Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-13-09, 12:00 AM   #176
廢柴
Senior Gamer

註冊日期: May 2005
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
見到支國產ge G22
好似ok 過引(主要係因為樣形)
有冇d 乜要注意ge?(因為我未買過槍)
邊支? 有冇圖睇下?

長年無作品Pixiv
廢柴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-09, 03:11 AM   #177
PTX-003C
God of Gamer
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: 廢柴 查看文章
邊支? 有冇圖睇下?

真槍

係國狗專門店見到ge
真係有d 懷疑有幾準同有效射程

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-09, 09:47 AM   #178
廢柴

引用:

真槍

係國狗專門店見到ge
真係有d 懷疑有幾準同有效射程
用gas既, 自己唔識搞就唔好喇, 好易漏氣, 試過見人試槍要試到第三支先唔漏, 但係玩多排一樣會..........特別呢支野從來都冇過好既QC............

長年無作品Pixiv
舊 09-13-09, 10:51 AM   #179
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

XBox Live GamertagFelix cpe
引用:
作者: 大粒麥 查看文章
買左支 marui hi capa 5.1
請問邊度買到由下駁上呢舊野 駁上橋,
價錢比效平, 同埋左右虛位冇咁大

http://www.uncompany.com/pageproduct...sp?prodid=5553
我岩岩買左shooter design既 $260
係銃工買既
你圖果隻要五百幾

舊 09-13-09, 01:03 PM   #180
PTX-003C
天下第一盲鬼

XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: 廢柴 查看文章
用gas既, 自己唔識搞就唔好喇, 好易漏氣, 試過見人試槍要試到第三支先唔漏, 但係玩多排一樣會..........特別呢支野從來都冇過好既QC............
佢又同我講支野主手動
唔用gas 唔用電

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
舊 09-13-09, 02:18 PM   #181
廢柴

引用:
佢又同我講支野主手動
唔用gas 唔用電
你比我呢支係g22, 用gas既, 仲有支一樣樣既mb唔記得幾多, 0個支就係手拉

長年無作品Pixiv
舊 09-13-09, 02:46 PM   #182
PTX-003C
天下第一盲鬼

咁手拉果支會唔會好少少?
定一樣唔多惦?

舊 09-13-09, 04:19 PM   #183
廢柴

引用:
咁手拉果支會唔會好少少?
定一樣唔多惦?
要求唔高ok既, 睇你點用......但係hopup設計先天上有d缺憾, 所以條彈道唔會靚<-----唔使諗, 日本原版都係咁

同埋因為尾托設計特殊有個位突出黎, 你唔可以就咁棟之槍0係到, 最少要有兩幅牆頂住先得

長年無作品Pixiv
舊 09-13-09, 05:29 PM   #184
PTX-003C
天下第一盲鬼

你之前係咪指e 支?
MB-05

我要求我諗唔會太高gwa...20~25米有效射程有冇?
其實主要都係用來玩下, 上場用得到sniper ge 情況少之有少.....
而中意單發手動ge Sniper, 因為要咁先浪漫

此篇文章於 09-13-09 05:52 PM 被 PTX-003C 編輯。
舊 09-13-09, 05:32 PM   #185
廢柴

引用:

你之前係咪指e 支?
MB-05B

我要求我諗唔會太高gwa...20~25米有效射程有冇?
其實主要都係用來玩下, 上場用得到sniper ge 情況少之有少.....
而中意單發手動ge Sniper, 因為要咁先浪漫
仲有支同你0個支一模一樣既, 不過我個人都prefer呢支多d, 個托有得較

20~25米有, 準唔準就第二回事, 唔識整既就睇運氣架喇

長年無作品Pixiv
舊 09-13-09, 05:52 PM   #186
PTX-003C
天下第一盲鬼

唔該晒你, 如果唔係我都唔知去邊問...
特別係我e d 超新手...

舊 10-10-09, 02:22 PM   #187
Godfather教父

註冊日期: Apr 2009
柬埔寨玩具槍書

Godfather教父 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-09, 03:16 AM   #188
PTX-003C
天下第一盲鬼

Mac11 好似好正(我中意個外型)
不過...會唔會又係d 新ge無得頂...壞左無得整ge野?
果時我想搵把Uzi 來玩...不過有人同我講唔實用(指上場)而冇買

舊 10-17-09, 04:22 PM   #189
apache
Crazy Gamer
奮戰中的蘿莉星人

Marui Aug 原裝,
想改爽兩面,我唔係好熟,
有無板友熟手,
零件$我出,薄酬

Album-> https://www.facebook.com/apache.oscar
Xanga-> http://www.xanga.com/oscarapache
apache 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-09, 10:00 PM   #190
Wisely

我想買氣槍主要係收藏
鍾意M92F
行過廣華街發現價錢差距都幾大, 由700到2千幾都有
想問一下究竟有咩分別?
我想要金屬槍身, 有blowback
全金屬好似得WE, 而且都幾平, 好唔好架?
如果唔係就只好買Marui, 因為WA好似好貴
我係完全新手, 希望有大大可以俾D意見

我好耐之前就好鍾意Marui Biohazard M92F, 請問廣華街仲有邊間有得賣?
行過兩次都唔多覺有放出黎, 我又唔識所以唔敢問
呢枝大概要幾錢呢?

另外, 如果想係屋企玩下, 要買乜野靶?
我有一支marui電動M92F($200), 係屋企用個鞋盒加張靶紙就玩得

Thank you.

Wisely 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-09, 10:54 PM   #191
廢柴

引用:
作者: Wisely 查看文章
我想買氣槍主要係收藏
鍾意M92F
想問一下究竟有咩分別?

我好耐之前就好鍾意Marui Biohazard M92F, 請問廣華街仲有邊間有得賣?
呢枝大概要幾錢呢?

我有一支marui電動M92F($200), 係屋企用個鞋盒加張靶紙就玩得

Thank you.
Biohazard M92F應該都仲有唔少地方有, 雖然唔sure但可以去下軍軍軍睇(真名唔出喇, 自己睇得明喇)其實最重要都係慢慢搵, 因為有時d槍放埋一齊就會搵唔到, 慢慢睇就見到

無記錯m92f除左we之外kj都好似係, 而且無記錯kj m92係好受好評, 可以留意下

屋企玩, 冇話一定要有好靶, 一個紙箱稍加創意就可以係, 最簡單入面放幾層報紙就夠, 但係一入報紙d彈一般就唔會再用, 除非你唔錫槍............想再用就要花d心思, 例如唔用報紙而用有一定耐用度既網, 總括而言唔建議徙錢買............特別係0個d一排三個既電動靶. 玩就好玩, d彈就執餐死, 仲有係膠, 打大力d就係咁先

長年無作品Pixiv

此篇文章於 11-05-09 10:57 PM 被 廢柴 編輯。
舊 11-06-09, 01:14 AM   #192
葉月健

註冊日期: Jan 2002
想買全金屬,KSC都係唔錯選擇
$800左右
全金屬,有BLOW BACK,專FOR打TOP GAS
0岩晒你要求啦?
本人用緊佢既M93R,覺得都OK

MARUI除非買BIO版啦~
如果一般92F
全膠又差唔多錢我就一定唔會揀佢

BIO版M92F冇幾耐之前灣仔見過仲有
不過LAST一支,$890

舊 11-06-09, 12:02 PM   #193
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: apache 查看文章
Marui Aug 原裝,
想改爽兩面,我唔係好熟,
有無板友熟手,
零件$我出,薄酬
我唔算熟手
但可以幫下手~~

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-09, 12:04 PM   #194
Game Master
狙擊王

引用:
我想買氣槍主要係收藏
鍾意M92F
想問一下究竟有咩分別?

呢枝大概要幾錢呢?

Thank you.
Marui Biohazard M92F...
響旺角道果條街好似仲有~~~
放響收銀上面的~~~

舊 11-06-09, 02:14 PM   #195
Wisely

唔該晒大大
我想問其實M92F同M9有咩分別?

引用:
作者: 0001 查看文章
Marui Biohazard M92F...
響旺角道果條街好似仲有~~~
放響收銀上面的~~~
可唔可以話我知邊間?
我剛剛去左軍軍軍同銃X房問過都賣晒..

Thanks~

舊 11-06-09, 02:26 PM   #196
Game Master
狙擊王

引用:
唔該晒大大
我想問其實M92F同M9有咩分別?

可唔可以話我知邊間?
我剛剛去左軍軍軍同銃X房問過都賣晒..

Thanks~
旺角道...都係得果兩間姐...

舊 11-06-09, 02:47 PM   #197
Wisely

引用:
旺角道...都係得果兩間姐...
唔好意思呀
我唔係好知旺角道邊頭有槍鋪..
近唔近洗衣街?
thanks

舊 11-06-09, 02:58 PM   #198
Game Master
狙擊王

引用:
唔好意思呀
我唔係好知旺角道邊頭有槍鋪..
近唔近洗衣街?
thanks
唔係槍鋪,係賣模型的,但都有槍賣的~
近跌打果間...唔知now仲有無

舊 11-06-09, 11:25 PM   #199
Wisely

引用:
唔係槍鋪,係賣模型的,但都有槍賣的~
近跌打果間...唔知now仲有無
收工去左果間, 已經冇得賣
另一間竟然有, 不過要成$980
買Biohazard呢枝定係KSC金屬果枝好呢..

舊 11-07-09, 03:18 AM   #200
Game Master
狙擊王

引用:
收工去左果間, 已經冇得賣
另一間竟然有, 不過要成$980
買Biohazard呢枝定係KSC金屬果枝好呢..
Biohazard既...唔係用黎打既就買啦~~~
要用黎打既就ksc啦~~~

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
氣槍問題! 馬沙 收藏品討論版 1002 03-17-08 04:19 PM

現在的時間是 02:34 AM

手機版 | APP版