Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-18-04, 10:12 PM   #76
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
Originally posted by 万次卍 :
我想問吓"樂富"區有無??
and ADDRESS??
THANKS
樂富中心已經起碼有2間~
重有吉吉島~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-04, 02:33 PM   #77
万次卍
Junior Member

註冊日期: Sep 2003
Thanks you
我知吉吉(d野好貴)

另外兩間係邊??
樂富中心有無分1,2,3期??
我未去過樂富中心

万次卍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-04, 09:46 PM   #78
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
Originally posted by 万次卍 :
Thanks you
我知吉吉(d野好貴)

另外兩間係邊??
樂富中心有無分1,2,3期??
我未去過樂富中心
唔識講...
但樂富中心不太大,
1間係2/F,1間係3/F,
應該好易搵到~

舊 02-20-04, 02:17 AM   #79
星矢
Game Master

註冊日期: Nov 2002
引用:
Originally posted by kog :

轉角老闆娘果間嗎!~~
間野幾平,老闆娘又nice(老太婆就差d啦),還有個貨倉....
地下戈間卓領個老板娘都好好人ga~
我細個戈時好多時都去買野....
佢經常在鋪頭噴野油野.....戈時又有首版賣....
不過而家覺得佢賣卡多.....
d人去都係買卡多...
星矢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-04, 03:49 AM   #80
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
引用:
Originally posted by 星矢 :

地下戈間卓領個老板娘都好好人ga~
我細個戈時好多時都去買野....
佢經常在鋪頭噴野油野.....戈時又有首版賣....
不過而家覺得佢賣卡多.....
d人去都係買卡多...
果間d貨比樓上既貴幾元,選擇都比較少,
我最唔鍾意搵油時冇得自己簡,
有時要睇幾隻色先選擇到合式既油~~

首版<==佢入台灣"神x"d空心膠多,
不過當時信和買平好多(同一樣貨)~~v

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-04, 12:57 PM   #81
万次卍

註冊日期: Sep 2003
Thank you Busconcamp 兄
我今日會去見識.

万次卍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-04, 09:48 PM   #82
gamerroid
Game Master

註冊日期: May 2002
PSN  IDgamerroid
XBox Live Gamertaggamerroid
Unhappy

美嘉玩具
大圍金禧商場121-122號

以上的店舖結束營業了!請刪除!Thanks!!

gamerroid 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-04, 11:04 PM   #83
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
Originally posted by gamerroid :
美嘉玩具
大圍金禧商場121-122號

以上的店舖結束營業了!請刪除!Thanks!!
知否結業原因
租約期滿搬遷
貨品賣得太平(利潤低微)做唔住

舊 03-13-04, 09:25 PM   #84
gamerroid
Game Master

表面上是租約期滿而結業,真正的理由就不知道了。

舊 03-26-04, 08:36 PM   #85
Steward

註冊日期: Mar 2004
第一次睇這個topic
馬鞍山新港城------ Toyforest 玩具之森!
馬鞍山海柏花園----- 金龍!
馬鞍山重有間千式店!
Steward 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-04, 09:43 PM   #86
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
作者: Steward
第一次睇這個topic
馬鞍山新港城------ Toyforest 玩具之森!
馬鞍山海柏花園----- 金龍!
馬鞍山重有間千式店!
可否地址詳細D,方便有心人去搵...

此篇文章於 03-26-04 09:45 PM 被 kog 編輯。
舊 04-06-04, 10:15 PM   #87
kewell
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2003
我想問呢..荃灣有冇邊度有得買模型呀?
kewell 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-04, 11:34 PM   #88
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: kewell
我想問呢..荃灣有冇邊度有得買模型呀?
街市街同大河道恆生行入D~
共有2間老牌玩具店有模型賣~

舊 04-07-04, 01:11 AM   #89
kewell

引用:
作者: Busconcamp
街市街同大河道恆生行入D~
共有2間老牌玩具店有模型賣~
請問個兩間叫咩名呢?
唔該~~
舊 04-10-04, 12:06 AM   #90
jerry
Game Master

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: kewell
請問個兩間叫咩名呢?
唔該~~
大河道果間唔記得咩名,不過價錢唔平!另外一間應該係星星,價錢都係唔平!兩間都唔係太多款。反而葵芳葵涌廣場多D鋪頭,同價錢會平D!
jerry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-04, 02:44 PM   #91
kewell

引用:
作者: jerry
大河道果間唔記得咩名,不過價錢唔平!另外一間應該係星星,價錢都係唔平!兩間都唔係太多款。反而葵芳葵涌廣場多D鋪頭,同價錢會平D!
o, 我知道邊兩間了
星星係老麥轉彎再落個間
另一間叫"x亞", 近路德圍
兩間d態度都..
舊 04-12-04, 03:19 PM   #92
Sucka
Banned
重投社會的新生人士

註冊日期: Mar 2003
深水補有冇賣gk的店?
Sucka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-04, 10:23 PM   #93
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: Sucka
深水補有冇賣gk的店?
乜叫gk...

舊 04-12-04, 11:15 PM   #94
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
作者: Busconcamp
乜叫gk...
佢指首辦店...........

舊 04-28-04, 10:33 PM   #95
gamerroid
Game Master

Hello Hobby
大圍金禧商場124號舖

以上的店舖是新開的。

舊 05-05-04, 10:56 PM   #96
Sucka
Banned
重投社會的新生人士

註冊日期: Mar 2003
>偉利:
觀塘仁愛圍(101巴士站附近)
各類模型,sic,gundam fix,少量蛋蛋,軍事模型,搖控車,氣電槍,上色工具等等,價錢屬於正常價

leveling thinner$22
好貴喎
Sucka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-04, 11:08 PM   #97
泰利
Moderator
GAF 足球隊3號

註冊日期: Feb 2002
3DS Friend Code2680 9513 3230
PSN  IDterry1803
今日見到尖沙咀星光行地庫機鋪隔離開左間扭蛋鋪, 有三十幾部扭蛋機
泰利 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-04, 01:54 AM   #98
b_boy
God of Gamer
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
新界區
玩具王國
上水名都L26號

LEE間買蛋為主

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-04, 05:10 PM   #99
etfwong
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: kog
轉角老闆娘果間嗎!~~
間野幾平,老闆娘又nice(老太婆就差d啦),還有個貨倉....

可否提供詳細地址 (如G/F or 1/F., 幾多號鋪)

thank you very much
etfwong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-04, 06:09 PM   #100
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
作者: etfwong
可否提供詳細地址 (如G/F or 1/F., 幾多號鋪)

thank you very much
我一向唔記地址............ \

合益地下上樓梯(唔係電動),轉左再轉左到尾就係........ \
中途都見到有一間,有d貨平過老闆娘果間,不過太細,入到去你眼望我眼.....

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 01:40 AM

手機版 | APP版