Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-26-14, 02:50 PM   #151
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: FREDDY@o@ 查看文章
睇過少少UFC, 騎乘係連手都夾住, 唔會有機會用手推開

另外蛇貓門幾時先肯出王小鷹, 好悶呀
蚩尤都幾好笑丫
呢排仲有個銀狐, 都尚算好笑既

當然小鷹係最好笑

舊 08-26-14, 03:17 PM   #152
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
睇過少少UFC, 騎乘係連手都夾住, 唔會有機會用手推開
算把啦, 正如睇2集神之水滴就以為自己係專家
由手機版發出
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-14, 03:31 PM   #153
FREDDY@o@
God of Gamer

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
蚩尤都幾好笑丫
呢排仲有個銀狐, 都尚算好笑既

當然小鷹係最好笑
(LOOP)
蚩尤: 石黑龍你要咁咁咁.....
石: NO!
蚩尤: 契弟!
(LOOP)

舊 08-26-14, 04:46 PM   #154
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
(LOOP)
蚩尤: 石黑龍你要咁咁咁.....
石: NO!
蚩尤: 契弟!
(LOOP)
上星期四個期都好正丫

銀鈴 : 石黑龍你一定要娶我!!
黑龍 : 好! 我娶!!
蚩尤 : 妹, 等我同佢講!!
蚩尤 : 石黑龍你一定要娶我個妹!!
黑龍 : 我仲未同你計殺白仇條數!!

明明講得好地地, 佢一黎就壞事

此篇文章於 08-28-14 02:56 PM 被 sunnypigdog 編輯。
sunnypigdog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-14, 05:14 PM   #155
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
上星期四個期都好正丫

銀鈴 : 石黑龍虎你一定要娶我!!
黑龍 : 好! 我娶!!
蚩尤 : 妹, 等我同佢講!!
蚩尤 : 石黑龍你一定要娶我個妹!!
黑龍 : 我仲未同你計殺白仇條數!!

明明講得好地地, 佢一黎就壞事
頂, 搞到我想睇添, 係真傳定東方真龍?
由手機版發出
舊 08-26-14, 05:15 PM   #156
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
真龍白仇死左幾十年

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-14, 02:12 PM   #157
T.K.
很黃很暴力

叔叔都係美食家,知道蜜桃成熟左先好味道

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 08-28-14, 02:56 PM   #158
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
頂, 搞到我想睇添, 係真傳定東方真龍?
由手機版發出
正傳, 上期

舊 08-29-14, 12:14 AM   #159
yeah yeah

古惑仔今篇故事應該真係地中海最後出埸了....

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-14, 01:07 AM   #160
T.K.
很黃很暴力

佢最唔最後一篇我無所謂,但不要事後貶低對手以抬高地中海
亞克連番受創,導致狀態極不穩定<<除左開局快慢調節蝕俾地中海,中後段明顯亞克先係主動者

禍不及妻兒,上次已搞櫻子,今次再搞亞霞,南先生就真係老__
唔好再創佢人格既下限了,記下細細粒點死吧

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

此篇文章於 08-29-14 01:15 AM 被 T.K. 編輯。
舊 08-29-14, 07:05 AM   #161
yeah yeah

引用:
作者: T.K. 查看文章
亞克連番受創,導致狀態極不穩定<<除左開局快慢調節蝕俾地中海,中後段明顯亞克先係主動者

如果真係好似預告咁...南先生真係垃圾都不如.......

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-14, 03:39 PM   #162
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:

我都唔知佢做乜
你話陶杰做呢d 我覺得ok,
禽獸期既車仔都ok.

南神, 你好飄忽 定你真係忽嫁?
我覺得仲衰過執雞武

引用:
叔叔都係美食家,知道蜜桃成熟左先好味道
我真係以為係下期預告既title

由手機版發出
舊 09-05-14, 04:44 PM   #163
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
叔叔好慘, 十幾期連門口都未出過就....
佢咁好戲, 影帝應該係佢先o岩

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-14, 09:50 PM   #164
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
門小虎應該將下期篇者話錯放落今期上,所以今期篇者話變成劇透

舊 09-18-14, 10:23 PM   #165
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
門小虎應該將下期篇者話錯放落今期上,所以今期篇者話變成劇透
有咩?
除左TARGET係方丈之外都無咩劇透, 如果係指呢點我接受到, 因為目標係邊個並唔重要

舊 09-18-14, 10:54 PM   #166
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
性公子真係死性不改,還返D功力俾人都要

引用:
有咩?
除左TARGET係方丈之外都無咩劇透, 如果係指呢點我接受到, 因為目標係邊個並唔重要
正傳少林寺的人和物,完全接唔到前傳
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-14, 11:10 PM   #167
sunnypigdog
滅絕小五郎

引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章

正傳呢班死哂, 前傳個班人咪出得場
前傳係永遠的兩年後

舊 09-19-14, 08:25 PM   #168
FREDDY@o@

引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章

就唔係春宮性雄了

舊 09-23-14, 01:20 PM   #169
T.K.
很黃很暴力

地中海d攻擊有暈眩特效??
你中大梵一肘就無事,大梵中你一肘就你叫糊
牛佬你快d摺書寫熱少啦,你真係寫得好廢

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 09-23-14, 01:23 PM   #170
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
上次就話地中海專登認輸,大梵去到屙血尿
呢鋪就直頭話地中海本死,大梵開始縮

地中海你快Q D死,成日有作者光環既你真係好嘔心

舊 09-23-14, 01:25 PM   #171
T.K.
很黃很暴力

我覺得成本書摺比較好,反正無一個角色討好

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 09-23-14, 02:16 PM   #172
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
睇到地中海比大梵應應兜心口果一腳
除左表現出大力到踢爛個場之外,地中海話都冇咁快就跳返入去
呢段真係嘔血,又話大梵果腳幾Q好力,又話體能差異,結果食左一腳同打機HP-10係冇分別

舊 09-23-14, 02:17 PM   #173
FREDDY@o@

引用:
我覺得成本書摺比較好,反正無一個角色討好
大B仔幾好, 真漢子

舊 09-23-14, 02:34 PM   #174
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
大B仔幾好, 真漢子
人地呀歡喜哥都似黑社會過南神啦
由手機版發出
舊 09-23-14, 02:41 PM   #175
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
地中海話晒係牛佬分身
話就話死梗, 不過今輯話晒佢做主角, 邊有得輸/死得咁快

福田個次洪興
死個D 有D就俾人斬開兩邊, 地中海今輯就算死都保得住全屍 完完整整

就知牛佬幾重視佢分身
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] ◆ 港漫雜談-- 第玖回 ◆ 碧咸廿三 日本動漫畫討論版 1003 06-21-14 03:02 PM
[漫畫] ◆ 港漫雜談-- 第捌回 ≪完≫ ◆ 碧咸廿三 日本動漫畫討論版 1010 11-08-13 02:04 PM

現在的時間是 01:26 AM

手機版 | APP版