Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-20-18, 07:48 AM   #26
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
13哥?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-18, 11:43 PM   #27
葉老頭
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
早餐刺身船XD
多田天然呆~~
肥貓反差萌~~~
葉老頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-18, 02:26 PM   #28
Iro
God of Gamer
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
10歲嚟講已經好好身手 落水唔使人救可以一支箭標上樹
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-18, 09:25 PM   #29
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
肥貓由蛇叔大塚明夫配音冇違和感。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-18, 10:36 PM   #30
supermanlady
The One
あかん

引用:
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-18, 09:15 PM   #31
supermanlady
The One
あかん

引用:
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-18, 07:16 AM   #32
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
居然happy end..

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-18, 10:28 AM   #33
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
睇完其實個戀愛都幾黑人問號……但唔貼題喎……

舊 07-02-18, 01:14 PM   #34
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
算唔算超展開
個標題後面應該隱藏左個問號
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-18, 03:19 PM   #35
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
都算無錯既,真係一生都唔會忘記
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-18, 03:37 PM   #36
葉老頭
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
仲諗住冇可能....多田帶住回憶獨自終老落去
最後竟然會係HAPPY END
葉老頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-18, 05:07 PM   #37
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
最後多田乜都唔洗做,都係多得櫻井王子神助攻,誠心爲公主幸福自願離場先可以造就Happy End。

所以櫻井先係MVP。(況且有個傲嬌紅毛做「安慰獎」,都叫做冇乜大損失)

最可惜社長同班長呢對夫婦落筆唔夠,明明呢兩位係非常搶鏡。
由手機版發出
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-18, 05:51 PM   #38
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
基友都好可惜,全套剩係做助攻
睇OP以為佢同紅毛係官配,但到結局兩個人都無乜感情交集

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 「WIXOSS」TVアニメ新シリーズ 決定! 2020年放送 supermanlady 日本動漫畫討論版 120 10-07-23 09:54 AM
たかぎ七彦「アンゴルモア 元寇合戦記」第十二話 (終)「一所懸命」 supermanlady 日本動漫畫討論版 9 09-28-18 08:45 AM

現在的時間是 10:36 PM

手機版 | APP版