Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-07-15, 12:34 PM   #876
MoegenNagi
Game Master
二代社畜化

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDNidaime2ND
XBox Live GamertagMoegenNagi
今朝一起身已經比朋友先中藍賽巴 再散抽中間尺KO左
好SAD

MoegenNagi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-15, 01:03 PM   #877
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
話說有無勇者挑戰過上級知道咩環境?

舊 08-07-15, 01:37 PM   #878
嘖HEIHEI
Game Master
目標:08 TMAX

註冊日期: Apr 2004
3DS Friend Code3840 6388 1601
PSN  IDKamio-A KAMIO-H
個抽卡係唔係都仲係咁糞,禮裝多過servant?

Chain Chronicle : 187,209,430
Diablo3 : KamioA#3363
嘖HEIHEI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-15, 01:38 PM   #879
ouki
God of Gamer
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: 尼路 查看文章
話說有無勇者挑戰過上級知道咩環境?
睇巴哈好似話對面30-40LV
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-15, 01:52 PM   #880
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 嘖HEIHEI 查看文章
個抽卡係唔係都仲係咁糞,禮裝多過servant?
禮裝仲多過人就是肯定的, 但因為維修後每個account都送十抽, 而很多人都手上10個8個account, 變相中倒五星人既機會大左好多, 就咁睇呢版同巴哈都覺得怨氣少左好多
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-15, 01:56 PM   #881
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
綠茶堅勁
隔離既幸運E都係死左佢算啦

一隻三星角大絕加埋扣接近9000真係唔講得笑

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-15, 01:58 PM   #882
MoegenNagi
Game Master
二代社畜化

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDNidaime2ND
XBox Live GamertagMoegenNagi
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
綠茶堅勁
隔離既幸運E都係死左佢算啦

一隻三星角大絕加埋扣接近9000真係唔講得笑
有冇咁Q多

MoegenNagi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-15, 02:12 PM   #883
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: MoegenNagi 查看文章
有冇咁Q多
打單體有呢個數唔出奇.....
20級狂戰打全體有buff 都位位一萬以上.....
rfdingo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-15, 02:14 PM   #884
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
カラーコードのみならず改行タグもシナリオ内で有効。

supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-15, 02:25 PM   #885
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: supermanlady 查看文章
カラーコードのみならず改行タグもシナリオ内で有効。
其實我尋晚都改左試下
自己睇到變左
但唔知其他師兄睇我會唔會有分別~

舊 08-07-15, 02:29 PM   #886
rfdingo
Crazy Gamer

引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
其實我尋晚都改左試下
自己睇到變左
但唔知其他師兄睇我會唔會有分別~

有見到,仲想緊你tk左邊個隊友
舊 08-07-15, 02:30 PM   #887
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: rfdingo 查看文章
打單體有呢個數唔出奇.....
20級狂戰打全體有buff 都位位一萬以上.....
狂戰個問題係 得一張Art卡
變到佢行寶具好難儲

海格力斯又係勁野黎
可惜玩緊呢個account無

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 08-07-15, 02:31 PM   #888
rfdingo
Crazy Gamer

Color code

http://html-color-codes.info/
舊 08-07-15, 02:33 PM   #889
rfdingo
Crazy Gamer

引用:
變到佢行寶具好難儲

海格力斯又係勁野黎

所以我絆左80%NP開場

其實大家想借J得多 定 玉藻前多
舊 08-07-15, 02:35 PM   #890
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
變到佢行寶具好難儲

海格力斯又係勁野黎
串公好多ART....但得1 BST 卡=.=
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-15, 02:36 PM   #891
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: MoegenNagi 查看文章
有冇咁Q多
我試過加他攻擊力用寶具打一個萬多hp的saber卒仔,一擊一萬八千多即殺

加上攻擊後會中毒,本人有降低敵人攻擊力的魔法,cost值不多真的值得一用(不過弓兵我還是想用a哥或阿周那)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345

此篇文章於 08-07-15 02:40 PM 被 鐵之侍 編輯。
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-15, 02:45 PM   #892
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: rfdingo 查看文章
有見到,仲想緊你tk左邊個隊友
我改紅色個刻自己都係諗緊呢樣野www

好似以前online game殺人就變左紅名咁wwwww

不過溫馨提醒一下
加埋color code 個名一般最多擺四個字~

舊 08-07-15, 03:04 PM   #893
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
http://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bs...type=&keyword=

呢關幾好洗
前題要打海叔
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-15, 03:08 PM   #894
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
引用:
變到佢行寶具好難儲

海格力斯又係勁野黎
np什麼的
你不是還有寶石翁嗎

舊 08-07-15, 03:14 PM   #895
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: ~Alex~ 查看文章
np什麼的
你不是還有寶石翁嗎
得凜姐

ペルソナ5

隨時更新
舊 08-07-15, 03:15 PM   #896
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 小嘉 查看文章
基本上咁既報酬既話 投石/用晒三個令咒佢都抵

其實有阿槍同寶石翁既就可以入去篤心臟 篤唔死就kill apps重來直到即死到為止

ペルソナ5

隨時更新
舊 08-07-15, 03:17 PM   #897
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

引用:
得凜姐
你果幾十個十連acc有E槍記得留一留
我唔知點解fd抽同石抽都抽唔到角色
200fd pt一粒2星肥是要逼死誰

舊 08-07-15, 03:19 PM   #898
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
引用:
基本上咁既報酬既話 投石/用晒三個令咒佢都抵

其實有阿槍同寶石翁既就可以入去篤心臟 篤唔死就kill apps重來直到即死到為止
寶石翁要入場100%, 即係要抽多3張合??

舊 08-07-15, 03:26 PM   #899
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

即屎我覺得用哈桑都唔差

舊 08-07-15, 03:49 PM   #900
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: ~Alex~ 查看文章

即屎我覺得用哈桑都唔差
放心,他可是殺龍勇者哈桑,還有掏心即死真哈桑的名號
我想要他但未收到

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 07:39 PM

手機版 | APP版