Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 09-22-12, 12:38 AM   #351
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
引用:
作者: Kain 查看文章
GMSN2唔係光槍既咩?
野望系列神機
遊戲需要

舊 09-22-12, 12:51 AM   #352
Kain
God of Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
LV4舊渣=95+50+70=215
LV4渣2=205+50+70=325
一定要神速死,唔可以俾人賺ASSIST
修理部機損失更大

此篇文章於 09-22-12 01:03 AM 被 Kain 編輯。
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-12, 12:52 AM   #353
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
新果幾部麻麻, 之後果D先叫好野

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-12, 01:17 AM   #354
泰利
Moderator
GAF 足球隊3號

註冊日期: Feb 2002
3DS Friend Code2680 9513 3230
PSN  IDterry1803
遇到開場不停load的時候,係得我出唔到,定係全場人都出發唔到?
泰利 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-12, 01:26 AM   #355
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: 泰利 查看文章
遇到開場不停load的時候,係得我出唔到,定係全場人都出發唔到?
剩係知12人場無限loading機會大啲。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-12, 01:40 AM   #356
ambrose35hk
Game Master

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
剩係知12人場無限loading機會大啲。
呢排成日都無限loading........
ambrose35hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-12, 02:16 AM   #357
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
見過有個HOST用GM CANNON,訓O係隻美迪亞上面係咁叫人集結,已經輸緊分
好在對面白痴硬攻,最後我方贏左

如果我係佢對面見唔出黎我又贏分,等完場算

舊 09-22-12, 12:20 PM   #358
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
Lightbulb

有d人係亂咁叫集結支援,
入左沙漠峽谷唔夠打就出返黎啦,
叫我地幾部支援機入去集結冇著數喎。

舊 09-22-12, 06:31 PM   #359
VICT
Ultimate Gamer
什麼超有趣的?

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDvictorleung213
引用:
作者: cancerman 查看文章
<間唔中行入小路既支機
有一隻萬用or格機幫拖就射得好開心

舊 09-22-12, 07:02 PM   #360
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
作者: VICT 查看文章
<間唔中行入小路既支機
有一隻萬用or格機幫拖就射得好開心
如果係1對1我真係唔好意思叫救命。
如果被圍,支機行到入黎都死得,之後輪到佢。
舊 09-22-12, 07:07 PM   #361
VICT
什麼超有趣的?

引用:
如果係1對1我真係唔好意思叫救命。
如果被圍,支機行到入黎都死得,之後輪到佢。
不過有一樣野我又係覺得好奇怪
街場好多人好似當小路一定冇人入去
好啦
齊齊唔入
對面行小路入去放炸彈之後又全部一齊行晒番去
咁點解一開始一個人都唔入去

又係個句
人地放左炸彈你先番去已經為時已晚
不如一齊衝出去殺多人兩隻/炸番人

舊 09-22-12, 07:20 PM   #362
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
作者: VICT 查看文章
不過有一樣野我又係覺得好奇怪
街場好多人好似當小路一定冇人入去
好啦
齊齊唔入
對面行小路入去放炸彈之後又全部一齊行晒番去
咁點解一開始一個人都唔入去

又係個句
人地放左炸彈你先番去已經為時已晚
不如一齊衝出去殺多人兩隻/炸番人
小路作戰個人技術要求好高,人太多又發揮唔到戰力。
舊 09-22-12, 07:21 PM   #363
VICT
什麼超有趣的?

引用:
小路作戰個人技術要求好高,人太多又發揮唔到戰力。
6隻一齊衝小路好好玩咖
同其他gaf友試過 xd

舊 09-23-12, 12:53 AM   #364
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

頭先連玩兩舖炒緊人3000分都俾個host完場前1~兩分鐘到拔線收場

跟手俾人炒43xx分但又唔見我呢邊總分排包尾既host拔

係岩岩夠錢+夠圖開傳說中既舊渣叫囉返個安慰獎 [不過又係副acc]

舊 09-23-12, 12:57 AM   #365
VICT
什麼超有趣的?

引用:
作者: chow263 查看文章
頭先連玩兩舖炒緊人3000分都俾個host完場前1~兩分鐘到拔線收場

跟手俾人炒43xx分但又唔見我呢邊總分排包尾既host拔

係岩岩夠錢+夠圖開傳說中既舊渣叫囉返個安慰獎 [不過又係副acc]
所以我玩連幫自護都冇所謂
不過一定會選host個隊
起碼贏左有得繼續打, 輸先走人

舊 09-23-12, 01:04 AM   #366
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
Lightbulb

咁快見人有LV4舊渣

舊 09-23-12, 02:09 AM   #367
siuterry
Insane Gamer

引用:
作者: cancerman 查看文章
睇下用咩機姐,
同埋我覺得叫支援,
有時你唔幫手都話到比你知有敵人係入面.
有可能有人會去放炸彈

舊 09-23-12, 02:34 AM   #368
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

研究完部低級跑車...

除左放炸彈+搶據點外最標準既用法應該係衝上去被秒殺製造破錠俾shiper?

舊 09-23-12, 04:26 PM   #369
泰利
Moderator
GAF 足球隊3號

打左 881 場, 呢場大敗5千幾分, 終於得到高達

第888場可以用來出擊

此篇文章於 09-23-12 11:35 PM 被 泰利 編輯。
舊 09-24-12, 04:03 PM   #370
luckyasdz

註冊日期: Sep 2012
新兵加入@@...希望可以同各大大一齊玩..
一般晚上11點出現, 有咪. 你地通常點樣約戰架...
luckyasdz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-12, 05:58 PM   #371
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
今日打左兩場都最後贏返...
有一場係最後LOSE 50分,LAST一秒自己人打跌對面部狙我補鎗+隊友另外又殺多隻,贏返

另一場係一直輸,打到最後30秒贏600分一齊叫後退
我望一望個個都大把血冇得輸...

宜家格機冇用O架喇....D BR兩鎗爆你腳...邊有得以前咁夾硬追

舊 09-24-12, 11:41 PM   #372
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
初用陸吉WR用180炮,用法似狙吉
甲又厚D,行又快D,感覺良好
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-12, 12:13 PM   #373
泰利
Moderator
GAF 足球隊3號

引用:
作者: luckyasdz 查看文章
新兵加入@@...希望可以同各大大一齊玩..
一般晚上11點出現, 有咪. 你地通常點樣約戰架...
歡迎,呢度感覺不到重有幾多人約戰,我都只是打街場算。
舊 09-25-12, 04:33 PM   #374
siuterry
Insane Gamer

主要因為好難揾到一個開房唔lag 的房主

舊 09-25-12, 07:48 PM   #375
泰利
Moderator
GAF 足球隊3號

無辦法,點都唔夠d試玩片段咁流暢。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS3] 機動戰士 Gundam Battle Operation 約戰及討論區 7月27號 BUG修正, RX-78-2,格魯古古參戰 頭POST追加WIKI Vol.2 GN00508771 攻略及心得交流區 1007 08-14-12 07:02 PM
[PS3] 機動戰士 gundam operation 約戰及討論區 martinyau1979 攻略及心得交流區 1018 07-10-12 10:22 AM
Gundam Ultimate Operation 2 死肥鬼 收藏品討論版 260 12-09-06 09:50 PM
Gundam network operation 2 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 6 01-28-04 02:20 AM
Gundam Ultimate Operation Metal Gear NT 收藏品討論版 6 06-04-03 11:00 AM

現在的時間是 10:30 AM

手機版 | APP版