Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-05-08, 11:19 AM   #226
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
絕對係男

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-08, 12:39 AM   #227
細路翔
The One

k島GJ

英國說大家抱團死
舊 03-07-08, 09:40 PM   #228
細路翔
The One

麵包上的真的是蜜糖嗎?
我沒有被騙吧?那真的不是白果醬嗎...(拖走)

周邊作戰展開,話說我只對那隻馬克杯有興趣
抱枕之類的就無視吧(喂)

p.s順帶一題,以上圖片都是從k島翻過來的

英國說大家抱團死

此篇文章於 03-07-08 09:47 PM 被 細路翔 編輯。
舊 03-08-08, 12:23 AM   #229
RPG之鬼
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
點解木頭人會被起尾註?
睇唔明

係咪因為今次都是先要貨冇俾錢
而d貨又賣唔到所以就要食咗呢筆數??

舊 03-08-08, 01:59 AM   #230
mmssm
Game Master

註冊日期: Jun 2004
今集好行...
mmssm 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-08, 03:28 AM   #231
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
俾人話佢帶住條女周圍借錢果度笑左

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-08, 03:46 AM   #232
heeropo
Crazy Gamer
感情……無法理解

註冊日期: Feb 2007
引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
點解木頭人會被起尾註?
睇唔明

係咪因為今次都是先要貨冇俾錢
而d貨又賣唔到所以就要食咗呢筆數??
係,而且佢買的金額重要身家幾倍
點知今年的遠征取消,軍備價格大跌

我只懂得用“戰鬥”來表現我所學到的事物,我也想說話、也想唱歌、也想留下回憶……
   我也想創造“未來”的我……可是,只有人類有能力這麼做……
heeropo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-08, 07:34 AM   #233
細路翔
The One

用了

英國說大家抱團死
舊 03-09-08, 07:44 PM   #234
正樹(masaki)
Crazy Gamer
自動波の達人

註冊日期: Jan 2004
唔知有無貼錯版...

舊 03-10-08, 01:31 AM   #235
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 正樹(masaki) 查看文章
唔知有無貼錯版...
CODE GEASS KAREN?
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-08, 08:51 AM   #236
細路翔
The One

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
CODE GEASS KAREN?
是聲優的關係吧

英國說大家抱團死
舊 03-10-08, 11:48 AM   #237
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
睇完8,9...........估唔到會玩"借貸轉移"

依一棍羅倫斯食得好應下

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-08, 11:50 AM   #238
細路翔
The One

引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
睇完8,9...........估唔到會玩"借貸轉移"

依一棍羅倫斯食得好應下
自己傻佬咁成副身家拎出黎就抵嫁啦

不過人地有咸狼金手指助陣

英國說大家抱團死
舊 03-12-08, 01:43 AM   #239
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 03-12-08, 10:34 AM   #240
細路翔
The One

中原麻衣今集臨尾個句好屈機

英國說大家抱團死
舊 03-12-08, 11:46 AM   #241
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
今日D字幕組爆seed

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-08, 11:47 AM   #242
whitecloud
Insane Gamer
喧嘩上等!

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDMikagerai
看離放羊女的能力會好屈機...
whitecloud 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-08, 01:22 PM   #243
細路翔
The One

引用:
作者: whitecloud 查看文章
其實咸狼個句只係想交代"粉紅切開就是黑"這個道理(拖走...)

英國說大家抱團死
舊 03-12-08, 01:25 PM   #244
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
作者: 細路翔 查看文章
其實咸狼個句只係想交代"粉紅切開就是黑"這個道理(拖走...)
"這人會L5"(指

舊 03-12-08, 01:26 PM   #245
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: whitecloud 查看文章
我只覺得是憎仔

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-08, 03:00 PM   #246
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
o係咁公開o既地方講走私黃金
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-08, 03:06 PM   #247
Jamie
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
引用:
作者: supermanlady 查看文章
o係咁公開o既地方講走私黃金
我都笑了
換個地方原來是去一個比教堂門前更多人的露天酒吧 XD

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-08, 04:20 PM   #248
細路翔
The One

引用:
作者: Jamie 查看文章
我都笑了
因為那年代的正教徒都很忠直啊bbbbb

話說今集的小清水有點怪怪的,

小倆口在房間裡放閃光彈那段也不太有感覺

英國說大家抱團死

此篇文章於 03-12-08 07:27 PM 被 細路翔 編輯。
舊 03-12-08, 10:40 PM   #249
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: Jamie 查看文章
我都笑了
雖然知道係去露天酒吧度.但估唔到係咁近人堆度講.
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-08, 10:49 PM   #250
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
衛道mode on

今集主角
同d黑社會說d靚仔幫手帶粉有咩分別

根本都唔係用智慧去搵錢既

我才沒偷懶,