Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-28-09, 02:10 AM   #501
埃及使者
God of Gamer
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
搞笑(事)二人組亂入

ターニャ最後都死得好一般
好似俾水浸死左既蟲.....

估唔到兩姊弟能力都一樣
其中一個係複製人 / 實驗体?

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-09, 03:09 AM   #502
bb21
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
塔妮亞雖然死左...但蘇芳好像不大反應...
黑叔不是一直都是妹控+loli控嗎

bb21 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-09, 07:24 PM   #503
MS331
Game Master

註冊日期: Feb 2005
bones係咪掛著整ova,今晚畫面同節奏都怪怪地
MS331 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-09, 10:44 PM   #504
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
偵探同助手終於有得出場, 等左你地好耐
蘇芳會被腐化嗎?

ターニャge能力係目前見過ge契約者中最可怕

>估唔到兩姊弟能力都一樣
唔信比兩年代價得把槍咁唔抵
覺得佢能力應該係其他野

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-09, 12:10 AM   #505
kwsyeung
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: bb21 查看文章
塔妮亞雖然死左...但蘇芳好像不大反應...
不是,反應已經好大了,
唔見之後蘇芳跟黑哥又嗌大交反桌,
之後一路冷病一路自言自語了嗎...

不過塔妮亞又真是死得太隨便了,不過反而做到效果。

求關注...(汗)
twitter / facebook
kwsyeung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-09, 08:56 PM   #506
darren

註冊日期: Apr 2008
引用:
作者: 真!DC 查看文章
偵探同助手終於有得出場, 等左你地好耐
蘇芳會被腐化嗎?

ターニャge能力係目前見過ge契約者中最可怕

>估唔到兩姊弟能力都一樣
唔信比兩年代價得把槍咁唔抵
覺得佢能力應該係其他野

好奇怪

蘇芳會投影支炮係因為之前逃走既時候見過
但係紫苑應該係無見過架喎,點解會投影出同一把呢..?
darren 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-09, 10:59 PM   #507
埃及使者
玻璃般的存在

引用:
作者: darren 查看文章
好奇怪

同感
所以先覺得奇

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-09, 11:09 PM   #508
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
引用:
作者: darren 查看文章
好奇怪

其實支炮係唔係投影出黎仲好難講
疑問反而係紫苑點解知道蘇芳會遇險
而且一早就響現場布陣狙擊

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-09, 01:17 PM   #509
hyc3000
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2006
蘇芳明明知道打死ターニャ係另有其人
都唔知係敵係友, 比我就會搵cover先lo
仲咁好氣企係到同黑嗌交
hyc3000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-09, 12:30 AM   #510
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
新婚旅行

舊 12-04-09, 12:40 AM   #511
money
◆.西野司命.◆

川上とも子 復帰

舊 12-04-09, 01:13 AM   #512
money
◆.西野司命.◆

舊 12-04-09, 02:21 AM   #513
bb21
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
黑哥剃完鬚勁那麼多

bb21 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-09, 12:08 PM   #514
Aqours
Crazy Gamer

蘇芳身世愈黎愈迷
8年前就已經死左...
咁呢家個o個係...
抑或個阿媽d記憶比人改左

黑叔轉番舊look變番黑哥
同埋蘇芳已經差唔多被攻略成功
Aqours 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-09, 03:10 PM   #515
Nicklaus
Crazy Gamer
二クラス

註冊日期: Dec 2004
咩都係左右倒轉.....唔通性別都可以倒轉埋.........
Nicklaus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-09, 04:46 PM   #516
森羅

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
腐女出場個時擺明話緊自己b
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-09, 07:48 PM   #517
Qe1
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
黑叔終於(可以?)剃鬚
Qe1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-09, 08:41 PM   #518
海野藻屑
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
做返黑色死神 一擊搞掂無仇報(製作組真係懶
蘇芳一早死左?越黎越好睇
銀幾時再出場

從未低頭 途經幾百萬傷口
站在我的身後 要確保你無愁沒憂
不聽閒言 若你好 就已經 很足夠
浪漫溫馨一世紀
那裡只得我共你 勝過絕美的晨曦
海野藻屑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-09, 09:19 PM   #519
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
黑叔又拐帶人..
眼鏡娘係唔係知道d乜
(我估耀子可能係監察員)
葉月今次被秒,黑叔剃完鬚後份外威武

琥珀仲有機會出場(感動)

蘇芳8年前已死..隕石事件係兩年前
好謎..

黑又成功俘虜少女心
下集蘇芳就見到青靚白淨既黑哥

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-09, 09:33 PM   #520
kwsyeung

註冊日期: Jan 2005
我明了,其實第一集OP前個段已經有暗示,
但依家呢個係...莫非真是人造人

求關注...(汗)
twitter / facebook
kwsyeung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-09, 11:42 PM   #521
macgyver
Game Master
反loli恊會會長

註冊日期: Aug 2004
想問問是否比第一輯收視好?

舊 12-05-09, 09:09 PM   #522
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: kwsyeung 查看文章
我明了,其實第一集OP前個段已經有暗示,
但依家呢個係...莫非真是人造人
一直都估佢死鬼左
不過而家竟然係8年前唔係2年前?
即係中流星前已經死左!?

睇耀子比黑叔帶到冇ge地方時(果然係黒の変質者)
諗住會唔會係其實耀子都係契約者, 打起上尼

此篇文章於 12-05-09 09:33 PM 被 真!DC 編輯。
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-09, 09:41 PM   #523
charles0152
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcharles0152
XBox Live Gamertagcharles0152
今集開頭粉紅頭好有自知之名...
紫苑能力係造人!?黑哥今集型返好多
charles0152 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-09, 07:08 AM   #524
Schwarzstrom
Junior Member

註冊日期: Dec 2009
又係4697635? 所有組織共用password?

玩過P4之後, 心諗:
Izanami = 死 = 引起契約者自殺
Izanagi = 生 = 整個蘇芳出黎?

重有, 唔知點解覺得弦馬好似特登"放生"黑哥噤 (避完飛機之後個眼神有D "意料中事" feel)
Schwarzstrom 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-09, 07:26 AM   #525
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: bb21 查看文章
黑哥剃完鬚勁那麼多
開工MODE ON

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
《 2008 年 度 十 大 勁 歌 金 曲 頒 獎 典 禮 》 IamO Neo Music UNIVERSE 719 01-13-09 01:51 AM
[飲食新聞] 六 款 健 康 糉 三 款 高 脂 IamO 飲食版 0 06-06-08 09:31 AM
2007年度叱吒樂壇流行榜頒獎典禮討論區[結果出爐,2/1起Moov足本重溫] URA Neo Music UNIVERSE 653 01-06-08 10:52 AM
G.O.D.會唔會又惹官非? MO ~清談館~ 45 12-30-07 02:06 AM
[TVB] 天怒人怨 - 詹 瑞 文 遭 封 殺 轟 無 線 霸 道 IamO Neo Entertainment TREND 50 10-30-07 02:04 PM

現在的時間是 10:35 PM

手機版 | APP版