Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19 59 109  ... 最後
收藏品討論版>Bandai 模型討論區 Vol.26
BeanZzZz 12:36 AM 01-04-15

野良猫 11:06 AM 01-04-15
聖誕樹唔著燈嘅
nds新手 01:49 PM 01-04-15
請問HGUC ローゼン・ズール エピソード7Ver
呢盒有無剩parts可以砌埋左右手完整無斷手版???
thx
ゆり 01:59 PM 01-04-15
作者: nds新手:
thx

http://schizophonic9.com/re3/hguc_rozenep7.html

呢到話得
nds新手 02:05 PM 01-04-15
thx~
T.K. 02:20 PM 01-04-15
自由把劍係pg突擊果把?
Gundam MK-2 05:41 PM 01-04-15
thx
補充

內文有講其實PVC唔夠分,所以要轉盾/手時要拆件

所以ching要小心w
nds新手 09:29 PM 01-04-15
作者: Gundam MK-2:
補充

內文有講其實PVC唔夠分,所以要轉盾/手時要拆件

所以ching要小心w
下~
咁我想直接砌兩隻手版(唔會轉番單手版)
會唔會唔夠parts?PVC係指灰色果D關節軟膠???
因為只砌素組,呢盒D色水arm想買呢盒
version 1 D色太核突

thx
Gundam MK-2 11:08 PM 01-04-15
下~

thx
根據report,只砌是旦一款(單/雙手)就無問題
只係想魚與熊掌的話就一定要拆件,因其中一件PVC(就係軟膠關節)原裝手/盾手共用
HAKAIDER 11:18 PM 01-04-15
下~

thx
可以

因為上臂係新組件, 而膞頭位關節軟膠只有兩粒

去1999 睇吓説明書再數吓用幾多粒關節軟膠就知
ゆり 11:26 PM 01-04-15
pc膠呢家野好辦事啦
大山椒魚 11:26 PM 01-04-15
好耐無留意鋼普勒,
隻碎虎摩亞屈係咩黎
倉成武 12:00 AM 01-05-15
作者: T.K.:
自由把劍係pg突擊果把?
係,之前都有出過1/144 parts.
小嘉 09:55 AM 01-05-15
作者: 大山椒魚:
好耐無留意鋼普勒,
隻碎虎摩亞屈係咩黎
重高mk2
本身係Sd戰國傳既新武者五人眾
mikemike 10:03 AM 01-05-15
作者: 小嘉:
重高mk2
重高MK-2咩?
點睇都只是重高
gmcustom 10:07 AM 01-05-15
作者: 小嘉:
重高mk2
係巨山之齋胡
BeanZzZz 12:25 PM 01-05-15
作者: 野良猫:
聖誕樹唔著燈嘅
冇$$買燈飾
事丫娃些 06:09 PM 01-05-15

http://www.gundam.info/topic/12261
Rance 12:20 PM 01-07-15
無MG構造但係都係賣MG價....
遊戲怪 01:01 PM 01-07-15
作者: Rance:
咁我覺得有搵笨之嫌
小嘉 01:17 PM 01-07-15
咁即係我認錯

原來係四天王
大覺屋師真 01:20 PM 01-07-15
的確係貴左d.....
anyone 01:24 PM 01-07-15
HG 1/100黎架嘛
Rance 02:04 PM 01-07-15
00 d HG 1/100 都無唔駛呢個價呢陰功
K.LIFE 02:16 PM 01-07-15
等Ver.Ka, 但應該會出MK.II先...
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19 59 109  ... 最後

返回主題版面