Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 09-28-12, 02:17 AM   #401
VICT
Ultimate Gamer
什麼超有趣的?

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDvictorleung213
引用:
作者: 泰利 查看文章
Bandai好野,今日更新完後完全唔識打,連邦5連敗。
其實而家連幫自護我覺得係5050
什至格魯古古我覺得仲勁D

舊 09-28-12, 10:12 AM   #402
泰利
Moderator
GAF 足球隊3號

註冊日期: Feb 2002
3DS Friend Code2680 9513 3230
PSN  IDterry1803
5連敗後出到格努古古,同高達一樣,連輸幾鋪勁就有。
泰利 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-12, 10:15 AM   #403
Kain
God of Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
用得太多炮機換番汎用,火箭炮完全打唔中,又瞄好耐先出手
宜家開始都係關左自動瞄準算數,不過用豆槍會唔會都自動降低集彈率?
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-12, 10:29 AM   #404
泰利
Moderator
GAF 足球隊3號

引用:
作者: Kain 查看文章
用得太多炮機換番汎用,火箭炮完全打唔中,又瞄好耐先出手
宜家開始都係關左自動瞄準算數,不過用豆槍會唔會都自動降低集彈率?
用火箭炮,閂左自動瞄準好好多。
舊 09-28-12, 03:04 PM   #405
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
等10月4~

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-12, 11:04 PM   #406
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
收唔到BD1個CODE--係咪DL版要等下-.-

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-12, 12:03 AM   #407
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: GN00508771 查看文章
收唔到BD1個CODE--係咪DL版要等下-.-
收唔到email?
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-12, 12:08 AM   #408
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
作者: siuterry 查看文章
10月先得LV2
幾時先可以放去實戰用
最好呢隻以後都只係買果隻game 先有得用,
變做買game 人仕專用機
留意個特典係用"先行入手"嘅字眼。
舊 09-29-12, 01:02 AM   #409
siuterry
Insane Gamer

引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
留意個特典係用"先行入手"嘅字眼。
咁我希望佢好PS3 GVG隻 Hi-v 咁直至到無咩人玩隻game
先開放比人用

舊 09-29-12, 08:12 AM   #410
scania
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: 泰利 查看文章
用火箭炮,閂左自動瞄準好好多。
火箭炮係企定射個支定行住射個支?
scania 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-12, 02:16 PM   #411
泰利
Moderator
GAF 足球隊3號

引用:
作者: scania 查看文章
火箭炮係企定射個支定行住射個支?
行住射個支.
舊 09-29-12, 07:40 PM   #412
泰利
Moderator
GAF 足球隊3號

今期 ファミ通 送 階級expブースター

舊 09-29-12, 09:25 PM   #413
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
上帝能否賜我一場唔會輸到3~4千分先識得堆埋一齊既partner?

舊 09-29-12, 10:09 PM   #414
Kain

引用:
作者: chow263 查看文章
上帝能否賜我一場唔會輸到3~4千分先識得堆埋一齊既partner?
我反而覺得班友太痴身
應上唔上,又阻住其他人開槍
舊 09-29-12, 10:11 PM   #415
高級嘍囉
Crazy Gamer

今日打山岳5vs5,3部高達遇著2部舊渣,擊破數字高,但殺機分數同殺人分數差唔多,結果當然係輸。

此篇文章於 09-29-12 10:13 PM 被 高級嘍囉 編輯。
舊 09-29-12, 10:13 PM   #416
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
收唔到email?

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-12, 10:14 PM   #417
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

引用:
我反而覺得班友太痴身
應上唔上,又阻住其他人開槍
痴黎痴去tk一餐總比第1波攻勢就俾人各個擊破跟手當刷重生點刷怪咁刷到淨返基地先識team work好

跨日8連敗達成,1場5分1場80

引用:
今日打山岳5vs5,3部高達遇著2部舊渣,擊破數字高,但殺機分數同殺人分數差唔多,結果當然係輸。
舊渣招dash堅反人類....

此篇文章於 09-29-12 10:17 PM 被 chow263 編輯。
chow263 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-12, 10:20 PM   #418
高級嘍囉
Crazy Gamer

打沙漠LV4陸吉遇著老虎改,佢唔埋身監生俾佢射死兩次,佢點改部機架?
舊 09-29-12, 10:35 PM   #419
Kain

引用:
打沙漠LV4陸吉遇著老虎改,佢唔埋身監生俾佢射死兩次,佢點改部機架?
B3支豆槍係豆中之霸,足以彌補低修正
渣古mg(lv1)1秒720,B3支野1100
而攻擊修正28同40既分別係10%

此篇文章於 09-29-12 10:40 PM 被 Kain 編輯。
舊 09-29-12, 10:47 PM   #420
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
B3支豆槍係豆中之霸,足以彌補低修正
渣古mg(lv1)1秒720,B3支野1100
而攻擊修正28同40既分別係10%
近乎無限子彈先最麻煩。
舊 09-29-12, 10:55 PM   #421
Kain

引用:
近乎無限子彈先最麻煩。
格機速度仲麻煩
舊 09-30-12, 10:18 AM   #422
Kain

用老虎,當我死左兩次之後知道自己貢獻有限,轉左去搶據點炸基地,最後一秒絕殺成功
搶最後果個時其實俾人射緊,好彩唔中
舊 09-30-12, 01:40 PM   #423
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

連敗記錄8>>12>>14持續更新中,一舖按慣例未夠一半時間炒緊人N分時被拔線

小路C據點和D據點之間叫捉成min都冇人黎救
我都唔知俾人炸左基地成min仲響基地復活做乜
除左呢舖輸600外基本上都係2000up

此篇文章於 09-30-12 03:36 PM 被 chow263 編輯。
chow263 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-12, 05:37 PM   #424
Kain

頭先果場贏硬既時間,無面猛俾人搶中繼,橫掂都無野做既心態去搶番
遭遇渣古1,永不休止既一對一就咁開始左
佢剛剛死完又出黎阻住晒,我一個點都搶唔到,打左佢兩隻岩岩200分
D格打極都唔痛,佢射豆可能仲扣得多
舊 09-30-12, 08:43 PM   #425
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
作者: chow263 查看文章
連敗記錄8>>12>>14持續更新中,一舖按慣例未夠一半時間炒緊人N分時被拔線

小路C據點和D據點之間叫捉成min都冇人黎救
我都唔知俾人炸左基地成min仲響基地復活做乜
除左呢舖輸600外基本上都係2000up
有能力捉成分鐘都唔走出去集合,連輸14係有理由。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS3] 機動戰士 Gundam Battle Operation 約戰及討論區 7月27號 BUG修正, RX-78-2,格魯古古參戰 頭POST追加WIKI Vol.2 GN00508771 攻略及心得交流區 1007 08-14-12 07:02 PM
[PS3] 機動戰士 gundam operation 約戰及討論區 martinyau1979 攻略及心得交流區 1018 07-10-12 10:22 AM
Gundam Ultimate Operation 2 死肥鬼 收藏品討論版 260 12-09-06 09:50 PM
Gundam network operation 2 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 6 01-28-04 02:20 AM
Gundam Ultimate Operation Metal Gear NT 收藏品討論版 6 06-04-03 11:00 AM

現在的時間是 11:06 AM

手機版 | APP版