Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-05-17, 09:12 PM   #2976
minazuki
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
単純に5星石を消化したいだけ

霊弓マジゴミ、2.5倍でも全然威力を感じない。
特効のない白麗のほうが威力高い
交換すべき、勿体無いと思って完凸しまった
係咪你弓人廢
同埋把野係魔力,唔好用錯帝劍
5星石雞肋都不如,用銀券送走的5星石係不智

引用:
作者: ShinDou 查看文章
個AF POOL淨係會出果2隻AF定會出晒所有武,PICKUP 2個AF﹖
有其他武
我唔排除係7.5%,總之高過5%
minazuki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-17, 09:19 PM   #2977
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: minazuki 查看文章
係咪你弓人廢
同埋把野係魔力,唔好用錯帝劍
5星石雞肋都不如,用銀券送走的5星石係不智

有其他武
我唔排除係7.5%,總之高過5%
那智 LV71
魔力 5493

まあ、白麗は7700-8000くらいかな

舊 06-05-17, 09:30 PM   #2978
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
5千幾魔廢好正常姐,5千幾魔技5分分鐘細力過7千攻技1

你冇2把正常6星凸爆杖﹖
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-17, 09:33 PM   #2979
神人ではない!新人だ

引用:
5千幾魔廢好正常姐,5千幾魔技5分分鐘細力過7千攻技1

你冇2把正常6星凸爆杖﹖
無い

今チーム
白麗 フレ 新氷大剣(4星特) 那智(6星特)
危うく前3でゲームオーバーした、オート戦闘だけど。

此篇文章於 06-05-17 09:39 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-17, 09:36 PM   #2980
ShinDou

咁即係你成手正常物理6星啦 XD 冇好過有啦,呢隻GAME整到D魔咁廢

不過特效有幾倍DAM你5千幾應該都夠秒
舊 06-05-17, 09:39 PM   #2981
minazuki

白麗仲有專用ORB+加多1000攻
勁好正常

我都係用
白麗(派闇特大技5)
FD
RUFUS(派Buff弓,純粹升LV)
奧丁 4星特
SUP 4星特

都夠秒 (主要係靠FD)

我唯一一把石抽杖係舊6星闇魔杖
都唔知好彩定唔好彩
舊 06-05-17, 09:42 PM   #2982
神人ではない!新人だ

引用:
咁即係你成手正常物理6星啦 XD 冇好過有啦,呢隻GAME整到D魔咁廢

不過特效有幾倍DAM你5千幾應該都夠秒
オートは無理、スキルぶっぱせば確かにできるんだが。

舊 06-06-17, 10:02 AM   #2983
神人ではない!新人だ

新冰大劍好似麻麻,HIT數少第二SET又鈍

正太:不如你綁架我啦。
冰女:綁架…
正太:我屋企大把錢,綁架我好賺好多架
冰女:喂,綁架係咩黎?

舊 06-06-17, 05:29 PM   #2984
minazuki

文化唔同
冰女連攰都唔知係咩

冰女加入side story同防衛戰入面一樣
係第5part最尾加返戰乙女招魂
雖然係一樣,不過石照派足500
舊 06-10-17, 02:34 PM   #2985
ShinDou

唔知點解好似拎唔晒佢派果每日150石,明明記得尋日好似都未行晒果十格150石,而家得番4300石,想射保底抽冰劍版帝劍,係咪應該換今期防衛戰條女黎拎石﹖順便食下D戒,好晒位擺晒係度,好過刷GATE有排打,雖然有幾隻90幾LV

係喎仲有主線未行,唔駛打GATE了 XD

好彩保底中到把野 XD 終於有物理大幅加攻用,基本有2下用住先,但佢技4係用多1次,冇話會再加多D攻,應該帝劍勁過佢﹖

此篇文章於 06-10-17 03:31 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-10-17, 03:35 PM   #2986
minazuki

舊 06-10-17, 03:40 PM   #2987
minazuki

引用:
好彩保底中到把野 XD 終於有物理大幅加攻用,基本有2下用住先,但佢技4係用多1次,冇話會再加多D攻,應該帝劍勁過佢﹖
另外把漆塊太垃圾所以唔敢抽
而加有10000石
舊 06-10-17, 03:44 PM   #2988
ShinDou

之前儲落D肥都未夠升爆,得LV63,同埋又要打肥關打鍛 XD 攻UP2又食鬼晒
舊 06-10-17, 10:21 PM   #2989
ShinDou

把野堅屈,打劍肥關,絕冷刀技2,2B1開波出,1次3HIT每HIT20幾萬,TOTAL扣60幾萬,白字,白麗用超特大聖屬神劍技2都係1開波出都扣到30幾萬白字

試過1次用舊既加攻神劍,白麗扣得13萬,2B每HIT9萬夾埋都係27萬

勁成倍有凸 @@
舊 06-12-17, 01:49 PM   #2990
ShinDou

而家打塔易好多,去到76了
舊 06-12-17, 05:46 PM   #2991
minazuki

最尾勁hard sell另一隻game
擺明叫你down黎玩
舊 06-12-17, 06:25 PM   #2992
minazuki

古代書庫の妖精
 1/15AP/EXP30 /本1
 2/15AP/EXP60 /本6 (隨機3倍,原本2?)
 3/20AP/EXP100/本14
 4/20AP/EXP120/本16
 5/25AP/EXP140/本90 (隨機3倍,原本30?)
A1/30AP/EXP160/本44 ※ 左上弱聖
A2/30AP/EXP180/本46 ※ 右上弱聖
A3/36AP/EXP220/本64+64 ※ 右上弱炎 (好似係紅怪跌多一個64,條魚金色同其他唔同)
A4/36AP/EXP2?0/本198 ※ 右下弱聖 (隨機3倍,原本66?)
A5/42AP/EXP???/本???

※ Boss位置推算:順時針→弱聖→弱闇→弱聖炎→弱雷→弱炎 (A1已確認)
舊 06-12-17, 06:33 PM   #2993
minazuki

隻妖精弓手黎講真係慢過豬油
舊 06-12-17, 07:52 PM   #2994
ShinDou

今次隻妖精廢成咁,即係叫人留石啦,不過我都射晒了 XD

特效要人技3先出多1下,會唔會連課長都唔抽架﹖

個活動35日,搞到咁耐咩﹖

此篇文章於 06-12-17 08:08 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-12-17, 08:23 PM   #2995
minazuki

19日仲有更新
睇劇情最尾係有新角出現

技3多1下已好過之前技4先多1下
連岩岩果次防衛戰我都見倒有人特效技5
呢次冇可能冇人抽
舊 06-12-17, 08:28 PM   #2996
minazuki

A5Boss位置,聖炎冇魂、其他有魂
左下:炎
右下:雷
左上:聖
右上:聖炎
中央:闇
舊 06-12-17, 08:28 PM   #2997
ShinDou

之前唔係已經有好多把超特大超絕大技1已經3下咩﹖

今次分屬好過以前成日要換職先打到果條路,冇咁煩
舊 06-12-17, 08:38 PM   #2998
minazuki

引用:
之前唔係已經有好多把超特大超絕大技1已經3下咩﹖

今次分屬好過以前成日要換職先打到果條路,冇咁煩
請給出超絕大一開波3下既例子

伯杖 技4先3下
炎大剣 技5先3下
華杖 技5先3下

超絕大技4已經勁過絕大技5
絕大技4又已經勁過超特大技5
而加一定係優先抽超絕大

此篇文章於 06-12-17 08:41 PM 被 minazuki 編輯。
舊 06-12-17, 08:53 PM   #2999
ShinDou

絕大先岩 XD

而家出黎出去都係超特大絕大多,超絕大呢D應該好少會出
舊 06-12-17, 11:46 PM   #3000
minazuki

1…ダークスケルトン(光)
2…セイントガイスト(闇)
3…バトルマシン(光、炎)
4…アイススライム(雷)
5…サンダーフラワー(炎)

アナ1、5
左上…1、中央上…2、右上…3、右下…4、左下…5

アナ2
右上、右中、右下、左下、左上

アナ3
右下、中央下、左下、左上、右上

アナ4
右下、右上、右中、左下、左上

A4唔同,其他都係順時針

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] [PS4] Ys Origin 安安 手提遊戲機討論版 8 08-30-17 06:07 PM
徵求:漫畫gundam the origin 安西教練 買賣專區 0 10-31-13 01:46 PM
F.E.A.R. 2: Project Origin 神祕人1號 電視遊戲討論版 98 09-04-09 09:50 AM
Gundam the Origin一問... Metal Gear NT 日本動漫畫討論版 13 05-04-05 11:37 AM
gundam the origin問題 Thursday 日本動漫畫討論版 6 02-08-05 07:41 PM

現在的時間是 02:55 PM

手機版 | APP版