Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
02專區>今年7月14日
佳佳里 02:09 PM 08-28-07
我o個日出夜街touch wood 無野見到,
但係唔知點解成日都好多煙, 周圍都好似有霧咁,
記得上年都係咁上下,唔知係咪呢日個天都special o黎搞下氣氛
仲有係想聽番7月14日o個日o既恐怖熱線就聽唔到lor
nelson888 03:14 PM 08-28-07
係街度多左d人慶祝孟蘭節囉!
風音 05:35 PM 08-28-07
作者: nelson888:
係街度多左d人慶祝孟蘭節囉!
孟蘭節唔係用黎慶祝下話.......|||||||
垣野 08:33 PM 08-28-07
作者: 佳佳里:
我o個日出夜街touch wood 無野見到,
但係唔知點解成日都好多煙, 周圍都好似有霧咁,
記得上年都係咁上下,唔知係咪呢日個天都special o黎搞下氣氛
仲有係想聽番7月14日o個日o既恐怖熱線就聽唔到lor

恐怖熱線重播我都聽唔到,but果日恐怖熱線無乜恐怖野聽.7月14日果日有人食豆腐花鯪魚球鯁死 .
cloud 08:39 PM 08-28-07
而家聽得番~~~
龍之子 08:42 PM 08-28-07
呢幾日聽唔到
聽聽下就停下
好難捉摸
昏迷童子Sleepy 10:18 PM 08-28-07
今年都唔知攪乜
呢兩日鬼咁多人半夜12點先黎燒衣......
想招魂乎......
Ringo 12:15 AM 08-29-07
今年都係無意外驚喜發生
cloud 01:02 AM 08-29-07
作者: Ringo:
今年都係無意外驚喜發生
小弟有生之年都叫遇過3次
sugihara 01:08 AM 08-29-07
捉小強算唔算驚喜

....ps.係盂蘭節丫
基路亞 01:46 AM 08-29-07
入左camp~ 半夜三更係烏溪沙周圍走都無咩事~
nelson888 03:04 AM 08-29-07
作者: cloud:
3次?願聞其詳
Ringo 12:53 PM 08-29-07
作者: nelson888:
3次?願聞其詳
我都好想知。。。
-N3DS- 03:55 PM 08-29-07
遇過3次??3次咩??
Ringo 04:39 PM 08-29-07
作者: NDS:
遇過3次??3次咩??
燒衣
cloud 06:12 PM 08-29-07
第1次:細過果陣5,6歲到,我就成日推我細佬的學行車黎玩,推到入老豆間房,見到一個女人(著白衫)企左係個櫃前面,點樣唔記得,果陣細個乜都唔識就唔驚,之後就無見過lu.

第2次:發生係4-5 年前,我不嬲訓開隔床的,咁可以由隻窗門反射望番出去廳,之後我望到一個戴住黑超的男人企係廳度(佢企左有10秒)......then我望番去廳,又冇左.....之後望番隻窗.....已經唔見左lu~跟住落床出廳,乜都冇,果時我老豆仲食梗飯~

第3次.發生係4-5 年,就係我比鬼壓,果時我發燒出左院無耐,之後有晚訓覺發左個夢,個夢的我仍係張床上面,見到有個女人(其實好似仲有個)係床右面對住我話:''身體虛弱既人就會起唔到身'',d 聲音好雜咁....
跟住我就即刻由個夢醒訓,發現自己郁悟到.......仲有D 野係D 手度''轟''動.......
好彩最後郁得番......之後都冇見過.......
佢講呢句係因為我剛出左院,身體仲虛弱掛
個女人個樣好模糊,佢隻眼好似開唔曬咁....

記得我媽以前講過,屋企以前好似有4 個仙人定靈体,果陣好似話老豆訓覺張床訓訓下係夢到係到轉,仲聽到出面走廊有細路玩既聲,之後好似搵d 師父check,好似話果4 個仙人走唔到出去,因為門口d 磚係黑色,之後換返d 白磚後就冇事.....我覺得我第1次細過見到果個可能係其中1個.

想打去997 share 下,雖然唔算恐怖
\ot_to/ 09:51 PM 08-29-07
已撞到野lu
cloud 10:09 PM 08-29-07
作者: \ot_to/:
已撞到野lu
SHARE
Ringo 12:44 AM 08-30-07
第3次.發生係4-5 年,就係我比鬼壓,果時我發燒出左院無耐,之後有晚訓覺發左個夢,個夢的我仍係張床上面,見到有個女人(其實好似仲有個)係床右面對住我話:''身體虛弱既人就會起唔到身'',d 聲音好雜咁....
跟住我就即刻由個夢醒訓,發現自己郁悟到.......仲有D 野係D 手度''轟''動.......
好彩最後郁得番......之後都冇見過.......
佢講呢句係因為我剛出左院,身體仲虛弱掛
個女人個樣好模糊,佢隻眼好似開唔曬咁....
比鬼壓我都好似試過一次...
好似係前年,有晚訓訓下醒左,之後郁唔到,想叫阿媽求救,但又出唔到聲...
不過到而+都覺得係d药既副作用...(因為當年大病要長期服药...)
cloud 12:52 AM 08-30-07
作者: Ringo:
比鬼壓我都好似試過一次...
好似係前年,有晚訓訓下醒左,之後郁唔到,想叫阿媽求救,但又出唔到聲...
不過到而+都覺得係d药既副作用...(因為當年大病要長期服药...)
有冇見到野
科學學名叫睡眠癱喚症.....個腦未醒...
Ringo 01:11 AM 08-30-07
有冇見到野
科學學名叫睡眠癱喚症.....個腦未醒...
無見到呀
只係郁唔到...一直到第二朝先無事
原來叫睡眠癱喚症
\ot_to/ 10:34 AM 08-30-07
SHARE
其實我有2單野, 1單係我, 1單係我朋友公司發生

1) 我o係公司係背住pantray坐, 之前1個人星期日返工時經常覺得後面有人。 早幾日我入pantray洗手, 感覺到佢穿過我, 係佢穿過我期間, 我睇o既野全部都白濛濛一片。本人由細到大都經常遇到, 所以我當冇事發生

2) 我朋友個同事話見到有個女人坐左係佢地舖頭pantray裡面, 但問過晒所有人, 係冇人去過去, 之後佢地再開門, 但唔見有人係度

返回主題版面