Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-14-13, 04:59 PM   #876
古手神主
Crazy Gamer
paper lion

註冊日期: Jul 2009
如果多D 型棍0既亞絲娜就好...莉法都好啊...

舊 06-14-13, 05:19 PM   #877
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
七大罪隻"色欲"好Q大盒,我個巨型背囊差D都放唔落。

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-13, 10:51 AM   #878
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: mikemike 查看文章
請問呢隻係咪第一隻出既七宗罪
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-13, 11:05 AM   #879
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: 暗黑騎士 查看文章
請問呢隻係咪第一隻出既七宗罪
yes
延到變咗第二隻

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 06-15-13, 11:27 AM   #880
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

色欲嘅特典,廁紙盒套。

舊 06-15-13, 11:30 AM   #881
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
引用:
yes
延到變咗第二隻
???唔明, 咁即係之前出過另一隻?
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-13, 12:53 PM   #882
HM
God of Gamer

註冊日期: May 2007
對斑鳩有興趣
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-13, 02:37 AM   #883
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
究極圓竟然會再版..

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-13, 09:18 AM   #884
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: 暗黑騎士 查看文章
???唔明, 咁即係之前出過另一隻?
原本的次序是色欲>嫉妬>傲慢

嫉妬在上兩個月就出咗

此篇文章於 06-16-13 11:48 AM 被 mikemike 編輯。
舊 06-16-13, 09:51 AM   #885
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: GN00508771 查看文章
究極圓竟然會再版..
有生意點解唔做
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-13, 10:09 AM   #886
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: TCS_disable 查看文章
有生意點解唔做
坐咗艇喎!

舊 06-16-13, 10:21 PM   #887
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
引用:
呢個系列好吸引
但自問冇信心同冇空間放晒七隻...

聽講個底座異常更重,運費多得佢唔少

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-13, 01:00 PM   #888
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
2013年8月発売予定
http://www.griffon.co.jp/products/pv...mi/sasami.html

発売予定日 :11月
●ヒロインのひとり「夜刀神十香」も登場予定ですので併せてご期待ください!
http://www.1999.co.jp/10231895

発売予定日 :10月
●もう一人のヒロイン「夏川真涼」も鋭意制作中、ご期待下さい。
http://www.1999.co.jp/10231894

MARVELOUS MODEL ~真・恋姫†無双~ 孫権

メーカー : ZIGZ TOY
スケール : 1/8
素材 : PVC
シリーズ : ..
原作 : 真・恋姫無双~乙女大乱~
発売予定日 : 11月
希望小売価格 : \8,925
http://www.1999.co.jp/10231706

舊 06-18-13, 10:08 PM   #889
Gallardo
最強(最凶)アイドル

ALTER ミスティ
旺角見$1098

舊 06-19-13, 10:08 AM   #890
ntleung
Junior Member

註冊日期: Feb 2009
引用:
作者: Gallardo 查看文章
ALTER ミスティ
旺角見$1098
之前訂價好似要$12xx-13xx. 訂了就慘了. 之前yen未跌
ntleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-13, 10:35 AM   #891
輕機恒
Game Master

註冊日期: May 2008
PSN  IDgn00050249
七原罪都炒到好貴
無訂色慾,想收返全套
但見到個價...算了
輕機恒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-13, 10:36 AM   #892
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: 輕機恒 查看文章
七原罪都炒到好貴
無訂色慾,想收返全套
但見到個價...算了
標幾多錢?

舊 06-19-13, 10:43 AM   #893
輕機恒
Game Master

引用:
標幾多錢?
見到Y拍無特典去到!%))以上
有特典!*))
舊 06-19-13, 10:49 AM   #894
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: 輕機恒 查看文章
見到Y拍無特典去到!%))以上
有特典!*))
呢度可以直打價錢的
上到yahoo嘅價就可以好恐怖了

舊 06-19-13, 10:50 AM   #895
輕機恒
Game Master

引用:
呢度可以直打價錢的
上到yahoo嘅價就可以好恐怖了
係咩
有無大哥見到有現貨
舊 06-19-13, 10:55 AM   #896
Gallardo
最強(最凶)アイドル

http://www.1999.co.jp/10231993

http://www.1999.co.jp/10231994

引用:
作者: ntleung 查看文章
之前訂價好似要$12xx-13xx. 訂了就慘了. 之前yen未跌
邊間訂要10算?
孤注訂都係$1098

舊 06-19-13, 11:15 AM   #897
ntleung
Junior Member

註冊日期: Feb 2009
邊間訂要10算?
孤注訂都係$1098[/QUOTE]

之前Y拍見到, e隻半年前開始訂,10算差唔多.
ntleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-13, 11:19 AM   #898
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: ntleung 查看文章
邊間訂要10算?
孤注訂都係$1098

之前Y拍見到, e隻半年前開始訂,10算差唔多.[/QUOTE]

以我所知,無鋪頭開到10算,頂盡9算頭!

舊 06-19-13, 11:21 AM   #899
Q- 
Game Master
      ①   

>>青毛
頂 無啦啦多200円出嚟o既
用咗clear part関係..??

11月比予期早, 但lAter...
新年見啦b  (旧暦嗰個)

--Σ(゚Д゚#)--(;´Д`)~♥--
↘.㊥②♪   .../次回:S;G(予/
Q-  目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-13, 11:33 AM   #900
古手神主
Crazy Gamer
paper lion

註冊日期: Jul 2009
有冇人見到alter 直葉有得訂? 今個星期係得今日得閒出去訂...

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
型男索女Figure討論區 vol.42 Gallardo 收藏品討論版 1000 11-25-12 09:28 AM
GAF GFDM-CWM 團 Vol. 43 <<石·示申 登陸火星冇壓力>> POISON 街機心得交流討論區 1006 08-16-06 03:01 AM
1:43 Toyota Hiace 靈格斯 收藏品討論版 2 01-26-06 09:43 PM
Game vol.43 (請留意截止時間!!) 魚伕 體育版 22 02-18-05 08:23 PM
估波遊戲VOL.43 龍寶寶 體育版 21 03-23-04 05:55 PM

現在的時間是 01:59 AM

手機版 | APP版