玩,見公告有muvluv參戰至玩

舊 11-01-18, 09:52 AM   #13683
tsddr
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
一輪無償+一輪有償,冥夜*1、美琴*1、壬姫*4
千鶴跟慧換黎,好彩有得換,總算齊一SET

報酬隻凄乃皇好似幾勁,隻大器版唔知突唔突得過?

アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ
ID: 475220148

Fate/Grand Order ID: 973296528

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜 ID: 230398912

ドラゴンボールZ ドッカンバトル ID: 1126067984
tsddr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-18, 10:16 AM   #13684
Crazy Gamer

引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
領野,突同改造無得過返去大器
新玩,見公告有muvluv參戰至玩
開技時會有粒突移植,一齊服用可以保留到之前個突破度
舊 11-05-18, 04:32 AM   #13685
J+1
望過黎呀!!!!!!

睇完等通行証好過....

由手機版發出
舊 11-05-18, 01:26 PM   #13686
J+1
望過黎呀!!!!!!

機會嚟啦

由手機版發出
舊 11-05-18, 02:24 PM   #13687
J+1
望過黎呀!!!!!!

緊急main, 新data出大包???
由手機版發出
舊 11-06-18, 03:22 AM   #13688
Crazy Gamer

引用:
作者: J+1 查看文章
睇完等通行証好過....
由手機版發出

換咗邊隻?唔係千鶴嘅話可以唔駛玩呢版
舊 11-06-18, 09:20 AM   #13689
J+1
望過黎呀!!!!!!

19號生放送

https://twitter.com/srw_game/status/...613198848?s=19
由手機版發出
舊 11-06-18, 10:23 AM   #13690
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
換咗邊隻?唔係千鶴嘅話可以唔駛玩呢版
有少少後悔換左白鎗,不過白鎗個減迴避又係有用...
由手機版發出
舊 11-06-18, 10:58 AM   #13691
J+1
望過黎呀!!!!!!

海外沒人拳,不過照RT

https://twitter.com/srw_xomg/status/...330007041?s=19
由手機版發出
舊 11-06-18, 01:47 PM   #13692
柚原このみ

引用:
開技時會有粒突移植,一齊服用可以保留到之前個突破度
開邊種技,淒乃皇已突四,而家隻大器企左係度

舊 11-06-18, 03:15 PM   #13693
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
開邊種技,淒乃皇已突四,而家隻大器企左係度
你講活動送嗰部☆機???只有用3萬飛換隻大器◇版,而且冇得用☆機食..
由手機版發出
舊 11-06-18, 03:56 PM   #13694
柚原このみ

引用:
作者: J+1 查看文章
你講活動送嗰部☆機???只有用3萬飛換隻大器◇版,而且冇得用☆機食..
由手機版發出
咁搵笨!?
3萬飛果架換左,即係無得突?
平民果部已突滿咪即係完左?a

SSR FULL改同突四埋係唔係無野搞架喇?

舊 11-06-18, 04:01 PM   #13695
J+1
望過黎呀!!!!!!

☆叫將就用住先,部◇版正常都唔太會比限突佢食....

突4而家唔算係咩,而家多左個pilot綁定,呢度先係部機強化嘅起點一部練到極限隨時要半年時間儲材料....
由手機版發出

此篇文章於 11-06-18 04:03 PM 被 J+1 編輯。
舊 11-06-18, 04:06 PM   #13696
柚原このみ

突滿Full改武御雷,揀升攻擊力
而家冥夜升緊PA,暫得必殺LV10都用錢加料用到窮

投資錯誤,兩款淒乃皇都丟左唔少野升

舊 11-06-18, 04:39 PM   #13697
J+1
望過黎呀!!!!!!

唔好話你,我一開始冇專注練爆一部機,而家想練隻天威,結果至少仲要儲多一個月料來突....

如果我係你會先儲定d料先,等有上位機體出現先再練滿...
由手機版發出
舊 11-07-18, 08:26 AM   #13698
王蛇

依家最珍貴就RANK UP石(19粒升完一部),藍石
其他已經有方法易D攞
只要唔好升3人以上的組合被官方陰就得

另活動MUV劇情睇班超級系弱化留手真係好笑,尤其是ZERO版鐵甲...

舊 11-07-18, 03:10 PM   #13699
J+1
望過黎呀!!!!!!

竟然唔落進擊.....

由手機版發出
舊 11-09-18, 12:27 AM   #13700
王蛇

一次兩部新Ω邊有料升.....

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 02:14 PM

手機版 | APP版